Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
mackó |
|
És milyen lehetett volna a nézettségünk, ha nincs bojkott... |
|
|
|
Turáni |
|
Ha nyílt utcán balhézol elvisznek, az emberek megszokták ha ezt sporteseményen teszik nincs következménye. FTC Újpest előtti (régi) háborús események csak egy foci előtt mennek el, a városban amúgy 10 perc alatt elvinnék az embereket. Börtönnek lenne visszatartó ereje. Így a többség szívja meg.
|
|
mackó |
|
Valamilyen megoldás kell, így ez nem mehet tovább. Szerintem a börtön nem vezet célhoz. |
|
Turáni |
|
Nem tudom, olyan jó volt a 80as években mindenhová menni hazai és idegenbeli meccsekre is. Nem volt egy szűk 600-1200 jegyes korlát a Fradistáknak volt, hogy 3-4-5 ezeren is voltunk vidéken. Most néhány száz ember miatt olyan mintha valami különleges aranyszállítmányt vinnének.
Értem, hogy az nem megy, hogy lezárják a fél várost, néhány száz barom miatt DE EZ SEM MEGOLDÁS. Képtelenség. Aki balhézik végre kerüljön börtönbe 1-3 évre, letöltendőre. És azonnal lesz hatása. De végre lépjenek fel, eddig is voltak kamerák, pontosan tudták kik azok névre, de semmit sem léptek. Röhej.
|
|
lorinc82 |
|
Maga a buszozás egy rémálom volt, bármilyen balhék is történtek, ez így ebben a formában nem megoldás. |
|
mackó |
|
Azért mondom, hogy ez merénylet. |
|
Turáni |
|
Azért ne csak egy nap lehessen jegyet venni.
|
|
mackó |
|
Szurkolók elleni merénylet. Ne csodálkozzon senki, hogy csökken a nézőszám. Egyet azonban nem szabad elfelejteni: minden jegyvásárlási-, ellenőrzési- és beléptetési szigorítás valaminek a következménye. |
|
Turáni |
|
"A belépőket a következő időpontokban lehet megváltani. Vasárnap, hétfő: zárva kedd: 10.00-18.00 Az FTC szurkolói kártyájával a jegyeket online is meg lehet vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon. A mérkőzés napján, szerdán már sem személyesen, sem online nem lehet jegyet venni a mérkőzésre."
Most néztem meg csak jobban. Tehát ha jegyet akarok venni, akkor vasárnap, hétfő és szerda nem. Kedden még igen, de minek ? |
|
Turáni |
|
Celeb lett, de talán könnyebb pénzt hozni vele. Őt el lehet adni. Meg elismerem amit elért.
|
|
|
mackó |
|
Mondjuk pont a legnagyobb "nevünk", (Harcsa) érthetetlen és váratlan vereséget szenvedett a minap, de ettől még örömteli a szakosztály megalakulása.
Idézet:
Ismét van ökölvívó-szakosztálya a Ferencvárosi Torna Clubnak! Korábbi szakosztályunk 1910-től 1982-ig volt része az FTC-nek. Most azonban többek között Szántó Imrével, azaz Öcsi bácsival, Bedák Pál edzővel és Harcsa Zoltán ökölvívóval újraindul az ökölvívás az FTC-ben.
És Kokó is itt van... Bár őt annyira nem csípem. Túlságosan celebnek tűnik. |
|
Turáni |
|
Nagy dolog ebben a világban egy új szakosztály. Minél több sportág kéne a fiataloknak. De tudom ez pénz, nem kevés.
De ez nagyon jó hír.
|
|
|
Turáni |
|
Közben olvastam a Demokratában, hogy tán 30 év után újra van FTc ökölvívó szakosztály. HAJRÁ !!! |
|
Turáni |
|
Ez nem csak baromság és logikátlan egyben, hanem szurkolóellenes is. aki még van volna olyan hülye, mint mi, hogy menne azt is elijesztik.
|
|
mackó |
|
Sajnos ezeket a hülye megoldásokat ki kellene küszöbölni, ezen idétlenségek szülik a bosszankodások egész sorát. |
|
lorinc82 |
|
Komolyan mondom, nem értem ezeket az agyonkomplikált megoldásokat, mire jó ez?
Szeptemberben bevállaltam ezt a buszos dolgot, az egyik legrosszabb élményem volt az idegenbeli utazásokat tekintve. A teljes várost megkerülve az M5-ös autópályán keresztül sikerült eljutnunk a stadionig, 70 km-t tettünk meg!!!
Tegyük fel most a Hungárián menne végig a busz, akkor is egy katasztrófa lenne, délután csúcsforgalomban...
Simán kimennék, de nem fogok a Lehel tértől (itt dolgozom) elmenni a stadionig, hogy aztán onnan ismeretlen útvonalon, csúcsforgalomban átszeljem a várost egy buszon...
Én úgy képzelném, hogy a Városkapunál találkozó, onnan szervezettem el lehet jutni a stadionig. Teljesen elég lenne kb. 3/4 5-kor elindulnom a melóhelyről.
Ja, és a jegyet szépen megvenném a Városkapunál felállított mobil jegyárusító helyen vagy neadjisten a stadionnál... |
|
lorinc82 |
|
Labdarúgó-csapatunk december 10-én, szerdán 17.30-kor az Újpest otthonába látogat, a Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján.
Jegyinformációk A mérkőzésre szombattól lehetett megvásárolni a vendégbelépőket a Groupama Arénánál található Jegy- és Regisztrációs Központban – egységesen 1000 forintért. A belépőket a következő időpontokban lehet megváltani.
Vasárnap, hétfő: zárva Kedd: 10.00-18.00
Az FTC szurkolói kártyájával a jegyeket online is meg lehet vásárolni a meccsjegy.mlsz.hu weboldalon.
A mérkőzés napján, szerdán már sem személyesen, sem online nem lehet jegyet venni a mérkőzésre.
Utazási információk Az Újpest elleni visszavágón kizárólag azok a szurkolók léphetnek be az összecsapásra, akik a klubunk által szervezett buszos utazással közelítik meg a Szusza Ferenc Stadiont.
Szurkolóink a Groupama Aréna 3-as kapuján léphetnek be szurkolói kártyájukkal stadionunk területére, innen indul majd a szervezett buszozás. Az arénán belül büfé és wc-k is állnak drukkereink rendelkezésére. A 3-as kapun 15.30-tól lehet belépni, a buszok 16.15-kor és 16.30-kor indulnak.
A mérkőzést követően a buszok visszaviszik drukkereinket a Groupama Arénához.
Kapunyitás, gyülekező: 15.30 Buszok indulása: 16.15, 16.30
Ligakupa, negyeddöntő, vv. Újpest-FTC (1. m.: 1-4), szerda, 17.30 Helyszín: Szusza Ferenc Stadion Utazás: a Groupama Arénától
forrás: fradi.hu |
|
|
Turáni |
|
nem tudom érdekel-e, engem igen, ezért mertem berakni.
|
|
|
|