Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
Rendes Kis |
|
(Akkor nem tudom, miért ájuldoznak a Puskás-fanok ...) |
|
mackó |
|
Egyébként minden tiszteletem Flóri bácsinak, de én nem neveztem volna el róla a stadionunkat, csak max. halála után. |
|
mackó |
|
Kb. egy éve már ez köztudott. Több milliárd forintot ad a Groupama 7+3 év névhasználatért. Az Albert család, a Ferenvárosi Baráti Kör, és még pár prominens személy együttes döntése alapján történt így. "Cserébe" lett Albert Flórián utca, valamint nagy valószínűséggel Albert-park a Népliget területén fekvő sportkomplexumból. |
|
Rendes Kis |
|
"Most már biztos, eladták az Albert Stadion nevét: a Fradi arénája az egyetlen magyar aranylabdás futballista helyett a Groupama nevét fogja viselni. Az FFT gyorshíre szerint az ár üzleti titok." ... www.facebook.com/puskas.legenda?fref=nf Ez nem kamu ? |
|
mackó |
|
Nem akarok senkit sem temetni, az új szerzeményeknek is kell még egy kis idő. lehet rossz napot kifogni. Lehet mindenre hivatkozni. Futni azért illett volna. S még egy valami felsejlik bennem: ez a német válogatott csodacsatár pontosan úgy kezdett, mint Jack Tuijp. Egy jó hírem azért van: a folytatást még nem látjuk... |
|
lorinc82 |
|
Értékelhetetlen és siralmas volt a játékunk. A jövő héten adott még egy esély, hogy bebizonyítsák a pályán lévők, hogy tudnak focizni... |
|
mackó |
|
Borzalmas volt. Ennél gagyibb már csak a játékunk volt. Több mondanivalóm nincs a mérkőzéssel kapcsolatban. |
|
orosz_hussalata |
|
Ennek a mainak a VHS szintet sem elérő képminősége jól idézte a 80-as éveket, akár csak a játék "dinamikája". |
|
Rendes Kis |
|
Az iwiw 2002. április 14-én kezdte meg működését, a facebook 2004. február 4-én, csak aztán jobban felívelt |
|
mackó |
|
Ezt talán már nem is gyártják, van vagy 5 éves. Aluvázas, hihetetlen strapabíró, megbízható készülék. De hogy ma mi megy a piacon, s melyik a jó, én ne tudom. |
|
Turáni |
|
Most akarok új mobilt venni a régi helyett. Sima telefont, csak legyen jó, megbízható. |
|
mackó |
|
A kihívó a facebook volt... Meg ha jól sejtem, nyert is. |
|
Rendes Kis |
|
Mostantól plusz felelősség hárul ránk: kidőlt a facebook legnagyobb hazai kihívőja, az iwiw ... |
|
Rendes Kis |
|
Hát, 7"-essel már ki tudok egyezni, azalatt valóban komolytalan ! Az egér helyett, üsse kavics, nem bánom: simogatok !
|
|
mackó |
|
Ja. És egy HDMI csatlakozót, hogy egy 32"-os monitort is rátoljak, meg ha már USB, akkor minimum 2, hogy az egér is ficánkolhasson... |
|
Rendes Kis |
|
Szép darab ! Namost: ha a gyártó az én kedvemben akarna járni, akkor azt a 12 gombot is elhagyná, hanem tenne helyébe 1 USB portot, ahol rádughatom az én jó 101 gombos billentyűzetemet ... |
|
mackó |
|
Nono! Azt hiszed, hogy minden betűnek külön billentyűm van? Azt túl könnyű lenne! Kérem szépen hagyományos, a belső, csúszka alatti rejtett felületen 12 db nyomógomb lapul, férfiember számára is megfelelő nagyságban. Nem mondom, hogy élvezet vele írogatni (nem is szoktam), inkább kihívás. Íme a kütyü:
|
|
Rendes Kis |
|
Szerintem a máxemnyi billentyűk nyomogatása helyett nem a simogatás a megoldás, hanem kell rádugni 1 rendes billentyűzetet ... |
|
mackó |
|
Én még tartom magam, van egy roppant masszív "okostelefonom", fémházas, örök darabnak tűnik, ha van wifi el tudom olvasni útközben a Fradi híreit, meg az MNO oldalait, bár a billentyűzet nyomkodása elég keserves. De még nem simogatok... |
|
Rendes Kis |
|
Én a simogatós telefonnal jártam úgy, hogy na azt azért már nem ... |
|
|
mackó |
|
Rossz, nem rossz, nem élek vele. Általában a technikai újdonságok érdekelnek, vágyok az újdonságokra, de valahogy ez a rendszer nem mozgat meg. És ez már valószínűleg így is fog maradni. |
|
mackó |
|
Én megkímélem magam az olyan oldalaktól. |
|
Turáni |
|
Az indexen ftc fórumon már kihozzák hogy ez egy diktatúra ahol élünk és nem bírnak szabadulni a fidesz gyűlöletüktől. Jobb nem is olvasni .
|
|
Turáni |
|
Vénaszkennert veszélyesnek tartom, mert erre megy a fejlődés. Néhány bank már jelezte is. Bankkártya ezzel megy majd. Több mint kínos ha ezt már a Fradinak megadtam és ez nem változtatható meg, testi adottság születésem óta. Engem csak ez idegesít ,a kártya rendben volt,ez nekem is nehezen megy le.
|
|