23:43:37
 Frissítés
Keresés | Új hozzászólás
 
   » Isten hozott, kedves Vendég ! Fórumlakók | GY.I.K. | Bejelentkezés | Regisztráció   
 
 » méhes Fórum+  » Társalgó
Téma: Olvastátok ?
... Elejére 1. lap 
malom
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. június 02. 16:17 | Sorszám: 496
bármi lehecccsséges, kivéve: forgóajtón átsíelni! ....
gajo
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. június 01. 22:40 | Sorszám: 493
Nna! Inkább nem mondom milyen szájú!
tiszavirág
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. május 30. 00:20 | Sorszám: 491
Elegem van abból a lökött nőből !
De állítólag cáfolta a hírt.
Hál' Istennek !
R.András
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. május 29. 13:39 | Sorszám: 490
Hadd ne mondjam el a véleményemet !
mamácska
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. május 29. 12:12 | Sorszám: 488
https://pestisracok.hu/szel-bernadett-lehet-a-momentum-fopolgarmester-jeloltj ...

Kíváncsi vagyok a véleményetekre! Szél Bernadett,mint főpolgármester-jelölt?...
tiszavirág
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. május 28. 23:42 | Sorszám: 487
https://pestisracok.hu/eletemben-eloszor-a-fideszre-fogok-szavazni-az-mszp-ro ...


