Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
mackó |
|
Azért túlzásokba nem kell esni, a többi pálya sokkal rosszabb állapotban van. Itt nem földestől jön fel a fű, csak a felszíni kéreg. Úgy látszik, nem elég erős a gyökérzete. Azt is látni kell, hogy a válogatott mérkőzések (és a kötelezően rendelkezésre bocsátott edzések) miatt mostanában sokkal jobban igénybe volt véve a pálya, ráadásul a libakupa is bezavar. Apropó, a tegnapi mérkőzést is bőven a Népligeti edzőpályára kellett volna vinni, az az 50 szurkoló is jobban érezte volna magát...
Jön a tél, az infralámpás rásegítéssel rendbe jön az hamar. Nem véletlenül motyogták az angolok, hogy több idő kellett volna a gyepnek, de mi már ott akartuk a szezont kezdeni. |
|
|
Turáni |
|
Az biztos, hogy mindenképpen kell 1-2 jó és bevethető ember a középpályára és előre télen. ez a keret így gyenge,
|
|
mackó |
|
Bejött a szünetben 1-2 fiatal, s máris kinyílt a csipája a Paksnak. 2:1 |
|
mackó |
|
A híres angol gyep. Semmivel sem különb a Puskásénál. Télen nyilván rendbe teszik. |
|
mackó |
|
Laza meccs, kár, hogy a Vidi elhúzott tőlünk. Illetve mi nem tartunk legalább ott. De bizakodó vagyok... |
|
|
Turáni |
|
Fű elég csúnya, ami aggasztó. |
|
Turáni |
|
Én is őket kerestem és vártam Közben már 1-0 |
|
mackó |
|
Ha már óhajommal ellentétben nem kezdők, remélem a cserék között legalább szerepelnek (Popov és Haris). |
|
mackó |
|
No, itt a kezdő:
Ligakupa, F-csoport, 6. forduló FTC-Paks, 16.00
FTC: Jova - Batik, Nalepa, Cukic, Bosnjak - Busai, Kukuruzovic - Holman, Nagy Dominik, Nagy Dániel - Ugrai
Paks: Máté - Bagó, Gévay, Kovács G., Hahn - Nagy R., Kesztyűs, Vági, Könyves N. - Kiss T., Simon A. |
|
mackó |
|
Igaz, és roppant feltűnő. |
|
Turáni |
|
budapesti vízilabda összeomlott.
|
|
Turáni |
|
JA nem, sőt én nem bánnám ha kiesnénk, csak kivétel nélkül fiatalok kapjanak lehetőséget. Erre van kitalálva. Fontosabb a hátralévő két bajnoki, különösen hétvégén a Kecskemét, nagyon-nagyon nehéz lesz.
|
|
mackó |
|
A Vasas ellen meg a mostani papírforma alapján győzelmi esélyeink vannak. Rég voltunk már ilyen magaslatokban vízilabdában... |
|
mackó |
|
Hajrá, de nem dőlök a kardomba egy rossz szereplés esetén. Játsszanak a fiatalok, pl. Popov legyen kezdő Harissal együtt, nem a Ligakupa a lényeg...
De abban igazad van, hogy a győzelmet minden korosztály és miden sportág számára célul kell kitűzni.
Hajrá Fradi! |
|
|
|
|
mackó |
|
Ez jó:
Idézet: ...A Ferencvárost kellett fotóznom, de Gera Zoltánt fényképeztem. Később hallottam, hogy angliai karrierje során egy Chelsea elleni meccsen az angol kommentátor azt mondta, hogy Gera egy személyben játszik Chelsea-t. Nekem Gera Zoltán éveken át egy személyben játszott Fradit."
|
|
mackó |
|
Olvasom a hivatalos honlapon, hogy országos road-show keretében vidéki nagyvárosokba látogat egy minibusz, így helyben lehet regisztrálni. Ezt már nyáron is kellett volna, de jobb későn, mint soha...
December 6., szombat: Eger December 7., vasárnap: Szolnok December 13., szombat: Nyíregyháza December 14., vasárnap: Békéscsaba December 20., szombat: Kaposvár December 21., vasárnap: Győr |
|
|
|
rintintin |
|
1.) Természetesen "elmondhatja" nyugodtan, s megértő türelmes szeretettel meghallgatják Anyaszentegyházunk igaz fiai és leányai--egyrészt. 2.) Másrészt azt is jól tetszik gondolni--föltéve persze hogy én jól értem azt, amit írt--hogy BIZTOS, hogy Egyházunknak nem lesznek "rosszabb álmai".Márcsak azért sem, mert az Egyház NEM TUD ALUDNI, legföljebb az Egyház tagjai....De a tagok álmai sem "romlanak" valóban Ön miatt: EZ BIZTOS. Úgyhogy EZT is jól tetszik gondolni! |
|
Turáni |
|
Mellesleg még el sem mondhattam miért..... |
|