Téma: Még most sem ? |
|
panda |
|
offolnak, offolnak, offolnak ... ;--D |
|
Jethro Tull |
|
Pont leszarom, tőlem annyit zsidózol amennyit akarsz. |
|
alexander |
|
Jetro, a tények tények, szóljanak azok sófáron, vagy torzítón, egyre megy. Régi fogás, ha nem tudsz a ténnyel szembe szállni, vedd személyesre a figurát... Szóval, gyönge legény vagy leányom, ha csak ennyire fussa? |
|
|
Jethro Tull |
|
De nekem már korábban is... Akkor fogtam gyanút, amikor azt láttam, hogy lényegében nincs olyan hsz-od, ahol kibírnád zsidózás nélkül. Na jó, néha van, de kettő egymás után nincs. És akkor leesett. |
|
alexander |
|
Íme a kirakós elemei: 1/ Orbánt Netanjahu barátjaként nevezte egy választás előtti interjuban... 2/ Orbán tíz éve beszélt az új világról a válság után, és benne hazánk felemelkedéséről... 3/ Orbán a Skót nagypáholy tagja... 4/ Orbán jelöltje a MVSZ elnökének: Boros Péter "hóbagoly" az oriens páholy nagymestere. 5/ Patrubány és a Magyarok Világszövetsége számüzetésben van Orbán konfliktusa miatt. 6/ Bilderberges Martonyi és Pintér leendő pozicióit már a kormány alakítás előtt lejelentette kenyéradóinak... 7/ Simon Perez mérhetetlen gőggel kifecsegte gyarmatosításunkat, hivatkozva Barátaikra. 8/ Orbán, mint a Zs. világkongresszus díszpintye az emberiség ajándékának titulálta perec úr nációját. 9/ 2014. a zsidó befektetők liberalizációjának és a holokoszt éve, - hála Orbánnak. 10/ A zsidó pajzs egyre feltűnőbb a pártban, a kormányban és a hatalom polcain... 11/ Árulkodó Ráchel néve, amely ősi, elkötelezettségi szimbólum... 12/ O. párt kampányát Netanjahu embere irányítja... íme a gyökér:https://mail.google.com/mail/u/0/?shva=1#inbox/14389a93f15c78fe?projector=1 Orbán nevéhez köthető a MNB irányításának átengedése a Rotchild Bankháznak első kormányzása idején. |
|
panda |
|
- Mi a különbség az optimista és a pesszimista között? - ??? Pesszimista: Jaj, ennél rosszabb már nem is lehet...! Optimista: Dehogynem!
|
|
|
|
|