Téma: Láttátok? (2) |
|
gajo |
|
Az 50 centes fenyőfánál??
|
|
|
tiszavirág |
|
Egyetértek. Végre egy ember, aki nem fikázza, hanem élvezi az Orbán- féle családtámogatási rendszert, ráadásul elsőkézből. |
|
pandala |
|
Egyre jobb ez a Trombitás Kristóf!! ....
|
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Persze, ezzel nem azt mondom, hogy ne lehetne pl. liberális meg mittudomén hogy mi... De az valószínű, hogy simán "kinőheti a dolgot" a környezet okán ... *
* ld. ügye azt az érdekes mondást, amit elég sokféleképpen idézgetnek: az lehet, hogy valaki fiatal korában liberális... de ha elmúlt nn éves, és még mindig liberális, akkor ott valami nagyabaj ..
|
|
pandala |
|
Nem valószínű, hogy a lányod ilyen lehetne... ugyanis, szegény Gréta tkp. nem tehet a helyzetről, nekem úgy tűnik, hogy csak és kizárólag az Antifa-s szülei tehetnek szegénynek az idiotizmusáról.. Szerintem, nálad ilyen fel sem merül..
|
|
negyven rabló |
|
Na végre! Tramtatam, traatam! Ha az én lányom ilyen lenne, tudnék tőle mit kérdezni! |
|
pandala |
|
ez szerintem nem igazán jó, mert elfedi a lényeget .... Gréta és szülei Antifa-k ... Ha hatalomra kerülnének, Merkelt is agyoncsapnák mint egy szúnyogot ..
|
|
|
|
|
pandala |
|
jah, és a'aszem még talán Sztálin is!! ....
mindenesetre, vannak azé' közöttük 'komolyak' is: pl. Névtelen Magyar Szabadságharcos (1956), II. János Pál (1994) ....
|
|
|
tiszavirág |
|
Ha jól emlékszem, Hitler is volt már ott az év embere.
|
|
pandala |
|
(( https://444.hu/2019/12/11/greta-thunberget-valasztotta-az-ev-emberenek-a-time ...
Greta Thunberget választotta az év emberének a Time magazin Sarkadi Zsolt Külföld ma 14:23 3024
Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek. Támogatok
Greta Thunberg 16 éves svéd klímaaktivista lett az év embere a Time magazin szerint. A lap minden évben az év emberének választ valakit, akinek tevékenysége meghatározta az adott évet. Thunberg ezzel olyan díjazottak sorába lép, mint a Névtelen Magyar Szabadságharcos (1956), Richard Nixon (1971, 1972), II. János Pál (1994), Barack Obama (2008, 2012) vagy Donald Trump (2016). .... ))
|
|
|
tiszavirág |
|
Csoda, hogy sikerült, mert nálam nincs olyan, hogy view image" menü pont. Nálam minden magyar. |
|
|
pandala |
|
( pl. ha itt a gréta-képet nézem meg a jobbklikk/"View image" módszerrel, akkor jól látszik, hogy például ez egy hatalmas kép amúgy.... sz'al, muszáj is volt formáznom az alábbi móccerrel. Itt a |600 -at használtam ... ) |
|