Téma: hova úszik a gondola? |
|
Gyöngy |
|
Az egész úgy, ahogy van. Mert legalább a saját topic-omban szeretném, ha olyan hozzászólások, amelyket éen nem kívánatosnak tartok, fizikailag is törölve lennének, mások számára is láthatatlanok. |
|
|
Gyöngy |
|
Hát ez is gond többek között. Mert ha mindössze logikai törlésről van szó, tehát az illető hozzászólás, vagy hozzászóló "törölve" van, akkor is csak annyit jelent, hogy láthatatlana törlő számára, ha jól értem |
|
mpd |
|
Csak ha te vagy a topikgazda. |
|
|
Gyöngy |
|
És hogy lehet "törölni"?
|
|
Rendes Kis |
|
Itt van (vagy legalábbis volt, nem tudom nem romlott-e ki) topikmoderátori funkció is. De a generálmoderátor és a topikmoderátor is csak logikailag töröl, aki beállítja a "mazó" módot, az láthatja a "törölt" bejegyzéseket is. |
|
orosz_hussalata |
|
Ezen a fórumon van egy "mazó" mód, ha jól emlékszem. Lehet a listát kéne aktualizálni. |
|
Rendes Kis |
|
Nem az embereket akarom száműzni, csak az indulatokat ... |
|
Gyöngy |
|
És oda száműzöd őket? Mert másképp elharapóznak ám! Szigorúan zárt körlet, az való nekik ... |
|
Rendes Kis |
|
Az a tervem, hogy azok számára, akik indulataikat akarják levezetni ezen a fórumon, létrehozok 1 Dühöngő rovatot. |
|
Gyöngy |
|
Te döntöd el, a három "T" közül melyik legyen! |
|
Rendes Kis |
|
Ha kötözködni akarsz, kérlek keresd föl kedvenc kocsmádat, talponállódat. Bicskát vígy magaddal. |
|
Antlfinger Edvárd |
|
te szóltál, csak azoknak nem szólsz sosem, akiknek valóban kéne, igazságosztó elvtárs felfordul a gyomrom a képmutatásodtól
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ha azért jársz ide, hogy ócsárold a gondolát és sértegesd az olvtársakat, akkor kár strapálnod magad. A gondola hibáival tisztában vagyunk, sértegetésre pedig nincs szükségünk. |
|
mackó |
|
Megérkezett a tánc- és illemtanár. |
|
|
orosz_hussalata |
|
Nem emlékszem, hogy akár közel hasonlóan bunkó megnyilvánulást engedtem volna meg magamnak veled kapcsolatban. A stílus maga az ember. |
|
|
Antlfinger Edvárd |
|
nem hinném, hogy bármiben a segítségedet kértem volna, keress inkább magadnak partnert, köszi |
|
|