Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
lorinc82 |
|
MTK - FTC Időpont: 16:00 Helyszín: Budapest, Hidegkuti Nándor Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-3 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-3 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
tiszavirág |
|
Kedves Sportolók, Hozzátartozók és Munkatársak!
Szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy holnap, 2014 március 6-án, csütörtökön reggel 8 órakor a Népligeti Sport Centrum beléptető rendszerén üzembe helyezzük az „Anti Pass Back” szolgáltatást. A bevezetést követően csak az tud belépni a telepre, aki azt megelőzően ki is lépett onnan. Ugyanígy csak az tud kilépni a telephelyről, aki azt megelőzően belépett oda. A fennakadások elkerülése érdekében nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy kártya használat nélkül ne lépjen be a telephelyre illetve kártya használat nélkül ne lépjen ki a telephelyről! Abban az esetben, ha ez nem történik meg és a kapu nem engedélyezi a belépést, kérje meg a portást, hogy húzza le az Ön kártyáját az ellenkező oldalon. Ezt követően működni fog a kapu. Köszönettel, FTC népligeti létesítmény vezetőség |
|
mackó |
|
Bár még a tegnapi meccs is hagyna megbeszélnivalót, én előre tekintek:
MTK - FTC Időpont: 16:00 Helyszín: Budapest, Hidegkuti Nándor Stadion
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 0-3 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
A lelátóról szenvedtem végig az első félidőt, a másodikban már hasonlított a focira a játékunk. Remélem az idénykezdetnek tudhatjuk be a mutatott produkciót. |
|
mackó |
|
Fájó szívvel, de gratulálok a két nyertesnek!
X-X (0) Kisricso X-X (0) Lundqvist X-X (0) Jegemac 1-0 (0) profi 1-1 (3) Tutetem11 2-1 (0) Karesz X-X (0) Dani 3-0 (0) Góbé X-X (0) JM8H 3-1 (0) mackó X-X (0) Gulya X-X (0) Janny X-X (0) SAs1899 X-X (0) Papm X-X (0) Gajo 1-1 (3) Lorinc82 X-X (0) Auróra X-X (0) Keresztkem
Házi bajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. mackó 9 2. Jegemac 7 Lorinc82 7 Tutetem11 7 5. Kisricso 6 6. Profi 5 7. Dani 4 Gulya 4 Karesz 4 Lundqvist 4 11. Papm 3 12. Góbé 2 Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
orosz_hussalata |
|
Belenéztem ebbe a mai meccsbe. Én ritkán nézek hazai bajnokit, de megrázó volt. Első félidő - ezeket ezért fizetik? A passzok csak elvétve sikeresek. A második félidő már talán jobb volt, de az a tizenegyes . |
|
jegemac |
|
2-0, sima mészárlásra készülhetünk. Három hónapos böjt után meg is érdemeljük! |
|
tutetem11 |
|
Fradi-Győr vasárnap:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-0 profi 1-1 Tutetem11 2-1 Karesz X-X Dani 3-0 Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
|
profi |
|
Szervusztok.
Fradi-Győr vasárnap:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-0 profi X-X Tutetem11 2-1 Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
|
|
profi |
|
Szervusztok.
Fradi-Győr vasárnap:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-0 profi X-X Tutetem11 2-1 Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm
X-X Gajo 1-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
Karesz 71 |
|
Fradi-Győr vasárnap:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 2-1 Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Én is úgy érzem, eléggé megégettük magunkat egy-két "nagy fogással", most meg a fakó legfizetettebb játékosállományával rendelkezünk. Valahogy ki kell magunkból préselni a nemzetközi indulás jogát, s nyáron megnyesegetni a sallangokat. Hajrá Fradi! |
|
lorinc82 |
|
Fradi-Győr vasárnap:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
|
mackó |
|
Indul a tavaszi szezon!
Fradi-Győr vasárnap:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
Emlékeztetőül a házi bajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. mackó 9 2. Jegemac 7 3. Kisricso 6 4. Profi 5 5. Dani 4 Gulya 4 Karesz 4 Lorinc82 4 Tutetem11 4 Lundqvist 4 11. Papm 3 12. Góbé 2 Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
mackó |
|
Ugrai Rolandot nem érzem erősítésnek, de 21 évesen még kiforrhatja magát. A Győr ellen már gyúrok, hajrá Fradi! Bérletes lettem, igyekszek minél több hazaira kimenni... |
|
lorinc82 |
|
„Élvonalbeli labdarúgó-csapatunk a mai napon leigazolta a Szombathelyi Haladás 21 esztendős játékosát, Ugrai Rolandot. Az U19-es és az U21-es magyar válogatottban is szerepelt támadó csütörtökön írta alá szerződését a Ferencvárosi Torna Clubhoz. Ezzel Ugrai Roland csapatunk harmadik téli igazolása, Dibusz Déneshez hasonlóan ő is fiatal, magyar, tehetséges labdarúgó. Rajtuk kívül még a 23 esztendős Mateo Pavlovic érkezett klubunkhoz a Werder Brementől kölcsönbe” – írja a fradi.hu. |
|
lorinc82 |
|
Kifejezetten jól látszik a különbség közte és a mellette álló fiatalember között, akin látszik, hogy egy kölyök, a kameruni srácon már nem... |
|
mackó |
|
Nézzük meg az izomzatát és alkatát is. Az se tinédzser... |
|
|
mackó |
|
Egy kis színes: nézzétek meg a képet. A Lazio Minara nevű kameruni labdarúgója látható.
Az érdekesség az, hogy állítólag 17 éves. Mivel ez a kép alapján is kérdéses, megy a mutogatás szanaszét, állítás pro és kontra.
A cikk. |
|
mackó |
|
Ne a riporthangot elemezd, az egyszerűen minősíthetetlen, de a képanyag remek:
|
|
lorinc82 |
|
Szépen alakul a stadion, nagyjából szerkezetkésznek tűnik.
Jó lenne minél előbb már meccseket játszani benne, de inkább dolgozzanak rajta, amennyit kell, és legyen rendben minden. |
|
|