Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
lorinc82 |
|
Ezt is lehoztuk, megvan a 6. győzelem is!!!!
Egy dolognak köszönhetjük ezt az újabb győzelmet: ahogyan már lejjebb is írtam, "Csak a Doll féle fegyelmezettséggel, koncentrációval lehet hozni ilyen kemény meccseket."
Eddig pont a Diósgyőr meccstől féltem a legkevésbé, de MAteos, Pavlovic, Jenner nélkül nagyon nehéz lesz.....
|
|
mackó |
|
Nem tudok semmiről, a kiállításról stb. Körbenézek a neten, hátha okosabb leszek. Szerencsére Profi jóslata nem vált be, mentségére szólva a majáknál, sőt Nostradamusnál sem tökéletes a jósdaipar...
Szóval a minibajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. Lorinc82 18 mackó 17 3. Profi 13 4. Tutetem11 11 5. Jegemac 8 6. Kisricso 6 7. Dani 4 Góbé 4 Gulya 4 Karesz 4 Lundqvist 4 12. Papm 3 13. Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
lorinc82 |
|
Kegyetlen nehéz meccs lesz, pláne annak fényében, hogy a Paks behúzta a Kecskemét ellen.
Azt kellene kihasználni, hogy egy fokkal nagyobb lesz bennük a tét okozta feszültség, rendkívül higgadt és precíz játékkal kellene előállni.
Győzelmet tippeltem, de simán benne van a pakliban a pontvesztés, pláne azt figyelembe véve, hogy Leonardón kívül nem sok aranylábú játékosunk van...
Csak a Doll féle fegyelmezettséggel, koncentrációval lehet hozni ilyen kemény meccseket.
|
|
profi |
|
Szervusztok.
Mezőkövesd - FTC Időpont: május 3., szombat 18:00 Helyszín: Mezőkövesd, Mezőkövesdi Városi Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-1 profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-2 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
lorinc82 |
|
Mezőkövesd - FTC Időpont: május 3., szombat 18:00 Helyszín: Mezőkövesd, Mezőkövesdi Városi Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-2 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Annyira a Diósok jártak a fejemben (meg már úgy alakítottam, hogy mindenféleképpen kimegyek a helyemre), hogy a Mezőkövesden már átléptem. Csak nehogy ráfázzak... Kösz a figyelmeztetésért. |
|
mackó |
|
Jaj dehogy! Javítok, íme:
Szóval ma egy Libakupa visszavágó, viszont a lényeg:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
lorinc82 |
|
A Mezőkövesd elleni idegenbeli meccset direkt hagytad ki? |
|
mackó |
|
Bár holnap egy Libakupa is vár minket a Diósgyőr otthonában, azonban a szombati mérkőzés ezerszer fontosabb:
FTC - DVTK Időpont: 2014. május 10., szombat 14:00 Helyszín: Budapest, Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
|
Békáscity |
|
Beszélgetés a Stadionról : Nagyon szép!Ezt a Pancho dolgot azonban nem ertem. Válasz : Így hívták Puskást.! |
|
mackó |
|
Szenvedés a köbön. Nincs csatárunk, így kínkeserves győzelem. Még jó, hogy a védelmünk stabilizálódott tavaszra.
FTC - Kaposvári Rákóczi Időpont: péntek 19:00 Helyszín: Puskás Ferenc Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist 1-1 Jegemac 1-0 profi (Hiába, aki profi, az Profi. ) X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani 5-1 Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
Házi bajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. Lorinc82 16 mackó 16 3. Profi 13 (Nagy hajrá, akár a csapatunktól...) 4. Tutetem11 11 5. Jegemac 8 6. Kisricso 6 7. Dani 4 Góbé 4 Gulya 4 Karesz 4 Lundqvist 4 12. Papm 3 13. Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
lorinc82 |
|
Nyilván jó lenne több magyar játékos, de nem dőlök a kardomba miatta.
|
|
orosz_hussalata |
|
NSO címlapról
Ferencváros–Kaposvár – ÉLŐ
Mindkét oldalon három magyar játékos került be a kezdőcsapatba.
Mit is lehetne ehhez hozzátenni? |
|
jegemac |
|
1-1, de ne legyen igazam... |
|
mackó |
|
Az brutális lenne, meg egyébként is ránk férne már...
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-0 profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani 5-1 Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
|
mackó |
|
Azt hiszem, nem kell ecsetelni, hogy mit jelen a végkifejlet számára egy esetleges botlás a kieső csapat ellen. Nem szítom az indulatokat tovább, álljon itt egy kép a világításpróbáról:
Hajrá Fradi! (Ma nem tudok a helyszínen szurkolni...) |
|
profi |
|
Szervusztok.
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-0 profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
lorinc82 |
|
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 2-0 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Holnap még egy libakupa:
FTC-DVTK IDŐPONT: 18:00 HELYSZÍN: Budapest, Puskás Ferenc Stadion LK-elődöntő - FTC - DVTK
Viszont ami a lényeg:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Rövid értékelésem vasárnapról:
Az első félidő rendben volt, ami rettentően bosszantott, az az, hogy Somi rendesen töri a labdát, a gyorsaságával nem tudja pótolni technikai hiányosságait. Félidőig megszórhattuk volna ellenfelünket. Nagyon remélem, hogy nem csak Leo hiánya okozta a második félidőben a "visszahúzódó" játékunkat, de nem örülök annak sem, ha ez tudatos volt a részünkről. Ettől függetlenül nagyon örülök a 4 meccs óta tartó győzelmi sorozatunknak, de mint a Kaposvár meg is mutatta, nem lesz sétagalopp egyetlen "kiscsapat" elleni mérkőzésünk sem... |
|
mackó |
|
Profinak egy nagy zöld pötty, gratula Néki!
Házi bajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. Lorinc82 15 mackó 15 3. Tutetem11 11 4. Profi 10 5. Jegemac 8 6. Kisricso 6 7. Dani 4 Gulya 4 Karesz 4 Lundqvist 4 11. Papm 3 Góbé 3 13. Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
Én mint alább látható is, már lemondtam a dobogóról. Erre tessék, karnyújtásnyira van... |
|
lorinc82 |
|
Profi nagyon profi volt, telibe találta a végeredményt....
El sem hiszem, hogy 4 meccset egymás után megnyertünk, és lehet ebből több is simán!! Pénteken nem lesz egyszerű a Kaposvár ellen, de mindenképpen be kell húzni az ötödiket is!!!
Szívem szerint annak örülnék, ha a Felcsút és a Paks esne ki, egyikre sincsen szükség az NB1-ben...
|
|
tiszavirág |
|
Ebben a videóban hallható az ominózus mondat, de szerintem nem minden szurkolóról szól, (néhány haverommal együtt mi is bérlettel járunk ki már évek óta a meccsekre), csak azokról, akik miatt milliós büntetéseket kell és kellett kifizetnie a klubnak:
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20140417-riport-a-felcsuti-puskas-arena- ...
"....hosszú idő után most épült ismét vadonatúj stadion Magyarországon."
"....A létesítmény valóban kifogástalan kívülről és belülről is" |
|