Németh Gábor posztját változtatás nélkül közöljük; érdemes elolvasni, tanulságos, és nagyon erős tartalom.
Nem a szokásos, “unalmas”, rutinszerű Fidesz-győzelem várható május végén, hanem politikai földindulás. Ezt pedig csak részben köszönhetjük Bangóné ordas nagy és – a kettő nem zárja ki egymást! – szánni valóan gyáva patkányozásának. Akik ismerik a hosszú csendet megelőző közéleti “munkásságomat”, tudják, hogy a ballib oldal egykori fiatalon megvezetett (de ez most még csak magyarázkodásnak tűnhet, így zárójelbe is teszem) támogatójaként állítom: a Fidesz a vártnál is nagyobb arányú támogatottságot fog szerezni az EP-választáson.
Például én is életemben először szavazok rájuk, sok ismerősömmel egyetemben.
Miért is? Egyrészt a személyes érzetem okán. Ez a legintimebb tényező minden választásnál. Tudósok és korunk nagy polihisztorai is megerősítik (legutóbb épp a nehezen felülmúlható Yuval Noah Harari), hogy lehet az ember Nobel-díjas professzor vagy a legföldhözragadtabb világlátású matematikus, döntései 99 százalékában az érzései mondják ki a végső szót.
A szubjektív érzeteim pedig mára teljesen felülírták a hazug kontroll-rendszerek, a kultúrmarxizmus, a liberális véleménydiktatúra agymosását.
Hosszabb, személyes kitérőt teszek, hogy érthetőbb legyek. (Nézzék, nézzétek el nekem, mivel ez új blogom első posztja, kvázi bemutatkozás.)
Húszas éveim elején én hoztam létre a magyar webkettő legolvasottabb ballib bástyáját, az Egyenlítő (mai nevén B1) blogot az Indexen. Hitből, őszinte meggyőződésből álltam neki. Ennek része volt egy gyerekkori szerelem és szeretett édesanyám hatása. Ezek miatt léptem be érettségi után az MSZP-be és annak ifjúsági szervezetébe. Nem ismertem eltérő véleményeket, világképeket. És ez nem magyarázkodás, a lófaszt! Őszintén hittem, elvakultan bíztam a szocikban, sírva rajongtam Gyurcsány “igazságbeszédéért”, és minden szerettemtől csak megerősítést kaptam, mikor egyre sikeresebb véleményformáló lettem a baloldalon.
Az egész politikai karrieremben nem volt tudatosság. Csak villanásokat osztok most meg, mert sem szándékom, sem okom magyarázkodni a múltam miatt.
(1) Első villanás: szeretett édesanyám mindenről lemondott, hogy egyedül felneveljen engem és testvéremet. A tudatos életszakaszomtól az önállóságom megteremtésének napjáig (10 éves koromtól 19 éves koromig) csak azt tudtam meg tőle a közéletről, hogy a szocik jók, a libsik jók, Gyurcsány a legjobb, Orbán az ördög. Mindez olyan előítéleteket, ösztön-szintű gyűlöletet plántált belém, hogy a húszas éveim közepéig indokolatlan dührohamot kaptam pusztán a “fideszes” jelzőtől.
(2) A húszas éveim elején a legsikeresebb szoci ifi-vezető lettem, mert a sulis szerelmemet követve beléptem az ifikhez (Societas). Nem volt abban semmi olyan megfontolás, mint a mai, számító ifjú politikusok esetében! Azért tudtam megcsinálni Budapest legnagyobb, leglelkesebb ifjú szoci szervezetét ellenzékben, mert a csajozás átcsapott táborozásba, a táborozás bulikba, a bulik közös jótékonykodásba… Azon kaptam magam, hogy a hétköznapi életben egy raktárban pakolok havi 70 rongyért, de hétvégén a miniszterelnök ifi kísérőit egyeztetem a titkosszolgálattal, és félszáz korombeli követ a szabadidejében ovit és lepukkant parkot festeni, virágot ültetni. Hihetetlen élmény volt.
(3) Aztán megkeresett egy fiatal politikus, akiről csak azt tudtam, hogy éles eszű, civil logikán milliárdos… A neve: Czeglédy Csaba… Azt mondta, hogy “Gábor, téged fiatalok követnek, te hobbiból jó videókat csinálsz, csináld meg a baloldali Hír TV-t a YouTube-on!” Elém tolta az első találkozónkon édesanyám két éves rokkantnyugdíját, lelkesített… Eltettem a pénzt, anyunak (amíg élt) megdupláztam a nyugdíját, hittel kezdtem szolgálni ezt az embert, és a mögötte álló érdekeket. Büszke voltam magamra! Aztán ez az ember fél év múlva megváltozott.. Arra kért, hogy hazudjak egy videómban. Hittem benne, hittem a politikai családunkban, nyakig bevonódtam, tolt a siker és a szeretteim támogatása, így hazudtam a kedvéért. Úgy véltem, jó ügyért szabad hazudni. Aztán a hazugságom után megkeresett az országos MSZP… Majd az annál is erősebb budapesti MSZP… Eltelt másfél év, és az első hazugságomat egyre több követte. Az első köteg pénzt újabb és újabb köteg pénzek követték. A lelkesedésből, hitből politizáló szegénylegényből rövid idő alatt a baloldal legbefolyásosabb kommunikátora lettem. Hazudtam reggel, délben, este, milliókat kerestem feketén, kétszer vettem át díjat a HVG országos blogversenyén…
(Történelem: https://video.mno.hu/embed/108280) Mesterházy Attila két miniszterelnöki kampánya alatt a szocik ÖSSZES kommunikációs szerződése, folyamata, szervező munkája hozzám tartozott. Akkoriban fordult szembe a Puch Laci-féle “öregek klubja” az általuk felfuttatott, de kontroll alatt nem tartható Velez Árpi-Mesterházy Attila vonallal. Tipikus “Pandora szelencéje”-helyzet volt. Nem untatom a cselekményre szomjazó olvasót hosszú háttérsztorival, de annyit lényeges tudni, hogy Mesterházy Attila kabinetfőnöke az a Velez Árpád volt, akinek édesapja, Velez Zoltán a Mesterházyt kiagyaló Puch László régi barátjaként és szövetségeseként ismert. Tehát az MSZP ifik vs. öregek törésvonala a Velez-családban rajzolódott ki számomra a legkontrasztosabban.)
