Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
Turáni |
|
majd eldöntik. de most két szektor lezárva. Vértlázító, főleg annak tükrében ők mit kaptak. német ellenőr......
|
|
mackó |
|
Azt ha jól emlékszem, fellebbeztük. Azzal mi lett? |
|
Turáni |
|
Köszi, sajnos az reménytelen lesz holnapra, de ma még én sem tudom. Holnap majd akkor itthonról szurkolunk. |
|
mackó |
|
Javítom a szektorszámokat, azokat elírtam:
A VIP-be 52 db A C4-be 109 db A C5-be 124 db A C6-ba 33 db
Másoltam, s nem figyeltem... |
|
Turáni |
|
ha belegondolok, hogy a románok és mi majdnem ugyanazt a büntetés kaptuk a bukaresti meccsért, elképesztő ami itt megy. nagyon szomorú. ha mi csináljuk azt amit ők, akkor két meccs üres kapu.
|
|
mackó |
|
20 perc elteltével:
A VIP-be 52 db A C4-be 109 db A C4-be 124 db A C4-be 33 db
Összesen: 318 db
Azt hiszem, reménytelen. |
|
|
Turáni |
|
450 ? ez baj. látod lehet bármilyen rossz a focink, de nem lehet jegyet kapni majd a meccs napján, mert mind elfogyott... |
|
Turáni |
|
Nekem is attól függ, de lehet kimegyek, még ha az előadásommal nem is leszek meg szombatra... |
|
mackó |
|
Hinnye!!! Ráléptem az MLSZ online-jegyértékesítésére, s már csak 450 eladó jegy van! Pedig csak holnap vehetem meg, ma még bizonytalan a kimenetel. |
|
mackó |
|
Igaza van. Lehet rosszul játszani, de ha nem látjuk, hogy megfeszülnek a játékért, akkor kár erőltetni. |
|
mackó |
|
Lehet kimegyek, a munkámtól függ. Az Észak-Írország elleni vereség nagyon fájó, s félek, a végelszámolásnál pont az a a 3 pont fog hiányozni... |
|
Turáni |
|
Thomas Doll (Ferencváros): – Nem az eredmény a legfontosabb, hanem számomra az, hogy azok a játékosok, akik máskor kevesebb szerepet kapnak, ilyenkor jó teljesítményt mutassanak. És volt olyan futballista, akinek a teljesítménye nem elegendő egy ilyen meccshez, ezért is jó, hogy vannak ilyen találkozók, hogy ezt látjuk. Három órát ültünk a buszban, de néhány futballistámtól többet vártam volna, van, akinek a produkciója túlságosan is kevés. Nem szeretnék senkit nevesíteni semmilyen irányban, ezt az öltözőn belül lerendezzük majd. Nehéz meccs volt, nehéz pályán, sok volt az ütközés, a párharc. A télen majd át kell gondolnunk a dolgokat. |
|
Turáni |
|
Nagyon szurkolók a pénteki meccsen a csapatnak és Dárdainak. Alapvetően befolyásolná a hangulatot, a magyar foci helyzetét ténylegesen nem, de mégis....
|
|
Turáni |
|
Ligakupa arra jó és másra nem, hogy fiatalok és sérültek, formahanyatlás miatt kikerültek bizonyítsanak a stábnak. Sajnos nem teszik meg. |
|
mackó |
|
Azt mondtam a szezon előtt, hogy minden érdekel, csak a Ligakupa nem. Egyelőre tartjuk magunkat a MK-ban, várok egy legendás tavaszt a bajnokságban, a Ligakupa meg legyen akárkié. Ettől függetlenül a fiatalokkal is illene legyűrni a Zetét, de nem bánkódok. |
|
Turáni |
|
Zete Fradi ligakupa 1-1 |
|
Turáni |
|
Federer közben második meccsét is simán hozta. Remek.
|
|
Turáni |
|
és a jogállamiság ? ))) |
|
|
rintintin |
|
"..Milyen törvények alapján lehet őket visszafordítani ??" Semmilyen "törvények alapján"! Ha úgy tetszik TÖRVÉNYEK HIJÁN vagy TÖRVÉNYEK NÉLKÜL! DE LEHET! Ausztriában esztet híjjják DEMOKRÁCIÁNAK--frankón.Mi meg bunkó tahók vagyunk, mer' 80 km-rel odébbra hozott a gólya. Ez a magasabbszntű "nyugati" gondolkodásmód! |
|
tiszavirág |
|
Régi, de mindig tudok rajta nevetni:
Idősebb Fradi-szurkoló készülődik az esti meccsre. A felsége nézi, amint férje csupa zöld-fehérbe öltözik. Egyszer csak megszólal: - Apukám, ahogy elnézlek, Te jobban szereted a Fradit, mint engem. - Anyukám, ahogy elnézlek, lassan már az Újpestet is!
|
|
Turáni |
|
Akkor feltételezhető, hogy Magyar Kupa döntőbe bejutunk, ha nem esünk ki másodosztályú gárdákkal szemben. Bajnokságban még elérhető a 2. és harmadik hely is. Ez a jó rész. Szurkolói csoportokkal megegyezésre esély nincs. Megoldás erre nincs.
|
|
Turáni |
|
Balhé az biztos volt előre is a két tábor között, de nem tudom jogilag akkor is kérdéses ez a megállítás és visszafordítás. Adva van egy magyar, nem követett el ADDIG semmit sem Ausztriában. Milyen alapon nem engedik be egy sporteseményre ? Megelőzés, mint ok nem elég, mert ez feltételezi, hogy bűnelkövető volna.
Haza is beszélek, mert rendszeresen megyek ki ezekre a meccsekre, most egyéb elfoglaltság miatt nem mentem.
De kérdéses tényleg voltak-e a magyaroknál kések, stb, ez azért kínos lenne. De érdekes, hogy lassan semmilyen meccset sem lehet megrendezni Európában botrány nélkül. Mi lett a fociból..
|
|
|