Téma: A rohadt életben... |
|
malom |
|
(( Szvsz, ez az helyzet, amikor az egybeírás és a különírás is elfogadott!! De itt, nem nyitok vitát, nem ide tartozik, hanem valamely nyelvességi topikba be. )) |
|
malom |
|
Vagy inkább műszörme, szerintem.
Egy ilyen állat nem adja hozzá a nevét! .. ::
|
|
gajo |
|
Ez olyan tipikus tanyasi népség a képen! Mari néni boában (ezért talpig). "Cső nadrág és hegyes cipő...." |
|
gajo |
|
Ott lakik a második tanyán, 23 disznót meg negyven tyúkot tart! Teccik a piros tasója. |
|
gajo |
|
nem tudom, de a rossz makadám is jobb a sárnál! Lehet, hogy nerc, nem vagyok szagértő! |
|
|
malom |
|
Ezek nem migránsok. Nem is bevándorlók. Nem menekültek. ....
|
|
|
malom |
|
Nemá', s mit cólna ahhoz az Amnesty International, meg a kereszténydemograta Weber??
|
|
malom |
|
Hehe, megpróbáltam egy pöttyet utánanézni .... Már ezután is látszik, hogy a hír nagyjából úgy keletkezett mint a viccben. Csak a végét írom le: "... a hír igaz, némi helyesbítéssel: nem Moszkvában, hanem Kievben, nem Mercédeszeket, hanem Moszkvicsokat, és nem osztogatnak hanem fosztogatnak!!!"
- Egy csúsztatás, majd 10% rápakolva: nem 80 milka, hanem 74 milka - Nem csak a dűlőút van benne, hanem máshol levő dűlőutak világítás-felújítása is. - Van még az árban valamiféle "erőgép" vétele is. ( Gondolom, ezt még használni fogják más építkezéseken is. ) ....
Na most, nem tudom, hogy vajon még így is túlárazott-e ez az egész.... De a cikk tálalása biztos hogy az! Oknyomozó újságírás rulez!!
Az útépítések általában baromi drága mulaccságok, valamint az az "erőgép" sem lehet túl ócsó....
|
|
tiszavirág |
|
Azonnal bedobni őket egy migráns táborba 1 hétre.
|
|
|
malom |
|
Nah, mos'már egyre kíváncsibb vagyok h milyen is pontyosan ez a dűlőút .... És h vajon a jövőbe vezet-e? .. És h vajon egy kivilágítatlan Lajos bácsi biztonságosan baktathat-e rajta hazafelé a kocsmából??
|
|
menta |
|
dülöngélve, derekánál magassarkúban- na szép |
|
malom |
|
Hogyhogy hogy? Há' dűlöngélve, nem? ...
|
|
tiszavirág |
|
Talpig. Ez az a szitu, amikor valaki túltolja a biciklit.
|
|
menta |
|
talpig? A derekánál hordja a talpát? Hát hogy megy úgy a szép, új dűlőúton? |
|
tiszavirág |
|
Elég bizarr hír. Persze kíváncsi lennék a részletekre is. A hölgy pedig nem talpig van hermelinben, csak egy boa van rajta, ami ki tudja miből van.
|
|
malom |
|
Mennyibe kerül 1 km-nyi aszfaltozott út?
( Hermelin? Ilyen lyó a szemed? )
|
|
|
|
malom |
|
kommunista nem vész el, csak átalakul .. |
|
|
tiszavirág |
|
Nem bízom én abban, hogy ez a rohadt banda egyszer csak eltűnik a süllyesztőbe. Csak a természet törvénye szabadít majd meg bennünket tőlük, de mint látható, jönnek az ifjúbolsevikok.
|
|
malom |
|
csak abban lehet bízni, hogy most már talán tényleg az legutolsó rugkapálásukat látjuk ..
|
|