Téma: Duna @ Kultúra |
|
malom |
|
Aha, persze, abban a szent minutumban amikor a csörlő elkezd erősködni??... Mittom én hogy jelen helyzetben milyen xar szögben rángatva a hajótestet... Megvan telve vízzel! Így alig-alig van értékelhető felhajtőerő a hajó súlyához képest!
|
|
R.András |
|
Az első híradások szerint még részben a híd alatt volt, azóta a vízsodor 1-2 méterrel lejjebb vitte, de így is szinte közvetlenül a híd mellett kell lennie. |
|
malom |
|
Ez daru, nem az, amit a csörlős mobilosra hoztál példának, és ami kábé max 2 tonnás autót tud esetleg a trailerére felhúzni... vagy elvinni a hátsó kerekére emelve, gurulva ..
|
|
malom |
|
:-D Persze hogy nem "kell". Azért (is) nem használnak 'csörlőket', valszeg .... Vajon, a híd szélétől milyen messze van most a hajótest, egyébként?
|
|
R.András |
|
Pontosan vízszintesen csak a folyómederbe fektetett kábellel lehetne húzni, ami nyilvánvaló csacsiság. Ha a hídról húzom, akkor mindenképpen van az erőnek fölfelé mutató komponense, ami elemeli a medertől a hajót. |
|
|
malom |
|
Aha, szerinted tehát arról volt szó, hogy ha már elemelték a fenéktől, akkor ferde e? Hápperszehogy arról. ;--D
|
|
malom |
|
Persze, én sem mondtam mást. ('Mobil') A 'fixek' közül meg, vannak egészen nagy teherbírásúak is... pl. a Boing-nél De azokat, egy az egyben, még 1 centire sem lehet arrébb rakni
Autódaru??? Személy vagy teherautó? ...
|
|
R.András |
|
1ébként az úszó daru is így (ferdén fölfelé) fogja húzni, mert nem tudja másképpen: a víz sodra mindenképpen lefelé akarja vinni a medertől elemelt hajót. |
|
malom |
|
A'szem, van még egy fontos szempont amely 'lehetetlenné' teszi a csörlős megoldást: a négy átbujtatott heveder közül az elől levő szinte biztosan lecsusszanna a hajó elejéről 'vontatás' közben.... (Talán még akkor is, hogyha a hajó pont a híddal párhuzamos helyzetben lenne a fenéken...)
|
|
R.András |
|
Van önjáró csörlő, úgy hívják, hogy autódaru ... |
|
R.András |
|
Nem vízszintesen kell húzni, hanem ferdén fölfelé, akkor a víz sodra is segít az emelésben. A víz nyomása egyenletesen oszlik el a hajó alján, és nem akarja eltörni a hajót.
|
|
malom |
|
Én általában, ha válaszolok egy hsz.-re akkor arra válaszolok ami benne van. Jelen esetben a villamosos súly hasonlatodra... ami nagyon nem stimmel a jelen esetre. Írtam is néhány szempontot is, hogy miért nem.
( Amúgy, tökmindegy hogy hogyan rögzíted, mert a 'nagyon' nem függőleges emelés miatt, valahol mindenképpen keletkeznek majd az erős nem 'szerencsés' terhelések. Na meg, egyébként, csörlőkből nemigen vannak olyanok amelyek ilyen nagy súlyra vannak kiképezve, pláne nem az odaszállítható mobil verziókból ...
A híd szélén járás terhelését sem a csörlőre vonatkoztatva írtam, egyébként, hanem arra hogy a 69 tonnás villamos nem a járdán jár, hanem középen. Na de, ez már csak hab a csúcccson.... )
|
|
malom |
|
:-D Háppersze, nem felfelé kell emelni, de nem ám, hanem előbb húzni egy kicsit a folyófenekén... ;-) Ha esetleg nem akarna magától széttörni...
|
|
R.András |
|
Nem is 1 csörlő kellene, hanem 2, a 2 szomszédos hídpillér közelében. |
|
R.András |
|
Nem mérnöki módon gondolkodsz. A csörlőt perszehogy nem a híd szélén, 1 ponton kell rögzíteni: kell alátenni teherelosztó szerkezetet. |
|
R.András |
|
Nyilvánvaló, hogy teljesen más a két eset. Az, hogy folyóból kell kiemelni a roncsot, arrafelé tereli a mernökember gondolatait, hogy nem fölfelé, hanem oldalvást, a folyásiránnyal szembe kell húzni, akkor a víz áramlása is segíti az emelést. |
|
pandala |
|
Idézet: A legfrissebb szonárképek szerint döntően a gerincén, déli irányban (tattal felfelé) áll a múlt szerdai hajóbalesetben elsüllyedt Hableány – mondta a Terrorelhárítási Központ (TEK) társadalmi kapcsolatokért felelős osztályának vezetője az M1 aktuális csatorna péntek esti műsorában.
Jasenszky Nándor, a TEK osztályvezetője elmondta: a Hableány a gerincén, déli irányban (tattal felfelé) áll. Hozzátette: továbbra is azon dolgoznak, hogy a vezetőszárakat átfűzzék. Ez folyamatos munka – jegyezte meg. Közölte: jelenleg nem lehet megmondani, hogy a négy heveder átfűzésével mikor végeznek. Optimális helyzetben vasárnap, de az is lehet, hogy egy hét múlva.
Felidézte, a kezdet kezdetén ki kellett alakítani egy vezetési pontot, majd fel kellett mérni és össze kellett szedni az együttműködő partnereket. Ez komoly és feszített munka volt – mondta.
Kállai Zoltán, a HSP Hídépítő Speciál Építőipari Kft. hajózási üzletágának vezetője azt mondta: ha alá van hevederezve a Hableány, akkor fél óra, egy óra alatt emelhetik a víz felszínére. Ezután egy hosszabb, elhúzódó folyamat kezdődik. Ha már minden ablak a felszínen lesz, megkezdik a víz kiszivattyúzását, majd eldöntik, milyen módon szállítják el a hajót.
Hozzáfűzte: arra számítanak, hogy a roncs a hordalékkal és a vízzel együtt 60 tonna súlyú lesz.
|
|
pandala |
|
'Hosszában'. És nem a híd szélén jár... És, nem igazán csavaró-nyírőerővel terheli a hídat, és nincs is rögzítve sem hozzá, lógva ....
|
|
pandala |
|
ez csak 110000 tonna, és nem merült el teljesen szóba sem kerülhetett semmiféle csörlős vagy darus megoldás .... és, vagy fél évig tervezték a kiemelési-folyamatát .. és, nem folyóban süllyedt el .. egyáltalán nem lehet összehasonlítani a két esetet |
|
|
R.András |
|
Az Új téma nekem sem működik, kézzel tudok új témát nyitni. |
|
|
|
tiszavirág |
|
András! Nem működik a Keresés és az Új téma.
|
|
|