Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
Turáni |
|
oroszok vezetnek 1-0 oda. |
|
|
|
Rendes Kis |
|
És ha jól megbombáznak, a demokrácia elősegítése végett ? |
|
rintintin |
|
Én azt sejtem: TALÁN NEM IS ANNYIRA "VESZÉLYES". |
|
Turáni |
|
Interneten érdemes írogatni, nem itthon kinti fórumokon. Nagyon nagy erővel van jelene a liberális erő alig van nemzeti író ezeken. Magam a német nyelvterület oldalain írok. Néha angol. De az gyengébben is megy. De kéne minél több ember ki a nagyobb nyugati újságok fórumain jelen van néha-néha. .
|
|
Turáni |
|
Mi tudjuk mi az igazság, de a nyugat nem. Veszélyes szemben a világgal. Még egy orosz birodalomnak is, pláne olyan kicsi államnak mint mi.
|
|
Turáni |
|
Fidesz sok területen lekövette, elköveti ezt a hibát. 1990es években még káder hiány volt, volt valami mentség, 2000 től már nincs.
|
|
Rendes Kis |
|
Beszéltem azzal a bizonyos francia ismerőssel, mintha neki is nyiladozna a szeme, hogy az USA az ellenségük nekik is. |
|
rintintin |
|
"..itt putyini világ van,.." Én elhiszem azt, hogy "EZT"(!) SULYKOLJA a fŐleg német nyelvű (VILÁG)sajtó.DE LEGALÁBB NEKÜNK LEGYEN ESZÜNK AHHOZ, HOGY NE NYALJUK BE EZT A SZEMENSZEDETT MARHASÁGOT! MERT! Ha azt fogja írni--mondjuk-- a FAZ, hogy "ezrével ugrálnak a kútba Magyarországon a szűzlányok", akkó' kinézünk az ESZTERÁG ALÁ, ho' nem ugrott-é bé nálunk es néhány? |
|
tiszavirág |
|
A megfelelő külügyi apparátust Martonyi soha nem tudta felépíteni. Mindenki maradt a helyén, aki a cuclizmusban odakerült. Most egy átmeneti időszak van, a megmerevedett trotlikat Szíjjártó kisöpörte, de vajon föl tudja-e építeni a jobbat? Ez itt a kérdés. Martonyival kapcsolatban még csak annyit, milyen világképe lehet egy olyan embernek, aki az MSZMP megszűnése előtt 1 nappal belép az MSZMP-be? Szerintem az ilyet nem lett volna szabad soha kinevezni egy ilyen posztra és nem azért, mert 1 napig MSZMP tag volt, hanem azért, mert csapnivalóan rossz a helyzetfelismerése. |
|
Turáni |
|
Nem lehet elítélni európai tömegeket, honnan is jutnának hozzá a tényleges helyzethez ? Egyoldalú médián keresztül ugyanazt kapják nap, mint nap. Erre írtam, hogy azért ha nem is sokat, de a megfelelő külügyi apparátus legalább mintha élne, valamit léphetne. Semmilyen védekezés nincs részünkről csak a hivatalos kormány, ami nem jó így. A helyi szinten kéne nap nap mint megvívni a csatákat. Győzni ezekkel szemben akkor sem lehetne, de legalább nem állnánk védtelenül.
|
|
Rendes Kis |
|
Én 1 francia online ismerőssel jártam ugyanígy: beidézett nekem 1 cikket a Paris Match-ból, ahol 1 (nyilvánvalóan megrendezett) képen 1 bőrkabátos, Hitler-bajuszos koma karlendít, hogy nálunk milyen fasizmus van, gárdák masíroznak meg félni kell. Hiába mondtam neki, hogy a kép évekkel korábban (még a Csótány idején) készült, hogy a Zorbán még azt a kevés operettnácit is fölszámolta, akik korábban a sajtónak pózoltak és nem kell félni, aszonta, ő inkább hisz a Paris Matchnak, mint nekem ... Sajnos, mossák keményen a szerencsétlenek agyát ! |
|
Turáni |
|
Német munkatársaim nap, mint nap kérdezik mi van nálunk ? Miért engedjünk Orbán fasizmusát ? Diktatúráját. hiába próbálom mondani, hogy ez nem így van. Ezek tanult értelmes, sokat olvasó emberek, többségük, mondhatni értelmiségiek, bár ma már ez leértékelődött.
|
|
Turáni |
|
a haverokkal történő foci közben magam is megpróbáltam ilyet, de... szóval hasra estem... |
|
Rendes Kis |
|
Arra akartam kilyukadni, hogy az első szintű parancs az "okos enged", DE: ebből a hülyék uralma következne. Tehát, a rendesek (a hőzök) nem engednek.
|
|
mackó |
|
Közben azért nézzünk meg egy kis japán technikát, nem minden Messitől jön:
|
|
mackó |
|
Itt kérem folyhat a politika minden mennyiségben, a topic-cím is felhatalmazást ad. Mivel a Vidi elleni meccs még nem nagyon pörgetett fel, az esti válogatott mérkőzést meg valamiféle levezetésnek érzem, pontosan beszélhetünk a közéletről... Wrongfriendről és egész famíliájáról szabadon. Bármiről. |
|
Turáni |
|
Arra akarsz finoman utalni, hogy ne itt politizáljunk ? )
|
|
|
|
|
Turáni |
|
Továbbra is az a véleményem. Életveszélyes a helyzet. Az egyetlen (most még) tényleges világhatalom dönt. Nem itt dől el, legfeljebb az időt lehet húzni. Ha kell bevetik a polgárháborút ha kell bevonul a nato, igen nem hülyeség ha kell az is jöhet. Orbán/magyar két pogány közt. Mint annyiszor. De elfogyott a levegő. Mint annyiszor. És dönteni kell, de nincs jó döntés, mint annyiszor......
|
|
Rendes Kis |
|
Ria-ria Norvégia
Van itt egy amerikavíziós forradalmár-fesztivál.
Mint ahogy a produkció és a jogok, sajnos úgy a karakterek is fájdalmasan nemzetköziek.
Az elmúlt három hétben volt itt már ártatlan diáklány, micisapkás bölcsész, rekedthangúszépfiú, árukapcsolásos businessforradalmár (iwiw2.0), selfmademan igazságosztó, magátólislérzékenyülő és dühösvagyokmertlibsi – kijelölt forradalmár.
Mégis, valahogy az az ember érzése, hogy ez így nagyon kevés lesz, ettől több kell.
Hiába a CCCP-pulcsi és hiába üvölt a Ria-ria Norvégia – ez így még nem rezsimváltás, nem forradalom, nem a tiszták és ártatlanok lázadása. Inkább egy megfáradt középiskolás farsang – és nem is főműsoridőben, hanem hajnaltájt és tajtrészegen. Csak azok élvezik, akik csinálják. ... http://gfg.blog.hu/2014/11/18/gfg_a_centralis_eroterbe_19_ria-ria_norvegia |
|
|