Téma: Antikvárium |
|
hümér |
|
Na, és azok a Kamazok, hol vannak?
|
|
Rendes Kis |
|
Csepel teherautók 1959 Jelenetek a Szerelem csütörtök című magyar filmből 1959-ből. Többféle Csepel teharautóval, de a középpontban egy gyönyörű dobozos Kázmérral. Feltünnek még Skoda kukásautók, valamint egy Dutra dömper is. ... www.facebook.com/ballo.tibor?fref=nf |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Nektár sör.
1975 -ben kezdtük vásárolni, rokkant nagyapámnak javasolta az orvosa általános erősítőnek. Természetesen 7 évesen én is megkóstoltam és nagyon ízlett. Onnantól minden felbontott üvegből egy pohár az enyém volt. Akkoriban talán 5 Forint volt egy üveg.
1949 körül kezdte gyártani a Kőbányai Sörgyár. A termékpalettáról a rendszerváltáskor került le. 1% alkoholtartalma volt. Akkoriban érelmeszesedés, skorbut, alultápláltság ellenajánlották. De javasolták szíverősítőnek valamint terhes és szoptató anyáknak is, tejszaporítónak. Ma is szívesen meginnám. ... www.facebook.com/laszlo.menyhert.3?fref=nf |
|
jojoba |
|
Nosztalgia gyermekeim, nosztalgia. Amikor az emberfia 50 évenként cserélt mozdonyt, kádat, lakást...meg feleséget.
|
|
|
|
|
jojoba |
|
Ez valami harcálláspont? Esetleg géppuskafészek? A papír nagyon jól fogja a golyót. |
|
|
hümér |
|
rakétarendszereket-elhárító rendszert elhárító rakétarendszer? |
|
Rendes Kis |
|
Nem, az a banánhéj, amin a nemlétbe korcsolyázunk ! |
|
mpd |
|
Az a felhőcske, az az éppen távozó lélek lenne? |
|
Rendes Kis |
|
Mér én tán nem ? Ez aztán a csúcs-antikvitás: a nemlétbe taszítás pillanatának archiválása ! |
|
mpd |
|
Nono. Én ontopic voltam a könyvvel!!! |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Aki műkritikát ír, azzal magára vállalja, hogy a kritikáját kritizálják. |
|
|
hümér |
|
anyááám, add el a házat! .. |
|
tiszavirág |
|
Úgy gondolom, mindent leírtam a No. 206-ban, nincs több hozzáfűznivalóm. |
|
tiszavirág |
|
Mi lenne, ha nem személyeskednél már te is? Nem lehet ezen a fórumon személyeskedés nélkül senkivel sem beszélgetni? |
|
|
jojoba |
|
Igazad van hümér! Akkor mondjuk csak hülyéskedek... |
|