Téma: Mpd Gazda válaszol |
|
mpd |
|
Nyílpuska aztán goto leves. |
|
mpd |
|
Vigyázni kell a macskákkal. Nálunk a rigók sokáig hősködtek, csúfolták a macskákat, játszottak velük, de ezek a kis gyilkosok kifigyelték a mozgásukat, és mostmár hetente találok rigótetemet felnyitott hassal. Láttam én már macskát, amint kifektetett egy kurvanagy kan patkányt. |
|
Rendes Kis |
|
Hány méteres nekifutásra van szükségük ? De úgy látom, megvan a magukhoz való eszük, tőlem olyan 10 méter távolságot tartanak, a macskától 3-4 métert ... És a macska is tiszteli a méretüket, inkább csak ábrándozik róla, hogy de szép is lenne, ha valamék gutaütést kapna ... |
|
Rendes Kis |
|
Hát, szép nagy állat, nem szeretném, hogy nekem kelljen befognom, hogy visszaadjam a szomszédnak ! |
|
mpd |
|
Hát....normális esetben elrepül oszt jónapot, de így kertben, épületek között... határeset. |
|
mpd |
|
Nem lehet, hogy valaki TARTOTTA, és meglógtak? Fácánt régebben szoktak a tyúkokkal tartani. |
|
Rendes Kis |
|
Egy macska kontra fácánd csata esélyei hogyan festenek ? A macskának volna hozzá kedve, a fácánd inkább a távolságtartás hívének mutatkozik. |
|
Rendes Kis |
|
Valamit ottan csipegetnek. Nem ez a furcsa, hanem hogy ez sűrűn beépített, városias környezet. |
|
mpd |
|
Nem. Vajon mit találnak, ami miatt odamentek? Sok gyomot hagytál, és annak a magját eszik? vagy mi? |
|
Rendes Kis |
|
Fácándok költöztek a kertembe. Ez nem aggasztó jel ? |
|
Rendes Kis |
|
Najó, akkor autószerelő-nadrágot veszek ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Ez egyáltalán nem vicc ... Fázik a derekam, gondoltam, kertésznadrág a megoldás ... |
|
mpd |
|
NEM csinálunk viccet a kertészkedésből!!!!! |
|
|
Cirus |
|
Leszüreteltem az első két citromot, ami már nálam termett.. A többit majd később, ha beérik, bár a héten már viszem a teleltetőbe.. |
|
Rendes Kis |
|
Hát, az igazat megvallva, ennyire naiv azért nem vagyok ! |
|
mpd |
|
Mert te azt hitted? Nemán, ennyire nem lehetsz naiv. |
|
Rendes Kis |
|
Csak az a baj, hogy ezek a próbálkozások titkosak. Ezért az ember nem tudja elhessegetni a gyanút, hogy az irtók nem értünk hanem ellenünk dolgoznak ... |
|
jojoba |
|
Must? Murci? Fenét! Suttyomban főzi a pálinkát. A megye legnagyobb cukorvásárlója! |
|
rintintin |
|
Beletrafált! NEM ÖSMÉREM! Márcsak azért sem, mert sem "öreg" sem "csibész" nem vagyok. |
|
mpd |
|
Tyű a kirilejzomát a vén csibésznek!!!! Maga nem ismeri azt a mondást, hogy "öreg csibésznek sötét a város"? |
|
rintintin |
|
Mondhattam vóna "rókaképű"-t is.Az jobb? |
|
mpd |
|
Sunyitekintetűnek nevezett, Vén Csont?! Na gyüjjön ki a hóra! |
|
rintintin |
|
Szinte érezni ebbül a fotóbul a must-, és murciillatot.Ez a sunyitekintetű szalmakalpagos úr mög mintha aszondaná:" O'an vagy, mint a s..em SZÜRETKOR! |
|