Téma: Fradisták szabadon bármiről 1 |
|
jegemac |
|
Sima kettő nyuszi, reménytelenség, káosz, világvége... |
|
tutetem11 |
|
Paks - FTC 2013. november 24., vasárnap 18:30 HELYSZÍN: Paks, Fehérvári úti Stadion
0-1 Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-2 Profi 1-3 Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-3 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
profi |
|
Paks - FTC 2013. november 24., vasárnap 18:30 HELYSZÍN: Paks, Fehérvári úti Stadion
0-1 Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac 1-2 Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-3 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
kisricso |
|
Paks - FTC 2013. november 24., vasárnap 18:30 HELYSZÍN: Paks, Fehérvári úti Stadion 0-1 Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-3 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
panda |
|
Egy kis akarás-spray időnként nem ártana ... ;-D |
|
mackó |
|
Felhozom, hisz már csak kettőt kell aludnunk...
Paks - FTC 2013. november 24., vasárnap 18:30 HELYSZÍN: Paks, Fehérvári úti Stadion X-X Kisricso X-X Lundqvist X-X Jegemac X-X Profi X-X Tutetem11 X-X Karesz X-X Dani X-X Góbé X-X JM8H 1-2 mackó X-X Gulya X-X Janny X-X SAs1899 X-X Papm X-X Gajo 1-3 Lorinc82 X-X Auróra X-X Keresztkem |
|
mackó |
|
Vannak elképzeléseim, hogy miket tarthatna magánál még egy spori, de nem akarok ötletekkel szolgálni... |
|
panda |
|
Ez miez, valami doppingszer??
|
|
orosz_hussalata |
|
Gondosan ügyelnek rá, hogy lényegtelen dolgokkal tereljék el a figyelmet a valódi problémákról. A politikai korrektség kiterjesztése a lelátóra a legnagyobb ilyen elterelő lufi. |
|
mackó |
|
Egy újabb agymenéstől szenvedhetünk a jövőben. A tesztelésen már átesett, a téli klubvilágbajnokságon már be is vezetik a szabadrúgás-sprayt:
Csak nehogy dezodornak használják...
|
|
mackó |
|
Én meg ha nem is száguldok, de megyek... |
|
profi |
|
Végtére is Ő a "mi" száguldó Krónikásunk...-) |
|
|
|
tutetem11 |
|
Igen, jól nézett ki az ollózása ráadásul még volt egy sistergős kapufája az első félidő végén. Mindent egybevetve ezt a meccset az erőnlét döntötte el a javunkra. A Fradi.hu-n lesz majd gólösszefoglaló, meg tudjátok nézni. |
|
mackó |
|
Olvasom a tudósításokat, benne azt is, hogy Diallo megint próbálkozott egy ollózással, ráadásul ígéretes is volt. Lassan átkeresztelhetjük, mától legyen a neve Diolló. |
|
mackó |
|
Köszönjük a tudósítást. Remélem Dani megtalálta az egy kissé elveszett formáját, s a bajnokságban is gólokat produkál... |
|
tutetem11 |
|
A masodik felidot nagyon megnyomtuk, a sopronnak momentuma nem volt, nagyon sokat kivett beloluk a talaj. Ido kerdese volt hogy mikor lovunk golt, ezt viszonylag gyorsan 15 perc alatt beraktunk 2 dugot. A vegen nagyobb aranyu is lehetett volna avgyozelem, de ne legyunk telhetetlenek mert egy tet nelkuli meccsen 10 emberrel siman gyoztunk. Sopron-Ftc 1-3 Bode mesterhatmasaval:-)) most indulas haza de szolhat az enek az esoben; mi mindenhol ott vagyunk hajra Fradi |
|
tutetem11 |
|
Nos: futballra alkalra alkalmatlan palya, tobb meteres tócsak, inkabb uszoda mint focipalya. A kiallitas is ebbol jott a 4percben. Egy kersztbe passzolt labda megallt az egyik tocsaban es a gyerek egyeful lepett volna ki vele. Persze en leorditanam a fejuket mert konzekvensen hatul passzolgat keresztbe a ket szelso vedonk...birkozas folyik egy burleszfilmbe illo korulmenyek kozott. Es azert nem lehetett kettokor lejatszani mert teves meccsnek volt kiirva. Koszi mlsz a rugalmassagot.mert az mar szombaton tudott volt hogy tetnelkuli lez a meccs.... |
|
tutetem11 |
|
Egy biztos : nem vagyok szazas:-) nem kellett volna jonnom, de en itt akartam lenni:-))) mindenhol ott vagyunk:-) |
|
tutetem11 |
|
Par kilometerre vagyunk soprontol. Ami dramai: folyamatosan szakad az eso:-( |
|
mackó |
|
Előre is köszönjük! |
|
tutetem11 |
|
Udv Urak. Elindultunk sopronba. Most ertesultem hogy ugyan arrol volt szo hogy lesz tv kozvetites, azonban a tet nelkuliseg miatt elmarad, illetve a rettentoen vart nyiregyhaza-dvsc meccset adjak. Majd szunetben jelzek hogy milyen a meccs:-) |
|
onogur |
|
Számomra az év (nem magyar vonatkozású) meccse volt, végig ökölbe szorult gyomorral néztem. Nagyon látszik a stíluson, hogy ez a francia válogatott "angol csapat", a 13 pályára lépő játékosból 7 a Premier League-ben játszik. Ha nem franciák lettek volna, akkor kimondottan élvezem is a játékukat. |
|
mackó |
|
A mérkőzést nem láttam, csak a "statisztikát". Sajnáltam az ukránokat. Nem mintha a szívem csücskében lennének, de... |
|