Téma: Balos homokozó |
negyven rabló |
|
Csak gondolom: Ez egy saját indíttatásból, saját kézben, saját költségen fenntartott, kevéssé ismert, de számtalan témában önkéntesen látogatható közösségi oldal, ahol minden józan marha elmondhatja véleményét. Jól láthatóan a kevéssé józan marhák pedig nem! Hogy ki mondja meg, hogy ki a józan és hogy ki nem a józan marha?
Nos, ezt az mondja meg, aki a fórumot üzemelteti és moderálja! |
|
Janne |
|
Az a kérdés, hogy amíg a főni barátja volt, addig is undorító hájas baromnak hívtad-e, vagy egyszerűen Simicskának.
Azt már meg sem kérdezem, milyen értékrenddel fér össze valakit a külseje alapján minősíteni. |
|
|
|
Janne |
|
Nem kell megnézned, majd a magyaridők gondoskodik arról, hogy igazad legyen |
|
|
hulot |
|
A te nemgondolkodásod készet írásra, kedves Kis.
|
|
|
|
keresztkem |
|
Nyilván azért nem "tilt ki minden "másként" gondolkozót", mert vannak esetleg olyanok is kozöttük--de esetleg lehetnek--akik nem annyira segghülyék, mint ön, dacára hogy "máskéntgondolkozók"--maga baromállat. keresztkem |
|
hulot |
|
Homokozol, picinyem?!
|
|
mandala |
|
Látom, te tényleg nem ismered ezt a csúcs embertelen semmit. |
|
hulot |
|
Amúgy, Kis. Én megértem, hogy ez egy jobbos homokozó, amit fenntartsz, de akkor miért nem tiltasz le minden másképpen gondolkodót? Miért törölgetsz (helyezel át) hozzászólásokat - ha azok nem tetszenek neked - ha egyszerűen törölhetnéd a hozzászólót? Mi ez a képmutatás részedről? |
|
hulot |
|
Olyan kiszámíthatóan kötözködő vagy, hogy ezt elmesélem a 92 éves mamámnak.
|
|
hulot |
|
Még egyszer! Mi a célod ezzel a fórummal?
|
|
|
hulot |
|
Hidd el! Törölgeted.
De nem is ez a lényeg, hanem, hogy mit szeretnél. Tűnjek el innen, vagy elfogadod, hogy másképpen gondolkodom, mint szeretnéd...?!
Nyilatkozz!
|
|
Rendes Kis |
|
Nem töröltem, a 23-as a 22-es alatt van. |
|
hulot |
|
Nem érzem, hogy te korrekt partner lennél, hiszen reflexből törölgeted a beírásaimat. Tudom - most már - hogy ez a te magánfórumod, de nem egészen érthető számomra, hogy mi is a célod vele.
|
|
hulot |
|
Nincs "hulot 23-as" beírás, kedves Kis. (Hiszen törölted.) Így vicces a hozzáállásod.
|
|
|
hulot |
|
Várom a - legfontosabb - választ...
|
|
Rendes Kis |
|
Korrekt, tárgyszerű társalgásban partner vagyok, sunnyogás csak a homokozóban. |
|
hulot |
|
Szóval tényleg ez a fórum a magánfórumod... OK. Akkor csak egy kérdésem lenne. Miért tartod fenn?
|
|
hulot |
|
Mi a célod ezzel a fórummal, Kis?!
|
|