Téma: hova úszik a gondola? |
|
mpd |
|
Csak ha te vagy a topikgazda. |
|
|
Gyöngy |
|
És hogy lehet "törölni"?
|
|
Rendes Kis |
|
Itt van (vagy legalábbis volt, nem tudom nem romlott-e ki) topikmoderátori funkció is. De a generálmoderátor és a topikmoderátor is csak logikailag töröl, aki beállítja a "mazó" módot, az láthatja a "törölt" bejegyzéseket is. |
|
orosz_hussalata |
|
Ezen a fórumon van egy "mazó" mód, ha jól emlékszem. Lehet a listát kéne aktualizálni. |
|
Rendes Kis |
|
Nem az embereket akarom száműzni, csak az indulatokat ... |
|
Gyöngy |
|
És oda száműzöd őket? Mert másképp elharapóznak ám! Szigorúan zárt körlet, az való nekik ... |
|
Rendes Kis |
|
Az a tervem, hogy azok számára, akik indulataikat akarják levezetni ezen a fórumon, létrehozok 1 Dühöngő rovatot. |
|
Gyöngy |
|
Te döntöd el, a három "T" közül melyik legyen! |
|
Rendes Kis |
|
Ha kötözködni akarsz, kérlek keresd föl kedvenc kocsmádat, talponállódat. Bicskát vígy magaddal. |
|
Antlfinger Edvárd |
|
te szóltál, csak azoknak nem szólsz sosem, akiknek valóban kéne, igazságosztó elvtárs felfordul a gyomrom a képmutatásodtól
|
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Ha azért jársz ide, hogy ócsárold a gondolát és sértegesd az olvtársakat, akkor kár strapálnod magad. A gondola hibáival tisztában vagyunk, sértegetésre pedig nincs szükségünk. |
|
mackó |
|
Megérkezett a tánc- és illemtanár. |
|
|
orosz_hussalata |
|
Nem emlékszem, hogy akár közel hasonlóan bunkó megnyilvánulást engedtem volna meg magamnak veled kapcsolatban. A stílus maga az ember. |
|
|
Antlfinger Edvárd |
|
nem hinném, hogy bármiben a segítségedet kértem volna, keress inkább magadnak partnert, köszi |
|
|
glens |
|
Kár zavarni Edit. Szerintem almával kitűnően elcseveg, színvonalban is ott vannak egymás mellett. |
|
Antlfinger Edvárd |
|
tartalom:
vannak emberek emberek, akiknek nem lenne szabad publicisztikát írnia annyira sötétek:
SZBI pl. ez pártnyaloncnak is harmadosztályú: http://gondola.hu/cikkek/83942-Kiakasztva___8211%3B_az_Alkotmanybirosag_.html témája nincs, illetve egy, ami konkúzió nélkül marad szegénykémnek: lényegében szerelmet vall a kormánynak
ez az újságírás szégyene
a hírek frisseségét meg hagyjuk ahogy azt is, hogy sikerül még a Blikkről is belinkelni egy cikket
színvonal? |
|
Antlfinger Edvárd |
|
válasz nélkül nem sokat ér ált. a kérdés, de ez a kérdés költői
a gondolát üzemeltetők úgy nagyjából sötétek lehetnek az egészhez |
|