(4) Mikor édesanyám meghalt egy velem kettesben töltött, görögországi nyaraláson, Puch Laci segített ki a krízisből 3000 Euróval és a diplomáciai kapcsolataival. Ezért mérlegeltem sokáig, hogy ellene beszéljek-e. Ezt végül a Hír TV kamerái előtt megtettem… (Lásd a videót a fenti linken.) Miért? Röviden azért, mert Puch édesanyám halála után éreztette, hogy ő a “legjobb barátom”, és hamar kért valamit tőlem, mint Virág elvtárs Pelikántól. Nemet mondtam, először a szoci-karrierem alatt. A bajai hamis videó botrány kirobbanásakor Puch behívott az irodájába, és leültetett nyájasan az asztalához a legszervilisebb táskahordozója és egy újságíró-legenda társaságában. Hárman ültünk Puch asztalánál (ekkor már pletykáltak arról, hogy Puch bizalmasa vagyok: https://vankireszavazni.blog.hu/2014/02/13/az_elso_politikai_lecke_puch_laszl ...)… Az egyik résztvevőt akkor ismertem meg személyesen: Tóth Berciként mutatták be. Szóval: ott ültem a “legjobb barátom”, Puch Laci jobbján, mellettem a csodált Bogád “Zutyu” Zoli, velem szemben Laci operatív alvezére, Tóth Berci, az MSZP mai elnöke… Laci arra kért, hogy mondjam a sajtónak, hogy én készítettem a bajai hamis videót… Mindezt EGY NAPPAL azt követően, hogy a hamis, választást befolyásoló közlések BŰNCSELEKMÉNNYÉ váltak! Hogy érthető legyek: Puch Laci arra presszionált, hogy a köztudottan a fejére nőtt Mesterházy Attila-Velez Árpi páros ismert bizalmasaként húzzak MAGAMRA és rájuk (!) hazug módon egy (szerintem) Puch körei által szervezett bűncselekményt az OGY-kampány finisében, hiszen ő korábban adott nekem 3 ezer Eurót anyám koporsójára… Nyomatékul leültetett mellém egy tisztelt, nagyszerű, semmiről sem tudó újságírót, Zutyut, és a pénzt-befolyást jelképező szürke eminenciását, Tóth Bercit… Csak azt felejtette el, hogy előtte ő tanított meg tárgyalni, manipulálni.
(5) Ebbe nem mentem bele, ám ahogy teltek az évek egyre több befolyásom, pénzem, beosztottam és bűnöm volt az MSZP érdekeinek szolgálatában. Felváltva voltam Puch, Mesterházy és a budapesti MSZP kurvája. A második OGY-választási bukta után a rendszerem összeomlott, és mindenki cserben hagyott. 40 emberemnek tartoztam bérekkel, a foglalkoztatásomat a szoci vezetés tagadta, a székházból kitiltottak, ezer módon próbáltak lehetetlenné tenni, a blogomat hekkerekkel vették el. Aztán írtam egy publicisztikát, ami végleg kiátkozottá tett. Akkor már évek óta nem írtam őszintén, szívből semmit… Aztán megírtam életem egyetlen posztját, amire ma is büszke vagyok:
https://b1.blog.hu/2015/09/18/igy_lettem_ballibbol_turbomagyar_8_lepesben
(Megjegyzés: ha ez holnapra halott link lesz, azt csak Dési János rendelhette el, aki a B1 blogot vezeti évek óta, mióta odaadtam neki. Ez esetben a cikket kiposztolom más forrásból.)
(6) Ezt az írást követően már nem pusztán áruló voltam, de agymosott náci, egybites fideszes is. Kiátkoztak, ellehetetlenítettek. Összeomlott az életem, és ezt drámaként éltem meg. Ám minden összeomlás szükséges tanítás, új kezdet, emelkedés lehetősége hitem szerint. Újra éheztem, nyomorogtam 30 évesen, ahogy legutóbb 18 évesen. Évek teltek el küzdelemmel, önmagam nulláról történő felépítésével. Összeállt a kép, amit az MSZP fiatal sztárjaként nem értettem… Miért kellett egy ostoba, kvalitások nélküli nőt felfuttatnom Szigetvári Viktor segédjeként 9 éve? (Bangóné…) Miért kellett heti 2 cikket termelnem arról, hogy az ősmagyar rovásírás ciki? Miért kellett Szegeden pereskednem hazugságokat hangoztatva megbecsült fideszes professzorral? Minden összeállt, megláttam magamat, hogy mit szolgáltam évekig… Írok majd még erről, de ez így is hosszúra nyúlt.
A lényegre térek, a kiindulópontra:
Én és a környezetem értelmes, önrevízióra képes része holnap a Fideszre fog szavazni. Balra szavaztunk, libsikre szavaztunk, taktikai szavaztunk. Eddig! Később hosszabban írok arról, hogy miért és hogyan lett az értelmesen gondolkodó, önmeghaladásra képes balosokból Fidesz-szavazó. De előbb lássuk a számokat! Utána kifejtem, hogy mit láttam be én, mit láttunk be mi, mit láttak be azok a megtévesztett 30-40-esek, akik már nem pártokra, hanem a nemzetükre szavaznak.
Én büszkén teszem ezt. És ez a valódi coming out, nem pedig a szexuális devianciák felvállalása. Ma lázadni, kitaszítottnak lenni a fősodorban így kell:
“Fideszes vagyok, ide lőjetek!”
mamácska
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. május 27. 11:23 | Sorszám: 486
https://magyarnemzet.hu/belfold/blogposztban-talal-ki-az-mszp-rol-es-czegledy ...
tiszavirág
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 26. 01:56 | Sorszám: 485
Jó olvasni!

