Téma: Mpd Gazda válaszol |
|
Rendes Kis |
|
Nem tudom összehasonlítani, mert még varnyút sem ettem ! |
|
mpd |
|
Egye meg a pávát akinek két annya van. Olyan lehet mint a varnyú. |
|
Rendes Kis |
|
... Vagy ti a pávával is úgy vagytok, mint a tengerimalac a virágcsokorral: nem azt mondjátok rá, hogy: "Jaj, de szép", hanem azt, hogy: "Jaj, de finom" ... ??
|
|
|
Rendes Kis |
|
mpd, Cirus: Aszem, inkább megtartom őket (3-an vannak), kigondoltam: pávának fogom használni őket ! Ugyanolyan méltóságosan sétálgatnak, vagy talán még úgyabb !
|
|
|
|
Zsíros B. Ödön |
|
"Láttam én már macskát, amint kifektetett egy kurvanagy kan patkányt."
Nekem volt egy macskám, aki 16 év alatt egy sebet nem kapott patkánytól, pedig több tucatot átsegített az örök vadászmezőkre. Igaz, marha nagy volt: 7 kila, zsír nélküli izom.
Patkányölőnek még a gyönygytyúkok is jók, ők nem vakulnak meg szürületkor, mint a tyúkok.
|
|
panda |
|
Megenni? Olyasvalakit, akit személyesen is ismertél?... Pff.. |
|
|
panda |
|
(( Hajjaj!.. 2014. október 20., hétfő 22:31 , forrás: MTI, szerző: UDM 15-20 millió elvadult macska pusztítja az őshonos állatokat Mandel Ngan / Europress/AFP
Több mint száz őshonos állatfaj túlélésére jelentenek fenyegetést a vadon élő macskák Ausztráliában – figyelmeztetett a héten az ország veszélyeztetett fajokkal foglalkozó kormánybiztosa. http://mno.hu/termeszet/15-20-millio-elvadult-macska-pusztitja-az-oshonos-all ... )) |
|
mpd |
|
Nyílpuska aztán goto leves. |
|
mpd |
|
Vigyázni kell a macskákkal. Nálunk a rigók sokáig hősködtek, csúfolták a macskákat, játszottak velük, de ezek a kis gyilkosok kifigyelték a mozgásukat, és mostmár hetente találok rigótetemet felnyitott hassal. Láttam én már macskát, amint kifektetett egy kurvanagy kan patkányt. |
|
Rendes Kis |
|
Hány méteres nekifutásra van szükségük ? De úgy látom, megvan a magukhoz való eszük, tőlem olyan 10 méter távolságot tartanak, a macskától 3-4 métert ... És a macska is tiszteli a méretüket, inkább csak ábrándozik róla, hogy de szép is lenne, ha valamék gutaütést kapna ... |
|
Rendes Kis |
|
Hát, szép nagy állat, nem szeretném, hogy nekem kelljen befognom, hogy visszaadjam a szomszédnak ! |
|
mpd |
|
Hát....normális esetben elrepül oszt jónapot, de így kertben, épületek között... határeset. |
|
mpd |
|
Nem lehet, hogy valaki TARTOTTA, és meglógtak? Fácánt régebben szoktak a tyúkokkal tartani. |
|
Rendes Kis |
|
Egy macska kontra fácánd csata esélyei hogyan festenek ? A macskának volna hozzá kedve, a fácánd inkább a távolságtartás hívének mutatkozik. |
|
Rendes Kis |
|
Valamit ottan csipegetnek. Nem ez a furcsa, hanem hogy ez sűrűn beépített, városias környezet. |
|
mpd |
|
Nem. Vajon mit találnak, ami miatt odamentek? Sok gyomot hagytál, és annak a magját eszik? vagy mi? |
|
Rendes Kis |
|
Fácándok költöztek a kertembe. Ez nem aggasztó jel ? |
|
Rendes Kis |
|
Najó, akkor autószerelő-nadrágot veszek ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Ez egyáltalán nem vicc ... Fázik a derekam, gondoltam, kertésznadrág a megoldás ... |
|
mpd |
|
NEM csinálunk viccet a kertészkedésből!!!!! |
|