Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
mackó |
|
OFF Kéretik egy "De a kő marad..." molinó képének linkje, mert elfogadható minőségben nem lelem. ON |
|
mackó |
|
Üdv a Fórumon!
Románia-Magyarország (Szeptember 6. 20 óra)
X-X Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz 1-2 Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny 1-3 Pamp |
|
Papm |
|
románia - Magyarország 1 - 3 |
|
dani |
|
románia - Magyarország 1-2 |
|
|
|
|
lundqvist |
|
Fogyaszd Egészséggel Barátom!! Pénteken számíthatsz érkezésemre, sokat nem tudok maradni, mert ügyintézés lesz de korábban beugrok hozzád Barátom 8)
|
|
profi |
|
Ez most bonyolultabb. Nem csak saját gyártás, koprodukcióban készül(t)...-) Az egyik legikonikusabb CSZKA drukker, az én jó barátom lepett meg az alappal... -Profi. -Hoztam egy kis lecsót. -Fogyaszd egészséggel, a Bettike művek(Bettike a párja) terméke...-) Nos a kicsi Betti vidéki lány, igazán remek ízekkel főz, (otthonról, az édesanyjától hozta) de ha lehet ilyet mondani, én még némi hajdúsági praktikával megbolondítottam, és mondhatom hogy bitang jó lett a végtermék...-) Szélesvásznú lesz a mosolyom ebéd után....-) |
|
lundqvist |
|
Románia-Magyarország (Szeptember 6.) X-X Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani 1-3 Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny
|
|
góbé |
|
Románia - Magyarország 1 - 3 |
|
lundqvist |
|
Az magától sül, csak arra figyelj Barátom ne kapja le az alját
|
|
profi |
|
Jó, jó, de azért a lecsóra is oda köll figyelni...-) |
|
profi |
|
Naná hogy nem lenne rossz forgatókönyv. Nézem az NS címlapját, "A pokol kapujában" Lehetne az is, hogy Út a pokol kapujába...
Egy 2-1-es győzelmünk esetén pedig visszatérés a pokol kapujából...-) Az de szép is lenne. |
|
lundqvist |
|
Az első videó nekem külön öröm, és kivételesen nem Mateos miatt, hanem hogy lehet látni mennyire ki lett csinosítva a népligeti bázis... Ujjlenyomat olvasó, Jakuzzi, széf, és Mindenhol süt vissza a történelem, a nagyjaink, az elért eredményeink... Egyedül Alemp meze nem tetszik, mert szerintem többet tett hogy csak egy kupán legyen "rádobva"... De mind1, ez az 1 dolog ami fura.
|
|
lundqvist |
|
Románia-Magyarország (Szeptember 6.) X-X Kisricso 1-3 Lundqvist(azt nem írom le mi lesz ha 1 csatárral indulunk neki a meccsnek...) X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny |
|
|
mackó |
|
No igen, láttam az esetet. Hallgattam, az elején nehezen találta a szavakat, megpróbált valami értelmeset mondani. Aztán jött a "kell egy gól na". Aztán jött a gól. Mint Böde, mert ha jön Böde, akkor Böde jön... |
|
mackó |
|
Ez sem rossz forgatókönyv... |
|
profi |
|
Románia-Magyarország (Szeptember 6.)
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny |
|
profi |
|
Szervusz. Mindörökké Magyarország, és Ferencváros.
Most mi ütött beléd? Miért vársz kérésre? Másold be...-)
Egervári: Nem vagyok ideges (NOL)
Nagyon helyes Kapitány, ne is legyen ideges, Ön sem, és a csapat sem, mert ahogy a nótában is megvagyon énekelve...
"Nem vagyok ideges, fő a nyugalom, Száz évig élek én, ha így folytatom. Arcomon csak mosoly lehet és derű, Mert az élet végsőfokon nagyszerű..."
|
|
mackó |
|
Nagyon hátulra került, felhozom:
Románia-Magyarország (Szeptember 6.)
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-1 mackó (Böde góljával a 91. percben) X-X Gulya X-X Janny
Lombard Pápa Termál - Ferencváros (Szeptember 13. 20:00)
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-3 mackó X-X Gulya X-X Janny
|
|
lundqvist |
|
Én azon nevettem amikor közölte hogy "nem ezen nem dől el a bajnokság, ez csak egy meccs", erre Zizi góljánál akkorát ugrott hogy majdnem beütötte a fejét a plafonba
Még sehol nincs fent a meccs, csak az rtl oldalán. Ha szeretnétek bemásolom a linket. |
|
profi |
|
http://index.hu/kulfold/2013/09/03/tokestol_elvennek_a_romania_csillagat/
Románia egységes és oszthatatlan nemzetállami jellegét képviselő mái vezetők, paprikajancsik, most egy bátor embertől visszavennének egy csillagot. Vegyék vissza. Az csak egy tárgy, ahogyan anno adták, talán őszinte elismeréssel, most sunyi percemberkék el is vehetik... De azt a kiállást ami Tőkés Lászlót álló csillaggá emelte, már nem tehetik soha meg nem történtté, mint ahogy sokak, nagyon sokak örök tiszteletét, megbecsülését sem. igen, lehet, hogy Tőkés László nem politikusi alkat, akkor sem volt az, amikor az Ő és családja élete is veszélyben volt, az Ő elhívása nem is arra szólt, szól. Erdély büszke népe, de minden népe, nemzetsége pedig, előbb, vagy utóbb, így is, úgy lerázza magáról az "egységes és oszthatatlan román nemzetállam "gyámságát, mert az nem Istentől való, ez már elrendeltetett, és nem a mában, hanem jó régen, a múltban. Csak érési idő kérdése. 93-év, 100-év, 150-év, több, vagy kevesebb? Ki tudja, de be fog következni. |
|