Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
Rendes Kis |
|
Tegnap beszéltem Iszalaggal, aszondja, őt már nem érdekli a politika. De talán összeszervez egy találkozót Csomáékkal. ? |
|
mackó |
|
Az olcsó sajtó is sok pénzt kér. Csak felszerelésekre röpködnek a százmilliók. |
|
mackó |
|
A HV erősen Simicska-érdekeltség. HV-ből főleg ebben a témában köbgyököt kell vonni. |
|
|
Rendes Kis |
|
Na und ? Ő drága sajtót csinál, mi meg jót !
|
|
mackó |
|
Simicska nagyjából 2-300 milliárd forint felett rendelkezik. |
|
Rendes Kis |
|
Mondom, hogy alapítsuk meg a Gondola TV-t !
|
|
Turáni |
|
Igen de így most nemzeti oldalnak maradt az echo de az kevés helyen fogható és maradt a Magyar Hírlap. Irtózatos kár, hogy 10 évig stabil Hír tévé és Nemzet elmozdul. Ráadásul Simicska győzelemre tör ez aggasztó.
|
|
mackó |
|
Az a rövid, de tömör videó ütős. Remélem hatásos is. |
|
mackó |
|
FTC-Csákvár IDŐPONT: 2015.03.04. 18:00 HELYSZÍN: Budapest, Groupama Aréna MK-negyeddöntő - FTC - Csákvár
Ennek a kezdetéig. Mivel erre is érvényes.
De szerintem a Győr elleni mérkőzés kezdetéig még elfogadják az igényt. Illetve akinek volt az ősszel, s két részletben állapodott meg, annak szerintem nincs ilyen éles határ. Amikor kiegyenlíti a számlát, azonnal beléphet. Mármint később is. |
|
Turáni |
|
Meddig lehet még bérletet venni ? Magyarul mikor tudunk végleges mérlegez vonni ?
|
|
Turáni |
|
Mind a bal oldal mind a jobbik lehetőséget lát itt támadásra, megy háttérből az aknamunka. Mindnen a csapaton múlik.
Közben a célpont stáb is felmondott jól van !
|
|
|
mackó |
|
Ránéztem a Gruopama honlapjára, mert a Vidi elleni meccs kivételével az összesre lehet jegyet venni online. Nekem bérletem van (C6), de az ősz folyamán is néztem, hogy mérkőzések előtt hogyan változik a foglalt helyek száma. Jelenleg ~4700 bérletes hely van lefoglalva, párszáz alkalmi jegyvásárlással spékelve.
Ami lesújt: sokan nem váltották ki bérletük tavaszi hányadát (akik két részletben fizethettek), ezért vagy 600-zal kevesebb a bérletesek száma! Legalábbis eddig. Abban igazad van, hogy a jó játék, a győzelmek sorozata és az esetleges felkapaszkodás a Vidire nézőcsalogató lesz. Egyelőre nem látom a ~10 ezres átlag lehetőségét, ne legyen igazam, de az első hazai mérkőzésen a Győr ellen jó, ha négyezren leszünk. |
|
Turáni |
|
Én is !! Nagyon fontos lenne egy jó rajt ! És bár komoly gyülölet lesz 1-2 ezer ember részéről és ellenszurkolás, a többséget összehozná egy sikeres tavasz. Jó lenne egy 9-11 ezeres átlagot hozni tavasszal. Mivel nagyon nagy meccsek lesznek ha jól megy a csaptnak bőven fölé mehetünk.
|
|
mackó |
|
Ez dicsérendő! De hogy én már mennyire várom a vasárnapot! ...
|
|
|
Rendes Kis |
|
Bocsánat, autorité fiscale-t akartam írni, csak lusta voltam elővenni a szótárat ! |
|
mackó |
|
Nem akarlak félreérteni, de Franciaországról beszélek. Hazai viszonylatban (remélem) ilyen nincs. Már csak azért sem, mert a francia nyelvvel sokkal rosszabbul állunk, mint a nem túl jó arányú angoltudásunkkal ... |
|
Rendes Kis |
|
Nohát, ráküldeném én az ilyen önkormányzatokra az APEH revíziót ! |
|
mackó |
|
Repülőtereken, autóbusz-hálózatnál, metrók- és vonathálózatokon úgy lehet felmarkolni, mint Budapesten a Metropol újságot ... |
|
mackó |
|
Nem teljesen van így, bár tényleg sokan adnak ki érte pénzt. Viszont olvastam, hogy rengeteg önkormányzat, hivatal stb. rendelte meg és veszi, ráadásul mindjárt több példányban. Nem véletlen, hogy a francia állam is dotálja. Ettől függetlenül már az is sok, ha egyetlen magánember pénzt fecsérel az ilyenre. |
|
Rendes Kis |
|
Állj: valakik ezért a szarért pénzt adnak. Nem kényszerítik rájuk, önként, dalolva. Ehhez józan paraszti észnél nem kellene több, hogy az ember ezt ne tegye. |
|
|
Turáni |
|
Ez nem így megy, Te is tudod, ez az "írástudók" árulása. Ha egy szerencsétlen azt olvassa és hallja mindenütt, hogy ez jó, akkor miért lenne kifogása. Európában a kereszténységet, jó erkölcsöt, nemzeti érzést kiszedték szándékosan, családokat felrobbantották mert atomjaira bontják a társadalmat. 1789 óta, legkésőbb ez megy. Tudjuk kiknek az érdeke. |
|