Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
Turáni |
|
Vbét nem nagyon nézem, valahogy most nem izgat. 3-4 meccset láttam. Régen meg mindent, öregszem. A mai Fradit nagyon várom. Kiszenvedős, nehéz meccset várok. |
|
Turáni |
|
Halderként, Turániként jó sok év ment ott el. |
|
Turáni |
|
Gondolás régiek közül maradt valaki ? |
|
|
Turáni |
|
Üdv, évek óta nem voltam. Gondolát láttam, tönkrement, gondoltam. Kár. |
|
mackó |
|
Nagyítóval is vizsgálva kerestem a VB-részvevők között azon csapatokat, akik ellen némi eséllyel léphetne pályára a magyar válogatott. Sajnos az eredmény lesújtó. Nincs olyan eleme a focinknak, amelyikben csak megközelítenénk bármelyik csapatot.
- Nem alapozhatunk a gyorsaságra. - Nem döngethetjük a mellünket, hogy milyen technikásak vagyunk. (Pár éve még ezzel áltattuk magunkat) - Nálunk a 23 éves játékos még mindig ígéret, míg máshol a 19 évesek már szinte alapemberek. - Fentebbi bajusz az utánpótlás teljes hiányára utal - Labdarúgóink a foci iránti alázat totális hiányától szenvednek. - A labdarúgás egyik alapeleme, nevezetesen a magyar edzőképzés, a romokban hever.
Nem sorolom, lenne még bőven. Hogy mindezeket még tetézzük, az MLSZ egy foci-analfabétát ültetett a válogatott élére, hogy a még nyomokban fellelhető pozitívumokat se tudjuk előtérbe helyezni. Totál nihil ami nálunk van. És nem is vagyok pesszimista. |
|
mackó |
|
Méltó búcsúzás volt. |
|
mackó |
|
Ahol a madár se jár... Üdv. |
|
|
tiszavirág |
|
Jó beszédet mondott Balog Zoltán lelkész úr. |
|
|
tiszavirág |
|
Remélem a rohadék Vágó István-csapat látja, hogy mennyien búcsúztattuk Grosicsot..... |
|
tiszavirág |
|
13.-tól a bérletesek, 17.-től bárki vehet jegyet a Chelsea meccsre, persze csak a regisztráció után, ami 1.000 Ft. A bérleteseknek 30% kedvezmény jár. |
|
mackó |
|
A cikk Grosics Gyula bácsi temetéséről szól
|
|
|
mackó |
|
Az indiánok is előszeretettel nézik a VB-t a rezervátumban. A képen a pataxó törzs tagjai szurkolnak a braziloknak. A technika sem elavult, full HD, LED tévé nélkül már ott sincs élet:
|
|
panda |
|
( Mpd szintén erről a "Más:"-ról 'panaszkodott' a másik topikban ... ) |
|
mackó |
|
Igen, Gerzson már nem csak edz nálunk, hanem az első kerettel együtt gyúr. Szerintem megfizethetetlen számunkra, valamint még mindig bízik abban, hogy Angliából megkeresik. Én nem sok esélyt látok a szerződtetésére...
Más: Kezdek egy kicsit telítődni a VB-dömpingtől, de most már nem hagyom abba . A stúdióban ülők és a kommentátorok roppant silány "minőséget" produkálnak, már ott tartok, hogy leveszem a hangot, minek idegesítsem magam. Ennyi marhaságot összehordani rég láttam "szakértőktől". |
|
|
|
mackó |
|
Nyilván emlékszel a Derby alatt történtekre. Mai napig nem tudjuk, hogy milyen személyeket takart az a csoportosulás, akik sálakkal körbetekerve keltették a feszkót. Nem volt jegyük, bérletük, igazolványuk, s elvegyültek a tömegben. De szájuk és "akciójuk" az volt. Meg a Clubnak is markáns fizetnivalója. Folyamatosan. |
|
mackó |
|
Nem teljesen értek egyet: Ha a vezetés egy éve folyamatosan mondja, hogy ezentúl nincs bliccelés, ha balhézik valaki azonnal kiemelik, mert olyan biztonságtechnika lesz, amely erre alkalmas, már egy éve állna a bál. Mint ahogy szokásos módon a Jobbik "jó" érzékkel elindította a parlamentben ezt az egész agyament őrületet. Mivel a Tábor csoportjait ők irányítják, elég egyértelmű minden történés. Viszont utánanéztem ennek a vénaszkenneres történetnek is. Hihetetlen pontos, gyors és mai fogalmak szerint tökéletes beazonosító rendszer. Nagyságrendekkel olcsóbb megoldás, mint az arcfelismerő rendszer kiépítése. (Huszad-harmincad pénz.) Alapvetően ötmillió pontos adatot képez le töredék mennyiségű kódba, amit személyhez (kártyához) rendel. Ha beléptél az objektumba, nincs vita, hogy Te vagy bent. Nem más, akinek a kártyájával, bérletével, jegyével vagy ingyen belógtál. Ehhez ott a HD-kamerafelvétel, s nincs az a bíróság, amely kimossa a randalírozót. Ezt ismerte fel a Jobbik is, s emiatt verik a seggüket a földhöz. Persze (nem megsértve Fradi szurkolóinkat) a Tábor zöme nem hogy nem érti az egészet, de könnyen befolyásolható, pláne ha egy pár liter sör is csörgedezik már az ereiben. A csoportfőnökök meg végzik is a "dolgukat". Mindenféleképpen lépni kellett. Akár ilyen áron is. |
|
lorinc82 |
|
Nagy kár, hogy az új stadionba ilyen balhék közepette kell majd bemennünk az első meccsekre, rossz szájízzel.
A kinnmaradás semmit nem old meg, ostobaság.
Kubatovék pedig fontos dolgokat kicsit profibb kommunikációval közölhetnének a szurkolókkal, sok problémát megelőzne. |
|
lorinc82 |
|
Rendszeresen mentek be emberek ingyen, konkrétan láttam ilyet otthon és idegenben is..
Ez az egész egy hatalmas műbalhé, hergelik bele magukat, de ha ez jól esik egyeseknek, akkor csak rajta.. |
|
mackó |
|
Hallom áll a bál, sokan nem tudják megemészteni a vénaszennert. Én odanyújtottam a bal és jobb mancsomat is, amit eddig nem tudnak rólam, azt ezzel se fog sikerülni... Viszont van egy olyan érzésem, hogy ezzel a technikával a bliccelést küszöbölte ki a Club, s emiatt megy a lázadás. |
|