Téma: Hej ! |
|
onodij |
|
Egyébként nálatok működik a facebook ? nálam nem |
|
onodij |
|
Akkor csinálj egyet te is - ne itt oszd az eszet ! RK nekünk csinálta a Méhest és nagyon örülünk neki ! |
|
|
Rendes Kis |
|
A legjobb lenne eltérni a gondola (és sok más fórum) oldalszámozó lapozásáról, mert így a hivatkozások kiromlanak: az új hsz.-ok az 1. lapra kerülnek, aztán a mégújabbak 1re hátrább nyomják őket. Így ha 1 hsz.-t a kereső mondjuk az 5. oldalon fényképezett le, azt én néhány nap múlva már lehet hogy jóval hátrább találom meg. De ehhez eléggé át kéne írni az egészet ... |
|
alma |
|
&p=3 &p=2 ... toldásokkal. Aztán ez amatőrség: htaccess segítségével(amennyiben Apache) eltüntethetőek az átvivő paraméterek. |
|
alma |
|
A topikokban az oldalakat célszerűbb lenne a következő illetve előző linkek melett megszámozni is az alján és fent, mint a Gondola fórumon. |
|
|
Gyöngy |
|
Szerintem ezt a méhes-megoldást kéne alkalmazniuk. Persze, nem tudom, ezt RK-nak kéne elmondania, hogy egy jelentősebb üzenetterhelésre hogyan viselkedne ennek a motorja. |
|
glens |
|
Nem értem pontosan, hogy miért nem raknak alá egy ingyenes adatbáziskezelőt. Azt egyszer kellene meglépni, így meg állanadó kínlódás van vele. Vagy rosszul látom? |
|
Gyöngy |
|
Tudom . Bár már van egy órája, hogy nem kísérleteztem vele.
|
|
|
Gyöngy |
|
Rendbe jött a Közélet is!
|
|
|
Gyöngy |
|
A többi alfórum működik. |
|
Gyöngy |
|
Megsérült a fórum, de már dolgoznak rajta.
|
|
|
|
|
|
|
alma |
|
Aha. Pedig egész használható volt, a kinézete sem volt rossz, talán kicsit konzervatív. A modernizálás áldozata lett... Előre sejtem, hogy lasabban fog működni, pláne ha nem PHP-ben írják. |
|
|
Rendes Kis |
|
Tönkrement és nem a régi formájában állítják vissza. |
|
alma |
|
Ki tudja miért nincs Gondola fórum? Tönkrement vagy készakarva állították le? |
|
Gyöngy |
|