Téma: Pilisi Lovagrend |
|
gajo |
|
Háát, igen. Kedveském fordul R.K.-hoz, nem csak sóhajtozni, hanem egy kicsit segíteni is kell! |
|
|
R.András |
|
Compassion and the Need for Universal Responsibility - His Holiness the Dalai Lama delivers the Silver Lecture on "Compassion and the Need for Universal Responsibility" to students and staff at Guru Nanak College of Arts, Science & Commerce in Mumbai, India as part of the college's 25th Anniversary Celebration on December 12, 2018. After his talk, His Holiness answers questions from the audience. ... www.facebook.com/DalaiLama/videos/191993411754858/?__xts__%5B0%5D=68.ARCoULSM ... |
|
|
|
R.András |
|
Mai állapot szerint ez a választék: - Jó megoldás nincsen. - Kevésbé rossz megoldás, hogy valakiket érdekeltté teszünk a megoldásban. - Rosszabb megoldás, hogy kényszert alkalmazunk. - Legrosszabb, ha jó megoldásról ábrándozunk, és nem teszünk semmit.
Lesz jó megoldás: elkészítem az öregedés elleni szert, attól mindenki megvilágosodik, kitör a világbéke, a hajléktalanok is önként, dalolva elhagyják a rossz szokásaikat és beköltöznek a szállóra ! |
|
|
|
|
|
pandala |
|
( MOST sem mondtál semmi érdemlegeset, hanem inkább kiszúrtál néhány szótot, s csak arra ""reagálsz"", oszt annyi .. Hatékony troll megoldás! )
|
|
pandala |
|
Sajnos nem. Sosem arra válaszolsz amit mondok. MINDIG inkább mellé beszélsz. Pedig, ha hiba van abban, akkor én várnám h rámutassál, de nem, csak hajtogatod a hüjjeségeidet.
|
|
dejszen |
|
Szóval..., az eszes lehet aljas de buta nem, az erős meg lehet aljas is és buta is.
|
|
R.András |
|
Kommentár: alighanem át kell értelmeznünk a "lovagiasság" fogalmát ... |
|
|
|
R.András |
|
Szerintem Te forgatod ki a szavaimat, mint mindig. |
|
pandala |
|
András, te tudod egyáltalán azt, h mit jelent a haszon/nyereség szó???? És, hogy miért vannak egy országban "non-profit" szervezetek????????
|
|
pandala |
|
András, te tényleg azt hiszed, hogy ha több pénzt tolnának be a közpénzből, akkor azt magáncégeknek kellene juttatni?? Mert az állam akkor n(s)em tudná megoldani??? Te tényleg azt hiszed, hogy ez az egész csak "becsalogatás" kérdése????
|
|
pandala |
|
Anderás, egy biztos: szlogenekkel nem lehet megoldani! Na most, vagy nem értetted, hogy mit mondok, vagy lexarod. Nekem úgy tűnik, az utóbbiról van szó. Mint mindig...
|
|
|
R.András |
|
Aljassággal vagy butasággal azt lehet elérni, hogy a szerencsétlenek tovább nyomorogjanak. |
|
dejszen |
|
Aljassággal? Butasággal?... |
|
R.András |
|
A dolgot (minden dolgot) kétféleképpen lehet megoldani: ésszel vagy erővel. Az érdekeltté tétel az okos megoldás. Az erős megoldás a rendőri intézkedés. Nekem az előbbi szimpatikusabb. |
|
pandala |
|
( A probléma ugyanis csak azzal van, hogy milyen szinten tudja(juk) biztosítani a szállást, és hogy elfogadható-e annak kapcsán az általuk "megfagyási"-jognak nevezhető álláspontjuk. Mert amúgy, közterületen 'életvitelszerűen' lakni/tartózkodni nem állampolgári jog! )
|
|