Téma: Mpd Gazda válaszol |
|
Rendes Kis |
|
Igaz, igaz: pálinka jellegű, vadkörte ízű energiaital. |
|
mpd |
|
Azt azért megnézném, hogy egy (1 db.) vadkörtefa terméséből hogyan készül 800 liter pálinka.... Ahhoz mán jó sok cukor kell. (Ahhoz kéne vagy 80 mázsa vadkörte, még cukorral is. Égigérő fa lehet!!!) |
|
Rendes Kis |
|
Mint tudjuk, a gyümölcsfák termése - szilárd fázis közbeiktatásával - végsősoron a pálinka. |
|
mpd |
|
Tudjuk, mi a vackor. Azt is tudjuk, hogy vadkörtét terem. Azt nem tudjuk, hogyan lehet a vadkörtét hektoliterben mérni? |
|
|
mpd |
|
Banyek, hogyan tud egy vackorfa 8 hektoliter akármit termelni?! Mi ez a zagyvaság? Az újságíróknál már kizáró tényező a 8 általános elvégzése? |
|
mamácska |
|
Emléktáblával jelölték meg az egyetem botanikus kertjében Gödöllőn a kétszáz évnél idősebb vackort.
Már 150 tagja van a Hortobágyi Húsmarhatenyésztők Szövetkezetének. A társaság tevékenysége a legfontosabb toborzóerő. A szükséges eszközöket, takarmány-kiegészítőket, gyógyszereket a nagy tömegű megrendelés miatt olcsóbban veszik meg. Ugyanakkor, mivel tízezernél is több marhát értékesítenek együttesen, a piacon jobb eladási árakat érhetnek el.
A praktikus, a versenyszférában is felhasználható termelési fogások terjesztése a legfontosabb célja a gemzsei közmunkának. Ezért termelnek sokféle növényt.
Emléktáblával jelölték meg az egyetem botanikus kertjében Gödöllőn a kétszáz évnél idősebb vackort. A matuzsálem tavaly még 8 hektoliternél is több termést hozott. Az idén is tele van vadkörtével. |
|
mpd |
|
Na ez űberpocsék egy jószág. |
|
panda |
|
vagy egy eltévedt hangyászmedve ...
|
|
mpd |
|
Fölették a macskákok. |
|
Cirus |
|
A hangyák valamit megsejtettek, ma csak 2 darab mutatkozott.. |
|
Cirus |
|
Há azt má csak nem
Köszönöm, itt sasol a nagy flakon a táskámban. hazamegyek és vérengzek |
|
mpd |
|
(de melegvérűeknek ELVILEG nemigen árt, persze egy tubusnyi azért megfeküdné a gyenge gyomrukat) |
|
mpd |
|
Há'bakker, a kajájukat ne fújjad le. Csaktánnem nyalogattyák a padlóról a vegyszert.... |
|
Cirus |
|
Mindenhol vannak, mondom, rengeteg van. A raid nem árt a macskáknak? |
|
mpd |
|
Minek azt pocsékolni? Kemotoksz oszt jónapot. Jut eszembe, mikor először megjelent a Mortein, vettem egy flakonnal. Olyan svungja volt, hogy az ablakon fújtam le egy legyet, és az onnan legalább 3 méterre a sarokban lapuló pókocska lefordult a falról! Na, aztán a gyártó gyorsan észbekapott, a sutyerák magyaroknak elég lesz kevesebb hatóanyag is. (Lásd még mosóporok) |
|
orosz_hussalata |
|
A sütőport sem szeretik. Ha látszik hol jönnek be ode lehet szórni egy kicsit. |
|
Cirus |
|
Megyek is raidet venni |
|
mpd |
|
Raid-et nekijek, sürgősen. |
|
Cirus |
|
Az egész lakás tele van! A nappali, a fürdő, a konyha.. Már mindent elpakoltam, ami tetszhethe nekik, de hiába, már a macskák kajáját sem tudom lent hagyni nekik (jólnevelt úri állatok, nem felzabálják a kaját, hanem annyit esznek, amennyivel jóllaknak) .. |
|
mpd |
|
(elméletileg menta-növény elhelyezése a vonulási útvonalukon elriasztja őket, de kinek van kedve tökölődni velük? vegyi hadviselés a pokolfajzatoknak!! bele a képükbe!!) |
|
mpd |
|
Chemotox, Raid, bőségesen a pofájukba oszt aggyneki jónapot!!! |
|
Cirus |
|
Gazduram, hangyainvázió ellen van ötlete? Az egész lakás tele van hangyával, flangálnak össze-vissza. Szokott ugyan lenni az ötödiken, de nem ilyen mennyiségben. |
|
mpd |
|
Inkább a szívogatásé. |
|
Békáscity |
|
Sima, házilag készített mosószappan - az mindenre jó ! ingmosás közben most meg arcod, füled, kezed stb. és djönörű leszel ! ill. vagy, ill. mégszebb |
|