Téma: Mpd Gazda válaszol |
|
Rendes Kis |
|
Aszondod, hogy vannak akik úgy tartják a fácándot, mint a baromfiakat. Nekem azért ez, hogy "házi vad" olyan fából vaskarikának tűnik ... |
|
mpd |
|
(A fácánycsibét ízibe kinyírják a macskák) |
|
mpd |
|
Máminthogy ki mongya ezt? |
|
Rendes Kis |
|
Szóval, azt mondod, ha biztosra akarok menni, hogy fácánd sétál a kertemben, akkor vegyek magamnak fácándcsirkét ? |
|
Rendes Kis |
|
De még az is lehet, hogy struccnak fogom használni, mert úgy látom, nem annyira repül, mint inkább fut ! |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Újabban csak 1 fácándot látok. Remélem, nem azért mert valamék szomszéd/macska megvacsorálta a többi pávámat ! |
|
Rendes Kis |
|
Az rengeteg kilokalória. Vagy legalábbis kiló. |
|
mpd |
|
Heeeej, Novgorod alatt megettük még a vasszöget is. |
|
Rendes Kis |
|
Nem tudom összehasonlítani, mert még varnyút sem ettem ! |
|
mpd |
|
Egye meg a pávát akinek két annya van. Olyan lehet mint a varnyú. |
|
Rendes Kis |
|
... Vagy ti a pávával is úgy vagytok, mint a tengerimalac a virágcsokorral: nem azt mondjátok rá, hogy: "Jaj, de szép", hanem azt, hogy: "Jaj, de finom" ... ??
|
|
|
Rendes Kis |
|
mpd, Cirus: Aszem, inkább megtartom őket (3-an vannak), kigondoltam: pávának fogom használni őket ! Ugyanolyan méltóságosan sétálgatnak, vagy talán még úgyabb !
|
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
"Láttam én már macskát, amint kifektetett egy kurvanagy kan patkányt."
Nekem volt egy macskám, aki 16 év alatt egy sebet nem kapott patkánytól, pedig több tucatot átsegített az örök vadászmezőkre. Igaz, marha nagy volt: 7 kila, zsír nélküli izom.
Patkányölőnek még a gyönygytyúkok is jók, ők nem vakulnak meg szürületkor, mint a tyúkok.
|
|
panda |
|
Megenni? Olyasvalakit, akit személyesen is ismertél?... Pff.. |
|
|
panda |
|
(( Hajjaj!.. 2014. október 20., hétfő 22:31 , forrás: MTI, szerző: UDM 15-20 millió elvadult macska pusztítja az őshonos állatokat Mandel Ngan / Europress/AFP
Több mint száz őshonos állatfaj túlélésére jelentenek fenyegetést a vadon élő macskák Ausztráliában – figyelmeztetett a héten az ország veszélyeztetett fajokkal foglalkozó kormánybiztosa. http://mno.hu/termeszet/15-20-millio-elvadult-macska-pusztitja-az-oshonos-all ... )) |
|
mpd |
|
Nyílpuska aztán goto leves. |
|
mpd |
|
Vigyázni kell a macskákkal. Nálunk a rigók sokáig hősködtek, csúfolták a macskákat, játszottak velük, de ezek a kis gyilkosok kifigyelték a mozgásukat, és mostmár hetente találok rigótetemet felnyitott hassal. Láttam én már macskát, amint kifektetett egy kurvanagy kan patkányt. |
|
Rendes Kis |
|
Hány méteres nekifutásra van szükségük ? De úgy látom, megvan a magukhoz való eszük, tőlem olyan 10 méter távolságot tartanak, a macskától 3-4 métert ... És a macska is tiszteli a méretüket, inkább csak ábrándozik róla, hogy de szép is lenne, ha valamék gutaütést kapna ... |
|
Rendes Kis |
|
Hát, szép nagy állat, nem szeretném, hogy nekem kelljen befognom, hogy visszaadjam a szomszédnak ! |
|