Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
Turáni |
|
nem, és jelzi erős csapatunk van bár mindeki szidja a vezetőket, hogy "CSAK" ezt hozták össze. Valóban a betömörülő védelem ellen nem ment, az soha sem könnyű.Tavasszal nagyon kemény rangadók lesznek itthon. minden eldöl.
|
|
mackó |
|
Egészen szimpatikus nyilatkozat! Nem ezt szoktuk meg az ellenfél edzőitől... |
|
|
mackó |
|
Néztem a honlapról, nekem is az a hiányom, hogy sem az elő sor, sem a második sor nem a kezdő. A kettő keveréke lesz az igazi. Csak azt nem tudom, hogy két héttel a rajt előtt nem kellene-e már a végleges, legjobb felállású csapattal lenyomni egy teljes felkészülési mérkőzést. Lehet, hogy a Loki ellen már úgy fogunk meccselni. Rábízom Dollra, elvégre csak jobban tudja nálam, hogy mit kell csinálni...
Az viszont a jelenlegi keretünkre nézve kijelenthető, hogy a keretünkből ki lehet állítani két azonos képességű csapatot, s eséllyel vehetik fel a harcot az NB1-ből bárkivel.
Dobogó és a Magyar Kupa, amit most aláírnék a szezon végére... Persze jó játékkal, támadó szellemben és a csapat megtartásával a következő szezonra. |
|
Turáni |
|
Kimentem megnézni, nem volt rossz. De nem tudnám összeállítani a csapatot. Továbbá jó lenne ha mostantól kezdve már mind a két félidőt a fő csapat játszaná
|
|
|
|
mackó |
|
Nem tudom, egyes hevesebb vérmérsékletű szurkolóink mit szólnának hasonló esetben:
Anglia: eldobott egy mandarint, évekig nem léphet stadionba
Idézet: A 29 éves Mark Ablett a Fulham elleni – még decemberben rendezett – bajnokin, 4–0-s hátránynál kínálta meg a londoni drukkereket a gyümölccsel – nem kedvességből. A stadion térfigyelő kamerái rögzítették az esetet, nem sokkal később a biztonságiak ki is vezették a tettest. „Butaság volt mandarinnal dobálóznom” – ismerte el bűnét a vétkes, aki civilben jótékonysági pénzügyi igazgatóként dolgozik. A három évre szóló kitiltás mellé egy 360 fontos (144 ezer forintos) pénzbírságot is kapott a bíróságtól. Tette magyarázata a következő volt: „Nem alakultak jól a dolgok a mérkőzésen.”
|
|
mackó |
|
U20-as VB. Hogy ne sok reményünk legyen, íme a csoportbeosztás:
Nem is kommentálom tovább... |
|
mackó |
|
Szimpatikus gyerek ez a Pali, kívánom, hogy tartsa bent a Hertát, de ami ennél is fontosabb, szabjon már egy ütőképes válogatottat a fiainkból... |
|
mackó |
|
Időben kezdtük el, ráadásul nem forgattuk fel az egész csapatot, a 3 érkező minőségi erősítés. Ők is együtt készültek a kezdetektől, ez meghatározza a csapatszellemet, az erőnlétet taktikát stb. Optimista vagyok... |
|
Turáni |
|
nagy dolog ez, Pali remélem sikeres lesz, székely és német vér van az ereiben nagyon jó keveredés. |
|
|
|
Turáni |
|
Te is teremfoci, na akkor rossz ember nem lehetsz. ) |
|
Turáni |
|
Jól sikerült eddig a felkészülés. De majd kiderül élesben, a hazai meccsek nagyon kemények lesznek, minden nehéz ellenfél hozzánk jön. Hajrá Fradi !
|
|
mackó |
|
Azt hiszem, igazad van. Remélem Doll befaragja a helyére az újakat, s a tavaszunk lehengerlő lesz! |
|
|
mackó |
|
Mintha magamat látnám. Csütörtökönként pont ilyeneket vágok teremfociban... Na jó, nem mindig sikerül:
|
|
mackó |
|
Remek! Szerintem erősítés nekünk! |
|
|
mackó |
|
Lassan peregnek az átigazolási hírek, szinte semmi a láthatáron. Ez a Junior még otthon edz, állítólag már közel a megállapodás.
Olvasom, hogy Radó iránt erősen megcsappant az érdeklődés, a Haladás hoppon maradt. Amikor vinni akartuk 400.000 euróért, nem adták, most meg már nem is licitálunk rá. Sérült volt fél évig, kiesett a játékból, s úgy tért vissza a pályára, hogy gyakorlatilag nulla volt a mutatványa. Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna a szurkolók körében, ha visszük ősszel, s nálunk kerül a gyengélkedőre...
Erősen várom még 1-2 jó játékos érkezését, ha komolyan gondoljuk a Magyar Kupát és a dobogót a bajnokságban. |
|
|
mackó |
|
Isco kapott egy 40 méteres passzt, s mivel nem volt ideje teljesen rákészülni, hát passzolt egyet:
|
|