Téma: Hej ! |
|
|
|
Gyöngy |
|
Semmi img így, img úgy? |
|
Rendes Kis |
|
Eccerűen csak beteszed a kép címét, pl.:
http://creative.ak.fbcdn.net/v41818/flyers/34/54/1324040453133927531_1_777cf033.jpg
s már itt is van: |
|
onodij |
|
Nincs itt valami lehetőség hogy képet simán be lehetne tenni - mondjuk a fb oldalamról ? |
|
Gyöngy |
|
Én ma rájöttem, mennyire nemcsak .
|
|
Rendes Kis |
|
Ez a dolgok rendje: a Kék az "igazi" fórum, ez a pótfórum ! |
|
Gyöngy |
|
És a nagyobbik testvér sorsáról is valamit. Információt kértem a gondola szerkesztőségtől a fórumról, és a következő üzenetet kaptam:
"Sajnos a fórum szervere tegnap - a főoldallal együtt - "lerohadt". Javítása folyik. Kértem webmesterünket, hogy erről tájékoztassa a fórumozókat, remélem, ez azóta megtörtént.
Ő arról tájékoztatott, hogy a javítás két napot is tarthat.
Szíve türelmüket kérjük! Az új szerver beszerzése, feltöltése időigényes.
A fórum élni fog!"
Rendes Kis, ugye nem tekinted diverziónak ?
|
|
Gyöngy |
|
... és a múlt megelevenítése sem kis munka, ráadásul a moderátori felügyelet sem lesz az . Tényleg, fórumszabályzatnak is kell lennie, legalábbis azt hiszem. Mindenképpen meg kell nézni a médiatörvényt . |
|
|
iszalag |
|
Csodás, h működik. Köszönjük!
|
|
|
Rendes Kis |
|
Az epertorta látványa talán még nem árt ... |
|
Rendes Kis |
|
Dehogynem ! (Régi vétkeinek következményét - a write only jogosultságot - már el is töröltem ... ) |
|
onodij |
|
Köszönjük, hogy megcsináltad anno ezt a méhest ... Talán most más lesz kicsit a stílus is - kissé zavaró volt már az örökös acsarkodás. Esetleg még egy talit is el tudnék képzelni |
|
onodij |
|
Ajaj - pedig épp egy epertortát akartam idevarázsolni |
|
Gyöngy |
|
Azt se kísérelheti meg, hogy ne vétkezzen ?
|
|
|
|
Gyöngy |
|
Szegény tuszavirág mikor vétkezhet újra ? |
|
Gyöngy |
|
Köszönöm, most legalább tudom. Megjegyzem ! |
|
Rendes Kis |
|
Az én adatbázisom szerint 2002-05-09-én regisztráltál a Gondolára ... |
|
negyven rabló |
|
Nem hiszem, hogy többen lennének, mint most. Azzal a hangnemmel és az örökös "mindenki dögöljön meg" véleményekkel, ami a kurucon dívik itt nem sokáig tudnának maradni. (Tudom, tudom: A kuruc nem a Jobbik oldala.) A másik oldalról sem lennének többen. Mindig is voltak átmenő idióták. Egy néhány huzamosabban is maradt. Mondjuk alma, hulot és még egy pár kartács biztosan újra regisztrálna. |
|
alma |
|
És újra megengednék a regisztrálódást. Vajon elárasztaná e a Jobbik a Gondolát? |
|
negyven rabló |
|
Milyen szép is lenne, ha elveszne az összes felhasználó és előzmény! De ne lássunk rémeket! |
|