Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
lorinc82 |
|
Egyszerű játék ez a futball, mindig egy góllal kell többet lőni, mint az ellenfél, és akkor megvan a győzelem..
A problémák akkor kezdődnek, amikor ezt az egyszerűséget túlbonyolítják, szerencsére Doll-nak eszébe sem jut ilyesmi.
7. győzelem, ha minden igaz, ilyen utoljára valamikor 1996-ban esett meg velünk.
|
|
lorinc82 |
|
Mérges vagyok több okból is.
Ez a borzalmasan gyenge Diósgyőr indulhat az EL-ben, csak mert eldöcögtek a kupadöntőig..
Mi is ott lehetnénk, ha azt a rém gyenge újpestet kivertük volna a kupából. Csak ugye pont akkor voltunk mélyponton.. |
|
lorinc82 |
|
FTC - DVTK Időpont: 2014. május 10., szombat 14:00 Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-2 mackó (Pavlo és Mateos hiányában roppant optimista reménykedésem) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
A Loki elintézte számunkra, hogy a 4. hely nem elegendő az EL-indulásra. Jól is van ez így, önerőből kell(ene) ezt kivívni. Nem sok esély látok rá, hisz a Videotonnak könnyebb a sorsolása az utolsó 3 mérkőzésre, ráadásul saját kezében van a sorsa.
Persze feladni nem szabad, rögtön a friss EL-induló Diósgyőrt kellene elkapnunk:
FTC - DVTK Időpont: 2014. május 10., szombat 14:00 Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-2 mackó (Pavlo és Mateos hiányában roppant optimista reménykedésem) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Egy kis előzetes a készülő kompozícióról: 10 m magas, 14 m a fesztáv...
|
|
mackó |
|
Tovább nőnek gondjaink a hátsó alakzatban: Besic behívót kapott a bosnyák válogatottba, utazik Brazíliába (gratulálok neki, örömteli hír, emelkedik az értéke, s egyben elismerik a teljesítményét is). A két utolsó mérkőzésünket viszont nélküle kell lejátszanunk... |
|
mackó |
|
És még valami: igen, sorozatban 6. győzelmünket arattuk, ehhez hasonló már oly régen fordult elő velünk, hogy már nem is emlékszem arra... |
|
mackó |
|
Megnéztem az összefoglalót. Remélem nem csak az érzelmi kötődésem mondatja, hogy Pavlo sárgája vicc. Már kétszer leütötték, mindkétszer ki is állították. Hihetetlen. A két belső védőnket kiszórták. Abban reménykedek, hogy csak 1-1 mérkőzéses eltiltást kapnak, a Haladás ellen már játszhassanak. A Diósgyőr ellen 3 alapjátékosunk hiányzik, ráadásul 2 a védelem tengelyéből. A Moniz-éra legfőbb hiánya a jó védekezés volt, most visszakaptuk az őszi hadrendet. Biztosra veszek két bekapott gólt, s azon töröm a fejem, hogy ki rúgja tőlünk a hármat....
Nagyon nehéz mérkőzés lesz, mindenféleképpen kimegyek...
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-2 mackó (Pavlo és Mateos hiányában roppant optimista reménykedésem) X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
|
|
lorinc82 |
|
Ezt is lehoztuk, megvan a 6. győzelem is!!!!
Egy dolognak köszönhetjük ezt az újabb győzelmet: ahogyan már lejjebb is írtam, "Csak a Doll féle fegyelmezettséggel, koncentrációval lehet hozni ilyen kemény meccseket."
Eddig pont a Diósgyőr meccstől féltem a legkevésbé, de MAteos, Pavlovic, Jenner nélkül nagyon nehéz lesz.....
|
|
mackó |
|
Nem tudok semmiről, a kiállításról stb. Körbenézek a neten, hátha okosabb leszek. Szerencsére Profi jóslata nem vált be, mentségére szólva a majáknál, sőt Nostradamusnál sem tökéletes a jósdaipar...
Szóval a minibajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. Lorinc82 18 mackó 17 3. Profi 13 4. Tutetem11 11 5. Jegemac 8 6. Kisricso 6 7. Dani 4 Góbé 4 Gulya 4 Karesz 4 Lundqvist 4 12. Papm 3 13. Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
lorinc82 |
|
Kegyetlen nehéz meccs lesz, pláne annak fényében, hogy a Paks behúzta a Kecskemét ellen.
Azt kellene kihasználni, hogy egy fokkal nagyobb lesz bennük a tét okozta feszültség, rendkívül higgadt és precíz játékkal kellene előállni.
Győzelmet tippeltem, de simán benne van a pakliban a pontvesztés, pláne azt figyelembe véve, hogy Leonardón kívül nem sok aranylábú játékosunk van...
Csak a Doll féle fegyelmezettséggel, koncentrációval lehet hozni ilyen kemény meccseket.
|
|
profi |
|
Szervusztok.
Mezőkövesd - FTC Időpont: május 3., szombat 18:00 Helyszín: Mezőkövesd, Mezőkövesdi Városi Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-1 profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-2 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
lorinc82 |
|
Mezőkövesd - FTC Időpont: május 3., szombat 18:00 Helyszín: Mezőkövesd, Mezőkövesdi Városi Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-2 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Annyira a Diósok jártak a fejemben (meg már úgy alakítottam, hogy mindenféleképpen kimegyek a helyemre), hogy a Mezőkövesden már átléptem. Csak nehogy ráfázzak... Kösz a figyelmeztetésért. |
|
mackó |
|
Jaj dehogy! Javítok, íme:
Szóval ma egy Libakupa visszavágó, viszont a lényeg:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
lorinc82 |
|
A Mezőkövesd elleni idegenbeli meccset direkt hagytad ki? |
|
mackó |
|
Bár holnap egy Libakupa is vár minket a Diósgyőr otthonában, azonban a szombati mérkőzés ezerszer fontosabb:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
|
Békáscity |
|
Beszélgetés a Stadionról : Nagyon szép!Ezt a Pancho dolgot azonban nem ertem. Válasz : Így hívták Puskást.! |
|
mackó |
|
Szenvedés a köbön. Nincs csatárunk, így kínkeserves győzelem. Még jó, hogy a védelmünk stabilizálódott tavaszra.
FTC - Kaposvári Rákóczi Időpont: péntek 19:00 Helyszín: Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist 1-1 Jegemac 1-0 profi (Hiába, aki profi, az Profi. ) X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani 5-1 Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
Házi bajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. Lorinc82 16 mackó 16 3. Profi 13 (Nagy hajrá, akár a csapatunktól...) 4. Tutetem11 11 5. Jegemac 8 6. Kisricso 6 7. Dani 4 Góbé 4 Gulya 4 Karesz 4 Lundqvist 4 12. Papm 3 13. Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
lorinc82 |
|
Nyilván jó lenne több magyar játékos, de nem dőlök a kardomba miatta.
|
|
orosz_hussalata |
|
NSO címlapról
Ferencváros–Kaposvár – ÉLŐ
Mindkét oldalon három magyar játékos került be a kezdőcsapatba.
Mit is lehetne ehhez hozzátenni? |
|
jegemac |
|
1-1, de ne legyen igazam... |
|
mackó |
|
Az brutális lenne, meg egyébként is ránk férne már...
FTC - Kaposvári Rákóczi Időpont: péntek 19:00 Helyszín: Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-0 profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani 5-1 Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
|