Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
mackó |
|
Fájó szívvel veszem tudomásul, hogy a bőrgatyásokat elpáholták tegnap. |
|
mackó |
|
Közben csak motoszkál bennem a gondolat: Radót télen el kellene hozni. Mostani hír, hogy Artner Tamás is ezt tanácsolja neki. Mármint azt, hogy az utolsó helyezett Haladásból el kell mennie saját érdekében. Az mondjuk elég furcsa, hogy az ősszel még másképp vélekedett. Közben persze már nem ő az edző... |
|
mackó |
|
Azért túlzásokba nem kell esni, a többi pálya sokkal rosszabb állapotban van. Itt nem földestől jön fel a fű, csak a felszíni kéreg. Úgy látszik, nem elég erős a gyökérzete. Azt is látni kell, hogy a válogatott mérkőzések (és a kötelezően rendelkezésre bocsátott edzések) miatt mostanában sokkal jobban igénybe volt véve a pálya, ráadásul a libakupa is bezavar. Apropó, a tegnapi mérkőzést is bőven a Népligeti edzőpályára kellett volna vinni, az az 50 szurkoló is jobban érezte volna magát...
Jön a tél, az infralámpás rásegítéssel rendbe jön az hamar. Nem véletlenül motyogták az angolok, hogy több idő kellett volna a gyepnek, de mi már ott akartuk a szezont kezdeni. |
|
|
Turáni |
|
Az biztos, hogy mindenképpen kell 1-2 jó és bevethető ember a középpályára és előre télen. ez a keret így gyenge,
|
|
mackó |
|
Bejött a szünetben 1-2 fiatal, s máris kinyílt a csipája a Paksnak. 2:1 |
|
mackó |
|
A híres angol gyep. Semmivel sem különb a Puskásénál. Télen nyilván rendbe teszik. |
|
mackó |
|
Laza meccs, kár, hogy a Vidi elhúzott tőlünk. Illetve mi nem tartunk legalább ott. De bizakodó vagyok... |
|
|
Turáni |
|
Fű elég csúnya, ami aggasztó. |
|
Turáni |
|
Én is őket kerestem és vártam Közben már 1-0 |
|
mackó |
|
Ha már óhajommal ellentétben nem kezdők, remélem a cserék között legalább szerepelnek (Popov és Haris). |
|
mackó |
|
No, itt a kezdő:
Ligakupa, F-csoport, 6. forduló FTC-Paks, 16.00
FTC: Jova - Batik, Nalepa, Cukic, Bosnjak - Busai, Kukuruzovic - Holman, Nagy Dominik, Nagy Dániel - Ugrai
Paks: Máté - Bagó, Gévay, Kovács G., Hahn - Nagy R., Kesztyűs, Vági, Könyves N. - Kiss T., Simon A. |
|
mackó |
|
Igaz, és roppant feltűnő. |
|
Turáni |
|
budapesti vízilabda összeomlott.
|
|
Turáni |
|
JA nem, sőt én nem bánnám ha kiesnénk, csak kivétel nélkül fiatalok kapjanak lehetőséget. Erre van kitalálva. Fontosabb a hátralévő két bajnoki, különösen hétvégén a Kecskemét, nagyon-nagyon nehéz lesz.
|
|
mackó |
|
A Vasas ellen meg a mostani papírforma alapján győzelmi esélyeink vannak. Rég voltunk már ilyen magaslatokban vízilabdában... |
|
mackó |
|
Hajrá, de nem dőlök a kardomba egy rossz szereplés esetén. Játsszanak a fiatalok, pl. Popov legyen kezdő Harissal együtt, nem a Ligakupa a lényeg...
De abban igazad van, hogy a győzelmet minden korosztály és miden sportág számára célul kell kitűzni.
Hajrá Fradi! |
|
|
|
|
mackó |
|
Ez jó:
Idézet: ...A Ferencvárost kellett fotóznom, de Gera Zoltánt fényképeztem. Később hallottam, hogy angliai karrierje során egy Chelsea elleni meccsen az angol kommentátor azt mondta, hogy Gera egy személyben játszik Chelsea-t. Nekem Gera Zoltán éveken át egy személyben játszott Fradit."
|
|
mackó |
|
Olvasom a hivatalos honlapon, hogy országos road-show keretében vidéki nagyvárosokba látogat egy minibusz, így helyben lehet regisztrálni. Ezt már nyáron is kellett volna, de jobb későn, mint soha...
December 6., szombat: Eger December 7., vasárnap: Szolnok December 13., szombat: Nyíregyháza December 14., vasárnap: Békéscsaba December 20., szombat: Kaposvár December 21., vasárnap: Győr |
|
|
|