Téma: Hej ! |
|
alma |
|
És újra megengednék a regisztrálódást. Vajon elárasztaná e a Jobbik a Gondolát? |
|
negyven rabló |
|
Milyen szép is lenne, ha elveszne az összes felhasználó és előzmény! De ne lássunk rémeket! |
|
Gyöngy |
|
Reméljük, rendbe tudják hozni. Emlékszem, egyszer egy olyan system crash volt, ami után még jelszavak is elvesztek. Napokba tellett, mire végre lett új jelszavam, de a regisztrációs időpontom végleg elenyészett. Valamikor 2002 májusában, vagy júniusában lettem fórumlátogató, ehelyett valami jóval későbbi dátum szerepel a névjegyemen. |
|
negyven rabló |
|
Pedig meg akartam köszönni, hogy végre kijavították a hallottakat halottakra! |
|
|
alma |
|
Nekem sem megy. Végigciteráztam mindent... |
|
Rendes Kis |
|
Reggel óta. Nem tudjuk az okot. Egy darabig még főoldal sem volt ... |
|
|
Rendes Kis |
|
Uppsz ... Ez érdekes ... ... Meg kell vizsgálnom az Operával is, már látom ... |
|
katáng |
|
Megvan! Az Opera nem engedte, de az Explorer igen. |
|
Rendes Kis |
|
Ennek elvileg ugyanúgy kellene működnie, mint a régi Sárgának ... (... Ennek még nincs klikkelős képe, ez az :aha:) |
|
katáng |
|
Kétféle lehetőségem volt: 1. A kéken a Fórumkódokra klikkelve megnyílt a szöveges lehetőség, kijelöltem, beillesztettem. 2. Itt, illetve az előző sárgán csak rá kellett klikkelni a képre és hipp-hopp már ott is volt. Itt hogyan varázsoljam ide? |
|
Rendes Kis |
|
Én úgy hiszem, minden odaáti fórumkód itt is működik + néhány plusz (mint a videóbeágyazás). Melyikkel támadt gondod ? |
|
katáng |
|
Az itteni fórumkódokkal nem boldogulok, esetleg némi használati utasítást kaphatnék... |
|
|
Rendes Kis |
|
Ügyesebb vagy nálam ... Mert én sehogy sem tudtam belépni !
(A Freeweb fölmondta a tárhelyünket - azazhogy fizetőssé tenné, de szerintem a "fizetős freeweb" fából vaskarika ... Hamár fizetős helyen kell lennünk, akkor legyünk itt ... ) |
|
|
|
onodij |
|
Kínában 6 helyett csak 1 időzóna van - elég bonyolult lehet az életük ... de legalább is korai kelés, késői fekvés jár vele. Vagy ki korán kel alapon szágult a gazdaságuk ? |
|
|
|
|
|
|
|