Téma: Láttátok? (2) |
|
gajo |
|
Szerencsétlen hazudozó! 40.40-től sorolja, hogy mit tiltana be! Csak Nagyfőnöknek kéne szólni, aztán már hozhatnák is a módosításokat! Ez ilyen egyszerű, te sántakutya! Mintha már az órjásplakátok betiltását is megígérték volna...
https://www.youtube.com/watch?v=aVIlynB9uz8
|
|
gajo |
|
Aha! Másodszorra én is centinek értettem |
|
tiszavirág |
|
Igen, az 50 centis fenyőfánál! Annyit szidják a magyar gazdálkodó embereket a belvárosi "nagymenők", hogy mucsaiak, hogy kulturálatlanok, Mécs Imre fiát idegesíti, hogy a "vidékiek" hétvégeken jönnek a kollégiumokba vissza és húzzák maguk után a kofferjeiket, Tóta W is mindig mond nagyokat stb., stb. Aztán elképzeltem, ahogy a fejőtehenész bemegy a jéghideg istállóba és egy kis 50 cm- s fenyőfát visz a kedvenc állatának, a Rozinak.... Mi ez, ha nem kultúra? Az ő kultúrájuk. Tisztelik az állataikat, mert azokból élnek. Mi meg bemegyünk a boltba, kérünk 1 kg fehérpecsenyét, nem tiszteljük a fejőtehenészt, az eladót, egymást, de azt hisszük magunkról, élünkön a belvárosi pojácákkal, hogy körülöttünk forog a Föld. |
|
|
|
gajo |
|
Az 50 centes fenyőfánál??
|
|
|
tiszavirág |
|
Egyetértek. Végre egy ember, aki nem fikázza, hanem élvezi az Orbán- féle családtámogatási rendszert, ráadásul elsőkézből. |
|
pandala |
|
Egyre jobb ez a Trombitás Kristóf!! ....
|
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Persze, ezzel nem azt mondom, hogy ne lehetne pl. liberális meg mittudomén hogy mi... De az valószínű, hogy simán "kinőheti a dolgot" a környezet okán ... *
* ld. ügye azt az érdekes mondást, amit elég sokféleképpen idézgetnek: az lehet, hogy valaki fiatal korában liberális... de ha elmúlt nn éves, és még mindig liberális, akkor ott valami nagyabaj ..
|
|
pandala |
|
Nem valószínű, hogy a lányod ilyen lehetne... ugyanis, szegény Gréta tkp. nem tehet a helyzetről, nekem úgy tűnik, hogy csak és kizárólag az Antifa-s szülei tehetnek szegénynek az idiotizmusáról.. Szerintem, nálad ilyen fel sem merül..
|
|
negyven rabló |
|
Na végre! Tramtatam, traatam! Ha az én lányom ilyen lenne, tudnék tőle mit kérdezni! |
|
pandala |
|
ez szerintem nem igazán jó, mert elfedi a lényeget .... Gréta és szülei Antifa-k ... Ha hatalomra kerülnének, Merkelt is agyoncsapnák mint egy szúnyogot ..
|
|
|
|
|
pandala |
|
jah, és a'aszem még talán Sztálin is!! ....
mindenesetre, vannak azé' közöttük 'komolyak' is: pl. Névtelen Magyar Szabadságharcos (1956), II. János Pál (1994) ....
|
|
|
tiszavirág |
|
Ha jól emlékszem, Hitler is volt már ott az év embere.
|
|