Téma: Mpd Gazda válaszol |
|
|
mpd |
|
Banyek, hogyan tud egy vackorfa 8 hektoliter akármit termelni?! Mi ez a zagyvaság? Az újságíróknál már kizáró tényező a 8 általános elvégzése? |
|
mamácska |
|
Emléktáblával jelölték meg az egyetem botanikus kertjében Gödöllőn a kétszáz évnél idősebb vackort.
Már 150 tagja van a Hortobágyi Húsmarhatenyésztők Szövetkezetének. A társaság tevékenysége a legfontosabb toborzóerő. A szükséges eszközöket, takarmány-kiegészítőket, gyógyszereket a nagy tömegű megrendelés miatt olcsóbban veszik meg. Ugyanakkor, mivel tízezernél is több marhát értékesítenek együttesen, a piacon jobb eladási árakat érhetnek el.
A praktikus, a versenyszférában is felhasználható termelési fogások terjesztése a legfontosabb célja a gemzsei közmunkának. Ezért termelnek sokféle növényt.
Emléktáblával jelölték meg az egyetem botanikus kertjében Gödöllőn a kétszáz évnél idősebb vackort. A matuzsálem tavaly még 8 hektoliternél is több termést hozott. Az idén is tele van vadkörtével. |
|
mpd |
|
Na ez űberpocsék egy jószág. |
|
panda |
|
vagy egy eltévedt hangyászmedve ...
|
|
mpd |
|
Fölették a macskákok. |
|
Cirus |
|
A hangyák valamit megsejtettek, ma csak 2 darab mutatkozott.. |
|
Cirus |
|
Há azt má csak nem
Köszönöm, itt sasol a nagy flakon a táskámban. hazamegyek és vérengzek |
|
mpd |
|
(de melegvérűeknek ELVILEG nemigen árt, persze egy tubusnyi azért megfeküdné a gyenge gyomrukat) |
|
mpd |
|
Há'bakker, a kajájukat ne fújjad le. Csaktánnem nyalogattyák a padlóról a vegyszert.... |
|
Cirus |
|
Mindenhol vannak, mondom, rengeteg van. A raid nem árt a macskáknak? |
|
mpd |
|
Minek azt pocsékolni? Kemotoksz oszt jónapot. Jut eszembe, mikor először megjelent a Mortein, vettem egy flakonnal. Olyan svungja volt, hogy az ablakon fújtam le egy legyet, és az onnan legalább 3 méterre a sarokban lapuló pókocska lefordult a falról! Na, aztán a gyártó gyorsan észbekapott, a sutyerák magyaroknak elég lesz kevesebb hatóanyag is. (Lásd még mosóporok) |
|
orosz_hussalata |
|
A sütőport sem szeretik. Ha látszik hol jönnek be ode lehet szórni egy kicsit. |
|
Cirus |
|
Megyek is raidet venni |
|
mpd |
|
Raid-et nekijek, sürgősen. |
|
Cirus |
|
Az egész lakás tele van! A nappali, a fürdő, a konyha.. Már mindent elpakoltam, ami tetszhethe nekik, de hiába, már a macskák kajáját sem tudom lent hagyni nekik (jólnevelt úri állatok, nem felzabálják a kaját, hanem annyit esznek, amennyivel jóllaknak) .. |
|
mpd |
|
(elméletileg menta-növény elhelyezése a vonulási útvonalukon elriasztja őket, de kinek van kedve tökölődni velük? vegyi hadviselés a pokolfajzatoknak!! bele a képükbe!!) |
|
mpd |
|
Chemotox, Raid, bőségesen a pofájukba oszt aggyneki jónapot!!! |
|
Cirus |
|
Gazduram, hangyainvázió ellen van ötlete? Az egész lakás tele van hangyával, flangálnak össze-vissza. Szokott ugyan lenni az ötödiken, de nem ilyen mennyiségben. |
|
mpd |
|
Inkább a szívogatásé. |
|
Békáscity |
|
Sima, házilag készített mosószappan - az mindenre jó ! ingmosás közben most meg arcod, füled, kezed stb. és djönörű leszel ! ill. vagy, ill. mégszebb |
|
katáng |
|
Köszönöm. Győztünk, az ellenség feladta! Némi zsugorodás, barnulás viszont maradt a leveleken. Lehet, hogy a permetszer következménye? |
|
|
negyven rabló |
|
Itten a büdös székesfővárosban nem tudok szappanfőzdéről,de bármellik bevásárlóközpontba tévedve legalább egy szappanos bótot találok, ahol száznál több olyan szappan között tudok válogatni, amelyik a bőröm, fülem, szemem, körmöm, hajam, szimpatikus-, paraszimpatikus idegrendszerem, izmaim, kivasalt (nincs él az ujjon) ingeim maximális elérhetőségét kapom meg! Mostakkorkérem, hogyan tudok választani? |
|
mpd |
|
Főzetni szoktunk, itten Mucsán van egy szappanyfőződe. |
|