Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
lorinc82 |
|
Fradi-Győr vasárnap:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-1 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
|
mackó |
|
Indul a tavaszi szezon!
Fradi-Győr vasárnap:
X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 3-1 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo X-X Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem
Emlékeztetőül a házi bajnokságunk állása:
Helyezés Versenyző Pontszám 1. mackó 9 2. Jegemac 7 3. Kisricso 6 4. Profi 5 5. Dani 4 Gulya 4 Karesz 4 Lorinc82 4 Tutetem11 4 Lundqvist 4 11. Papm 3 12. Góbé 2 Janny 2 SAs1899 2 15. Auróra 1 Gajo 1 JM8H 1 18. Keresztkem 0
|
|
mackó |
|
Ugrai Rolandot nem érzem erősítésnek, de 21 évesen még kiforrhatja magát. A Győr ellen már gyúrok, hajrá Fradi! Bérletes lettem, igyekszek minél több hazaira kimenni... |
|
lorinc82 |
|
„Élvonalbeli labdarúgó-csapatunk a mai napon leigazolta a Szombathelyi Haladás 21 esztendős játékosát, Ugrai Rolandot. Az U19-es és az U21-es magyar válogatottban is szerepelt támadó csütörtökön írta alá szerződését a Ferencvárosi Torna Clubhoz. Ezzel Ugrai Roland csapatunk harmadik téli igazolása, Dibusz Déneshez hasonlóan ő is fiatal, magyar, tehetséges labdarúgó. Rajtuk kívül még a 23 esztendős Mateo Pavlovic érkezett klubunkhoz a Werder Brementől kölcsönbe” – írja a fradi.hu. |
|
lorinc82 |
|
Kifejezetten jól látszik a különbség közte és a mellette álló fiatalember között, akin látszik, hogy egy kölyök, a kameruni srácon már nem... |
|
mackó |
|
Nézzük meg az izomzatát és alkatát is. Az se tinédzser... |
|
|
mackó |
|
Egy kis színes: nézzétek meg a képet. A Lazio Minara nevű kameruni labdarúgója látható.
Az érdekesség az, hogy állítólag 17 éves. Mivel ez a kép alapján is kérdéses, megy a mutogatás szanaszét, állítás pro és kontra.
A cikk. |
|
mackó |
|
Ne a riporthangot elemezd, az egyszerűen minősíthetetlen, de a képanyag remek:
|
|
lorinc82 |
|
Szépen alakul a stadion, nagyjából szerkezetkésznek tűnik.
Jó lenne minél előbb már meccseket játszani benne, de inkább dolgozzanak rajta, amennyit kell, és legyen rendben minden. |
|
|
|
mackó |
|
Közben a Szentély is készül. Helyzetjelentés 1:
|
|
mackó |
|
Mateo Pavlovic az új szerzeményünk fél évre kölcsönbe. Mateos és Besic vonal megerősítésére jön, nagyon remélem, hogy az ősszel beszedett 27 gólt radikálisan sikerül lecsökkentenünk tavaszra:
És itt a tudnivaló. |
|
mackó |
|
Én úgy tudom, hogy fifti-fifti.
|
|
orosz_hussalata |
|
Szerződéskötés
Klubunk szponzorációs szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt-vel.
Örömmel tájékoztatjuk a közvéleményt, hogy a Ferencvárosi Torna Club szponzorációs szerződést kötött a Szerencsejáték Zrt-vel, amely ezzel a klub gyémántfokozatú támogatói sorába lépett. A megállapodás értelmében a Fradi két legnépszerűbb szakosztálya, a női kézilabda és a labdarúgás részesül támogatásban a következő időszakban.
A szerződésnek köszönhetően, egyebek mellett, a Szerencsejáték Zrt. kiemelt helyen jelenik meg a klub felületein és médiaszerepléseiben, kihasználva azt az ismertséget és népszerűséget, amely a Ferencvárost övezi. Fontos kiemelni, hogy a kontraktus tartalmaz bizonyos eredményességi elvárásokat is, amelyek hiányában a támogatás felülvizsgálható és fel is függeszthető, ezzel is tovább ösztönözve sportolóinkat a tartós és jó teljesítményre. Bízunk benne, hogy az együttműködésnek is köszönhetően a jövőben számos közös sikernek örülhetünk majd.
Persze én annak örülnék, ha a falábúak nem vinnék el az túlnyomó részét. |
|
mackó |
|
Sajnos az esélye nem elhanyagolható. Nem tudom, hogy mi erősebb nála: BL-döntő esély, magasabb fizetés, tisztességes fizetés és hazai viszonylatban remek csapatszellem különleges szurkolói táborral fűszerezve.
Hasonló cipőben én nem sokat gondolkoznék, nálam a pénz nem az első sorban áll, sőt, hátulról kell keresgélni... |
|
orosz_hussalata |
|
Erősen megy a pletyka, hogy a kézi csapat oszlopa, Tomori Zsuzsa marad-e a szezon végén. Kérői számosan lehetnek de remélem, hogy csak az alkudozás miatt a hírek. Sz@r lenne a zetóban látni, vagy esetleg külföldön. |
|
mackó |
|
Az enyhe télnek köszönhetően a kültéri munkálatok nem álltak le a stadionunknál. A beltéri építkezés is töretlen, szerintem a nyár derekára már megnyílhat... Közben Belekben egy önbizalom-növelő, remek játékot adtunk elő a tavalyi 8. helyezett román csapat ellen, bár idén kizárták őket az első osztályból (nagyjából úgy, mint minket). |
|
mackó |
|
Sokszor inkább hazamentem, mintsem használjam. Hihetetlen változások lesznek ezen a téren is, s közben nézem a webkamerákat: gyakorlatilag szerkezetkész az egész stadion, minden üvegportál, nyílászáró a helyén van, a teljes gépészet előrehaladott állapotban van, a térburkolat alapozása mindenhol kész, a pályarész szinte tök üres, tavasszal jöhet a pálya alépítmény és füvesítés. Finisben vagyunk... |
|
lorinc82 |
|
Úgy néz ki, a WC-nél nem kell majd nagyon sorban állni remélhetőleg.
Remélem a működőképességük is megfelelő lesz, és nem lesznek olyan állapotok, mint a régi stadionunkban.. |
|
mackó |
|
Lassan elkészülnek a mosdóhelyiségek is a Szentélyben:
|
|
mackó |
|
Köszi, pont rájuk gondoltam. Itt van ez a Szofian Sahed tunéziai válogatott védő bundásliga háttérrel, most olvasom, hogy képben van nálunk. Életemben nem hallottam róla, hiányposzton játszik, ha szerződtetjük remélem beválik. 30 éves, már faragni nem lehet rajta, mint Besicen, de ha jó, akkor becsiszolható... |
|
lorinc82 |
|
Fogalmam sincs mi lehet vele...
A "nagyok"? Kire gondolsz?
Jenner csak a 2. félidőben játszott, hozta a megbízható formáját, Cukic felrúgott mindenkit, de egyébként nagyon pörgött, nem volt rossz. Böde Dani egyszer megcsinált egy oda-vissza esernyőcselt, az nagy volt. Dibusz szimpatikus volt, rengeteget kommunikált a védőkkel, simán nyomta angolul. |
|