Téma: Mpd Gazda válaszol |
|
rafiki |
|
Nem lenne egyszerűbb, ha R.K. tolna be egy fotót? Mert be lehet csatolni az egész virágos flórát is, de abból csak egy lesz a megoldás.
Erről egy vicc jut az eszembe:
Jack és Jim iszik az ivóban. - Látod azt az embert? - Melyiket? - Azt a kockás ingest. - Mindnek kockás inge van. - Hát amelyiknek olyan nagy kalapja van. - Mindnek nagy kalapja van. - Ne bosszants! Azt, amelyiknek ezüsttel van kiverve a coltja. - Mindnek ezüsttel van kiverve a coltja.
Jim megdühödik, előkapja a pisztolyát. Lelő egy embert: - Nem ezt! Lelő még egyet: - Nem ezt! Lelővi az összeset egy kivételével.
- Na, látod azt az embert? - Látom. Mi van vele? - Ha tudnád mennyire utálom!
|
|
mpd |
|
A levele viszont nagyon nem.... |
|
|
|
mpd |
|
Nem hasonlít a viránya ehhő'?
|
|
mpd |
|
Hááát....az is ernyős, úgyhogy nem gondúnám. De nem tökmindegy? Vágd a gazat, ne siránkozz!! (Az antikvárijomban meg vegyél egy Kis növényhatárolót, Csapody Vera rajzaival.) |
|
|
Rendes Kis |
|
Rafiki olvtárs szerint valami cickafarkféle. |
|
mpd |
|
Akkor ez a fészkes fene lehet!! P.s.:
Kiforrott 2*5 liter meggyborom!!! |
|
|
mpd |
|
Ez meg a murok:
|
|
mpd |
|
Annak ernyős virágzata van. Elsőre én is gondoltam rá, aztán vadmurokra, de szvsz egyik se. Mekkora amúgy?
|
|
|
mpd |
|
Az ördög tudja. Valami gazak. Nem számottevő gyomnövények, emiatt nem ismerem űköt. Az ország teljes flóráját ne várjad tüllem azé'. Az én kertemben is előfordult már, de nem vettem a fáradságot hogy möghatározzam. |
|
Rendes Kis |
|
Vágom, mint a répát, de azért szeretném tudni, hogy mit vágok ! |
|
mpd |
|
Egyik se. Kaszát neki. |
|
Rendes Kis |
|
Ez a dudva vagy ez a muhar ? Mer nagyon nyől ! |
|
negyven rabló |
|
Helyes, helyes! A zönkritika rendszeres gyakorlása minden eftás kutyakötelessége kérem! A bor meg a pálesz csak utána jöhet! Na jó, van úgy, hogy csak a berúgás után jön a zönkritika! |
|
mpd |
|
Rablovics eftáss, a kérdés nagyon is helyénvaló, nemkülönben pártszerű!!! A krumplileves legyen krumplileves, és magyar emberek magyar vázájában ne szöllő illatozzék, hanem szegfű!!! Önkritikát gyakorolok, és leöntöm a szőllllővirányokat valami büdössel. |
|
negyven rabló |
|
Khm,khm... Dilettánsként kérdem, hogy ebből most akkor termő gyümölcsös (bor, pálesz) lesz, vagy illatos virág? |
|
mpd |
|
No, ez megint olyasmi, amit nem szabad túlzásba vinni. Szegény Micsurin eftáss is áldozata lett a túlhajtott todománynak: biciklivel keresztezte a villamost. |
|
mackó |
|
A viharlámpát már régebben kitalálták ... |
|
Lajos bácsi |
|
Gratulálok Gazdram!
De azért ne feledkezzünk meg arról, hogy a szovjet tudomány és technika is ért már el hasonló kimagasló eredményeket. Micsurin et. például keresztezte a "Zaporozsjei Rabvallatót" a Krasznaja Moszkvával és a szentjánosbogárral. Az így előállított új szőlőfajta nemcsak fantasztikus illatokat árasztott, de éjszaka is lehetett szüretelni! |
|
Rendes Kis |
|
Gratula a Természetnek és a művelőjének ! |
|
mpd |
|
Gazdatársak! Olyan élményben volt/van részem, amit meg kell osszak véletek. A rossz tapasztalatok miatt lecseréltem a szőlőimet új, többé-kevésbé rezisztens fajtákra. lehet itt fanyalogni, hogy nem olyan jóízűek ezek, de erre csak legyintek: kicsit ízetlenebb, de VAN. Na most, idén először hozott fürtöket (és mindjárt jó sokat) az egyik fajta, megnemmondomanevit tőke. Olyan nagy, alig szabdalt levele van és vöröses árnyalatú a hajtása, valami mediterrán mazsolaszőlő lehet (magnélküli). Roppant erős növekedésű, hajt mint az istennyila. De nem ez az érdekes. Valamelyik este a múlt hét végefelé kint sétálgatok, és megcsapja az orromat valami nagyon kellemes, édeskés és mégis gyümölcsös illat. Amint megtaláltam a forrását, nagyon meglepődtem: a fentebb említett szőlő volt az! Hvtam a Nőtársat, a gyerekeket, és mind megerősítették, hogy "nagyon kellemes" vagy éppen "tök jó" illatról van szó, és azóta is kijárunk szimatolni. Csoda ez véreim, a Természet csodája. |
|