Téma: Pilisi Lovagrend |
|
rafiki |
|
Ez meg ott hibádzik, hogy az evolúciónak nincs célja. |
|
rafiki |
|
Ingyenélő akkor lennék, ha nem fizetném évtizedeken keresztül a nyugdíjjárulékot.
|
|
R.András |
|
Új világrend = Pilisi Lovagrend |
|
R.András |
|
Turisták = fölösleges emberek. Turizmus = fölösleges emberek világpusztító sáskajárása. |
|
R.András |
|
Te nem nyugdíjas akarsz lenni, hanem ingyenélő. Ez korrekt. A nyugdíj halálbér. |
|
R.András |
|
Valóban, az okozatiság fordítva van: Nem a halál miatt van szükség a szexre, hanem a szex miatt van szükség a halálra. A #44 kijavítva:
Idézet: A szex informatikai értelemben információcsere. Pontosabban információátadás a férfitól a nőnek. Azért, hogy a nő születendő gyermekébe a férfi genetikai információját is átörökítse. Erre az egészre az evolúció (genetikai rekombináció) miatt van szükség. Ha nincs evolúció, ennek az egésznek semmi értelme. A halál az evolúció miatt van: hogy a rekombináció ne okozzon túlnépesedést. Ha úgy döntünk, hogy az evolúció elérte a célát: minket, akkor a szexet és a halált abba lehet hagyni.
|
|
rafiki |
|
Senki akarok lenni és fölösleges. Ez a legjobb létező állapot. Ha fizetnek érte, az bónusz. A nyugdíj a fölöslegesség ára, a technológiák megújulásának kulcsa. |
|
rafiki |
|
Nem így van. A szex értelme nem a szaporodás - ezt aszexuálisan is megoldja a természet, ha kell - hanem a rekombináció. És a szex azért élvezetesebb, mint pl a szűznemzés, mert evolúciósan előnyt jelent. Vagyis a szex élvezete egy evolúciós folyamat eredménye, így akarja rávenni a természet az egyedet a rekombinációra. Röviden: rekombinálódni jó (ennek az axiómának egy vulgárisabb változata sokáig olvasható volt a gödöllői hév egyik kocsijába vésve). |
|
R.András |
|
Nyugdíjasok = fölösleges emberek. Nyugdíj = halálbér. |
|
R.András |
|
Egyszer arról mondott nekik példabeszédet, hogy szüntelen kell imádkozni, és nem szabad belefáradni. Így szólt: "Az egyik városban élt egy bíró, Istentől nem félt, emberektől nem tartott. Élt abban a városban egy özvegyasszony is. Elment hozzá, s kérte: Szolgáltass nekem igazságot ellenfelemmel szemben. Egy ideig vonakodott, aztán mégis így szólt magában: Igaz, Istentől nem félek, embertől nem tartok, de annyira terhemre van ez az özvegy, hogy igazságot szolgáltatok neki, nehogy végül nekem jöjjön és arcul üssön." (Lk 18,1-5) |
|
R.András |
|
Ki ölte meg Kennedyt ? Nem tudja senki, vagy aki tudja, az hallgat ... |
|
|
R.András |
|
Megállapítottam: a komolytalan emberek publikálnak, a komoly emberek a laboratóriumban dolgoznak ! |
|
R.András |
|
Ez már beszéd: halmozzuk fel a bizalmi tőkét ! |
|
|
rafiki |
|
Ugyanakkor rámutat arra, hogy a bizalom a leghatékonyabb erőforrás. Ha az emberek bíznának egymásban illetve önként betartanák a játékszabályokat, max 2-3 órai napi munka elég lenne ugyanekkora jóléthez. |
|
rafiki |
|
Ha nem akarod használni, mi a fenének akarsz örökké élni? |
|
R.András |
|
Volt a XIX.sz. 2. felében egy Kuprin nevű orosz író, aki megállapította, hogy az emberi társadalom intézményei kivétel nélkül az emberek egymás iránti bizalmatlanságán alapulnak. Én ehhez annyit tennék hozzá, hogy ez a bizalmatlanság nem alaptalan. |
|
Walaki |
|
Hát ja, pont olyan mint a sakk. ;-) Már semmi élvezet sincs benne, hisz' már nem csak Kaszparov verne halomra, hanem akár egy rohadék gép is ... |
|
R.András |
|
A szex informatikai értelemben információcsere. Pontosabban információátadás a férfitól a nőnek. Azért, hogy a nő születendő gyermekébe a férfi genetikai információját is átörökítse. Erre az egészre a halál miatt van szükség. Ha nincs halál, ennek az egésznek semmi értelme. |
|
dejszen |
|
A megtöltött fegyver előbb, vagy utóbb de |
|
R.András |
|
A szexre képes leszek, csak nem fogom használni ezt a képességemet ! |
|
R.András |
|
A kondícióm egy negyvenévesé lesz, de a kinézetem varázslós lesz ! |
|
gajo |
|
Te sosem öregszel meg, elfeledted? Örök negyveb éves heréltként élheted az örökkévalóságot |
|
R.András |
|
Úgy határoztam, hogy öregkoromra Gandalf leszek !
|
|