Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
|
mackó |
|
OFF Kéretik egy "De a kő marad..." molinó képének linkje, mert elfogadható minőségben nem lelem. ON |
|
mackó |
|
Üdv a Fórumon!
Románia-Magyarország (Szeptember 6. 20 óra)
X-X Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp |
|
Papm |
|
románia - Magyarország 1 - 3 |
|
dani |
|
románia - Magyarország 1-2 |
|
|
|
|
lundqvist |
|
Fogyaszd Egészséggel Barátom!! Pénteken számíthatsz érkezésemre, sokat nem tudok maradni, mert ügyintézés lesz de korábban beugrok hozzád Barátom 8)
|
|
profi |
|
Ez most bonyolultabb. Nem csak saját gyártás, koprodukcióban készül(t)...-) Az egyik legikonikusabb CSZKA drukker, az én jó barátom lepett meg az alappal... -Profi. -Hoztam egy kis lecsót. -Fogyaszd egészséggel, a Bettike művek(Bettike a párja) terméke...-) Nos a kicsi Betti vidéki lány, igazán remek ízekkel főz, (otthonról, az édesanyjától hozta) de ha lehet ilyet mondani, én még némi hajdúsági praktikával megbolondítottam, és mondhatom hogy bitang jó lett a végtermék...-) Szélesvásznú lesz a mosolyom ebéd után....-) |
|
lundqvist |
|
Románia-Magyarország (Szeptember 6.) X-X Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny
|
|
góbé |
|
Románia - Magyarország 1 - 3 |
|
lundqvist |
|
Az magától sül, csak arra figyelj Barátom ne kapja le az alját
|
|
profi |
|
Jó, jó, de azért a lecsóra is oda köll figyelni...-) |
|
profi |
|
Naná hogy nem lenne rossz forgatókönyv. Nézem az NS címlapját, "A pokol kapujában" Lehetne az is, hogy Út a pokol kapujába...
Egy 2-1-es győzelmünk esetén pedig visszatérés a pokol kapujából...-) Az de szép is lenne. |
|
lundqvist |
|
Az első videó nekem külön öröm, és kivételesen nem Mateos miatt, hanem hogy lehet látni mennyire ki lett csinosítva a népligeti bázis... Ujjlenyomat olvasó, Jakuzzi, széf, és Mindenhol süt vissza a történelem, a nagyjaink, az elért eredményeink... Egyedül Alemp meze nem tetszik, mert szerintem többet tett hogy csak egy kupán legyen "rádobva"... De mind1, ez az 1 dolog ami fura.
|
|
lundqvist |
|
Románia-Magyarország (Szeptember 6.) X-X Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny |
|
|
mackó |
|
No igen, láttam az esetet. Hallgattam, az elején nehezen találta a szavakat, megpróbált valami értelmeset mondani. Aztán jött a "kell egy gól na". Aztán jött a gól. Mint Böde, mert ha jön Böde, akkor Böde jön... |
|
mackó |
|
Ez sem rossz forgatókönyv... |
|
profi |
|
Románia-Magyarország (Szeptember 6.)
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny |
|
profi |
|
Szervusz. Mindörökké Magyarország, és Ferencváros.
Most mi ütött beléd? Miért vársz kérésre? Másold be...-)
Egervári: Nem vagyok ideges (NOL)
Nagyon helyes Kapitány, ne is legyen ideges, Ön sem, és a csapat sem, mert ahogy a nótában is megvagyon énekelve...
"Nem vagyok ideges, fő a nyugalom, Száz évig élek én, ha így folytatom. Arcomon csak mosoly lehet és derű, Mert az élet végsőfokon nagyszerű..."
|
|
mackó |
|
Nagyon hátulra került, felhozom:
Románia-Magyarország (Szeptember 6.)
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny
Lombard Pápa Termál - Ferencváros (Szeptember 13. 20:00)
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-3 mackó X-X Gulya X-X Janny
|
|
lundqvist |
|
Én azon nevettem amikor közölte hogy "nem ezen nem dől el a bajnokság, ez csak egy meccs", erre Zizi góljánál akkorát ugrott hogy majdnem beütötte a fejét a plafonba
Még sehol nincs fent a meccs, csak az rtl oldalán. Ha szeretnétek bemásolom a linket. |
|