Téma: Öregedés Elleni Projekt (ÖEP) |
|
Felkesz Deneverr |
|
mer', manapság, a "projektben gondolkodni" a "fogjuk meg, oszt vigyétek" módszer szinonimája lett ...
|
|
R.András |
|
Nem értem, miért prüszkölsz a projektben gondolkozás ellen. Kitűzünk egy célt és a hozzá vezető úton megyünk. Ez jó. Ha nem ezt tesszük, akkor céltalanul tévelygünk vagy csak ábrándozunk a cél eléréséről. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Nem azé' mondom, de én nem vagyok hajlandó projektben gondókodni!
"A projekt egyszeri vállalkozás, melynek célja, hogy egyedi terméket, szolgáltatást vagy végeredményt hozzon létre." https://hu.wikipedia.org/wiki/Projekt Semmit sem vagyok hajlandó átadni az utókornak.... |
|
Felkesz Deneverr |
|
nem, nem, dehogy! úgy értette, hogy ha drága élelmiszereket vásárolsz, akkor rengeteget spórolhatsz meg az áfán!... ;-)
|
|
menta |
|
..és...és...és ha nem vesznek meg bizonyos élelmiszereket még további tízezreket spórolhatnak meg az emberk - mondta párás, rózsaszín szemüveggel a politikus, és tovább húzta mézesmadzagot |
|
R.András |
|
Fontos cél volt, hogy az ország erősödését a nyugdíjasok is érezzék Az újévvel a nyugdíjasok terhei is csökkennek. Életbe lépett a nyugdíjemelés és a legfontosabb élelmiszerek - a baromfihús, a friss tej, a tojás - áfájának csökkentése, amellyel további tízezreket spórolhatnak meg az idősek - jelezte Rétvári Bence. ... www.kormany.hu/hu/emberi-eroforrasok-miniszteriuma/parlamenti-allamtitkarsag/ ...
Kommentár: Ez szép, de kevés. Az ÖEP-t kellene gőzerővel támogatni ! |
|
R.András |
|
Gyűjtöm a jelentkezőket az örökéletre. A nők, amikor meghallják, hogy le kellene mondaniuk a gyerekszülésről, inkább nem jelentkeznek. |
|
gajo |
|
Szóval, akkor most nem is szülnek, azután meg is halnak. Se gyerek, se örök élet. Miként is van ez most....?
|
|
R.András |
|
A nőkben az anyai ösztön az életösztönnél is erősebb. Ha választhatnak az anyaság vagy az örökélet közül, akkor az anyaságot választják !
|
|
|