Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
|
Turáni |
|
Dárdai jó választás, csak egy hivatalos meccs után kirúgni ????, nem kellett volna kinevezni, így megalázták. |
|
mackó |
|
Szerintem vérszemet kaptak, hogy még a harmadik helyről is ki lehet jutni az EB-re. Azt gondolták, hogy fél lábbal is menni fog. Hát nem. Mondjuk Dárdai nem kis koncot vett a nyakába... |
|
lorinc82 |
|
Végre!
Pintért kirúgták! Ha már elkövették ezt a ballépést, legalább belátták, hogy rossz döntés volt, jobb későn mint soha..
Csak azt nem értem, hogy az alkalmatlansága miért nem volt nyilvánvaló már az elején a döntéshozóknak az, ami mindenkinek... |
|
mackó |
|
Az nekem is teszik! Ez a kis bömbi viszont nem. |
|
|
|
mackó |
|
Szerintem ez azt jelenti, hogy 90 percet nem bír (ez mondjuk szégyen egy játékosra nézve, aki ilyen értéket képvisel, ilyen játékosmúlttal rendelkezik, s mindössze 26 éves, de ez más tészta), de egy félidőt, vagy az utolsó fél órát még a pályán töltheti teljes erőbedobással. Szerintem ott lesz a cserepadon, s az eredmény alakulásától függően bevethető. |
|
|
mackó |
|
Hangolódjunk a derbire. Most a fotelból szurkolok, kíváncsi vagyok Doll lépésére. Lamah játékára számíthatunk, avagy sem? Somalia nyilván pályán lesz, de megfontolandó, hogy milyen poszton. Most a védelembe is kell gyors ember. Az UTE annak ellenére, hogy két csatáruk is sérült, kezd összeállni, ráadásul ellenünk extrára is képes szinte minden játékosuk. |
|
|
Turáni |
|
Nem vetik, azt adják ami a lényük, abban a fórumban 4-5 olyan személy is van aki minden azaz minden szempontból lehetne az mtk topicban is. Vallás, kultúra, magyarságtudat, Trianon, stb, nézeteik sok mindenből előjönnek, de főleg az iszonyatos gyűlölet. Mára megmondó emberek lettek.
|
|
lorinc82 |
|
Az igen, ehhez csak gratulálni tudok, kezdik egyesek nagyon elvetni a sulykot.. |
|
tiszavirág |
|
Nem kell sok pénz hozzá, hogy azt ordibáljanak, amit a megbízó kér. |
|
tiszavirág |
|
Tudnék mesélni, de túlságosan bennfentes, ezért nem akarom. Tele vannak börtönviselt emberekkel. |
|
|
Turáni |
|
"GYURCSANY GYERE VISSZA!!!!! de komolyan." Index Fradi fórum. A legalja. |
|
Turáni |
|
derbin elcsépelt de tényleg nem számít a helyezés és a pillanatnyi forma. bármi lehet, kicsit tartok a mérkőzéstől. Ha nyerünk az hatalmas lépés lenne. Lassan Gera ismét bevethető lesz,.Lamah utoléri magát és Nagy D is. Lamah a legnagyobb gondunkat oldhatná meg a szélt.
Vidi eddig otthon játszott, de hat ponttál messzebb nem kéne elengedni. dózsát verni kéne, pokolian nehéz lesz |
|
Turáni |
|
De már ott tartanak a csoportok és csatolt részek, hogy Kubatov takarodggggygyyy. És fideszből is elegük van. Elfogadhatatlan lett és aki nem ért egyet velük az nem Fradista. Őrület.
|
|
tiszavirág |
|
Én is ott voltam. Remek a pálya! A többi helyen térdig lucsokban játszanak a focisták ekkora esőben, itt nem. A megállók között áztam át alsógatyáig, de nem a stadionban. Örülök neki, hogy itt tartunk. |
|
lorinc82 |
|
A lilák védelme idén eléggé megerősödött, mi pedig támadásban néha igencsak akadozunk, ötlet hiányában.
A tippem alapján max 2 gól esik a meccsen, 0-0, 1-0, 0-1 és 1-1. Ezek az eredmények valószínűsíthetőek.
Én kevéssel is beérem, semmiképpen nem szeretném ha kikapnánk..
Nagyon remélem, hogy Gera és Lamah is játszhat majd. Emellett Nagy Danira is szükség lenne végre.. |
|
mackó |
|
Jó szurkolást, ezt most a fotelból követem... A lilák esélyeit rontja, hogy sem Kabát, sem az új szerzemény, Ojo nem áll a rendelkezésükre sérülés miatt. Persze egy derbi mindig minden papírformát borít, s most azt sem mondhatjuk, hogy van papírforma várakozás. Azon kívül, hogy elvárnék egy győzelmet. Mondjuk a hosszabbítás utolsó másodpercében lőtt győztes góllal... De akkor sem sírok, ha sima győzelem lesz. Minden más eredmény pár napra visszavetné a lelki nyugalmamat. |
|
lorinc82 |
|
Csatlakozom, a gyep és a lelátó is jelesre vizsgázott, miközben eszméletlen mennyiségű eső esett.
Nem játszottunk rosszul, de az látszik, hogy több klasszis játékos is kell a csapatba, mert ők tudják az ilyen meccseket könnyebben lerendezni. Gera ilyen és reméljük Lamah is ilyen lesz.
Nem lenne szabad náluk gyengébb játékosokat igazolni.
A lilák ellen nagyon nem lesz egyszerű. A szurkolói hiszti engem nem érdekel, mi megyünk a meccsre. |
|
mackó |
|
Mert olyan, mint a bársony. Hihetetlenül selymes, ha rálépsz, máris másképp törik a fény rajta. A minősége pazar marad. Sokkal rövidebbre van nyírva, mint a hagyományos gyepek. |
|
orosz_hussalata |
|
Én csak képernyőn láttam, de a gyepen minden lábnyom meglátszik, nincs egy homogén képe. |
|