Téma: Mpd Gazda válaszol |
|
Rendes Kis |
|
Fácándok költöztek a kertembe. Ez nem aggasztó jel ? |
|
Rendes Kis |
|
Najó, akkor autószerelő-nadrágot veszek ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Ez egyáltalán nem vicc ... Fázik a derekam, gondoltam, kertésznadrág a megoldás ... |
|
mpd |
|
NEM csinálunk viccet a kertészkedésből!!!!! |
|
|
Cirus |
|
Leszüreteltem az első két citromot, ami már nálam termett.. A többit majd később, ha beérik, bár a héten már viszem a teleltetőbe.. |
|
Rendes Kis |
|
Hát, az igazat megvallva, ennyire naiv azért nem vagyok ! |
|
mpd |
|
Mert te azt hitted? Nemán, ennyire nem lehetsz naiv. |
|
Rendes Kis |
|
Csak az a baj, hogy ezek a próbálkozások titkosak. Ezért az ember nem tudja elhessegetni a gyanút, hogy az irtók nem értünk hanem ellenünk dolgoznak ... |
|
jojoba |
|
Must? Murci? Fenét! Suttyomban főzi a pálinkát. A megye legnagyobb cukorvásárlója! |
|
rintintin |
|
Beletrafált! NEM ÖSMÉREM! Márcsak azért sem, mert sem "öreg" sem "csibész" nem vagyok. |
|
mpd |
|
Tyű a kirilejzomát a vén csibésznek!!!! Maga nem ismeri azt a mondást, hogy "öreg csibésznek sötét a város"? |
|
rintintin |
|
Mondhattam vóna "rókaképű"-t is.Az jobb? |
|
mpd |
|
Sunyitekintetűnek nevezett, Vén Csont?! Na gyüjjön ki a hóra! |
|
rintintin |
|
Szinte érezni ebbül a fotóbul a must-, és murciillatot.Ez a sunyitekintetű szalmakalpagos úr mög mintha aszondaná:" O'an vagy, mint a s..em SZÜRETKOR! |
|
mpd |
|
Na csak várj. Vannak már tervek, próbálkozások. |
|
Rendes Kis |
|
Eddig a legjobb eredményt Dzsingisz kán érte el, aki az akkor élt emberiségnek az 1/6-odát kiirtotta ... ... Az 5/6-od helyett ... |
|
Rendes Kis |
|
Nohát ez az, ami külső kényszer nélkül jelexerint nem megy. |
|
mpd |
|
Nem kellett volna irtani, ha megmaradtunk volna a természetben, amennyire lehet, legalább. Vagy hanyagolni kéne a gyermekvállalás ösztönzését, de DE!!!!!! mielőtt fejemre olvasnád a dolgokat, VILÁGSZERTE. |
|
Rendes Kis |
|
Node Nietzsche is csak füstölgött ezen ... ... A népirtás gondolata ma is eléggé népszerűtlen ... |
|
mpd |
|
Hát ez az. Ezért vagyunk "ma is majomabbak a majomnál" Idézet Nietzschétől. |
|
mpd |
|
Bocsesz, telet akartam írni. |
|
Rendes Kis |
|
Rövid távon megéri és még sosem voltunk abban a helyzetben, hogy a hosszútávú szempontokat helyezzük a pillanatnyiak elébe. |
|
Rendes Kis |
|
Ezt hogyan számoltad ki ? 4 óra tájban pirkad és 8 körül szentül. |
|