https://www.bild.de/politik/international/politik/interview-with-hungarian-pr ...

tiszavirág
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 19. 18:59 | Sorszám: 484
Ez az!
Köszönöm.
Ma felolvastam az egyik gyerekemnek. Ő is meghatódott.
"Magyarország nagyszerű ország, a magyarok remek emberek! Befogadó a közeg, az itt töltött lassan három évtized alatt soha semmi problémám nem adódott abból, hogy másképpen nézek ki, mint a magyarok."

Hányszor hallani az internáciktól a pocskondiázást Magyarországról és a magyarokról, és akkor itt ez a 30 éve itt élő kínai, és így beszél a mi országunkról és a mi népünkről!

R.András
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 19. 06:18 | Sorszám: 483
Hatalmas minoritás
A nálunk élő kínaiak nagy része hazájának tekinti Magyarországot
Ch. Gáll András
Meglehet, él népesebb nemzeti kisebbség is a mai Magyarország területén, mint a kí­naiak, de
azok jobbára őshonosak, mint a németek (svábok), a románok, szlovákok (tótok), délszlávok.
Gazdasági értelemben nagyobb hatalommal rendelkező minoritás azonban aligha van a trianoni
határokon belül, elég, ha csak a kínai piacokra, a kifőzdékre, a büfékre, éttermekre
gondolunk. És szorgalmasabb sem. A kínai ember — ahogy az ­interjúalanyaink is hangsúlyozzák
— önmaga rabszolgája. Ezzel együtt remekül érzi magát a második — sőt van, aki által az első
— hazájának tekintett Magyarországon.
... https://magyarnemzet.hu/belfold/hatalmas-minoritas-6934541/
tiszavirág
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 19. 01:31 | Sorszám: 482
A szombati Magyar Nemzetet olvasva, van benne egy hosszú cikk egy kínai emberről. "Hatalmas minoritás" a cikk címe. Sajnos nem találom a neten.
(Majd "malom" talán kikutatja).


Hát elszorult a torkom a cikk olvasása közben. Ennek a rohadék balos bagázsnak minden reggel felolvasnám, Hogy milyen elismerően és szeretettel beszél ez a kínai ember Magyarországról és a magyar emberekről !
tiszavirág
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 17. 00:56 | Sorszám: 481
A kis Szlovénia.
Pedig csak 2 milliónyian vannak.
Szlovénia 670 km hosszú határán eddig 216 km-en áll kerítés.

A miénk csak 170 km.
mamácska
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 16. 08:18 | Sorszám: 480
https://gondola.hu/hirek/238456-Ujabb_hatarszakaszon_epit_keritest_Szlovenia. ...
tiszavirág
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 15. 22:52 | Sorszám: 479
https://fidesz.hu/hirek/karacsony-gergely-ne-bujjon-a-jegyzoje-moge
tiszavirág
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 15. 22:50 | Sorszám: 478
De most már talán mégsem?
mamácska
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 13. 12:46 | Sorszám: 477
http://www.atv.hu/belfold/20190513-zuglo-felmondja-a-parkolasi-szerzodeseket/ ...
malom
Olvasta: 9 | Válasz | 2019. május 04. 23:53 | Sorszám: 476
Mé', mi ezzel a gond (már ha igaz egyáltalán..)?
Tán, ha Gyuribácsi támogat egy szervezetet, akkor azt a szervezetet kormányunk má' nem támogathatja??? Slussz-passz??
gajo
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. május 04. 20:54 | Sorszám: 475

"Ugyanazt a neokohn amerikai szervezetet támogatja George Soros és a magyar kormány is
Forrás: https://kuruc.info/r/6/197808/"
https://kuruc.info/r/6/197808/
tiszavirág
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. május 03. 18:47 | Sorszám: 474
Akik mindig mindent meg tudnak magyarázni és bocsátani
Bayer Zsolt

https://magyarnemzet.hu/velemeny/akik-mindig-mindent-meg-tudnak-magyarazni-es ...
tiszavirág
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. május 02. 15:10 | Sorszám: 473
Interjú Csányi Sándorral, az OTP elnök-vezérigazgatójával

https://index.hu/gazdasag/2019/05/02/csanyi_sandor_otp_bank_akvizicio_repulo_ ...

De mire gondolt, hogy Orbán Viktor maga rendez egy kormányzati utat, vagy egy közös meccslátogatást?

"Tényleg nem szeretnék ezzel foglalkozni, de nyilván nem arra gondoltam, hogy jön a kasszához, sorszámot húz és fizet."
Ha nekem ki kell fizetnem valamit, és a titkárnőm átutal egy összeget, azt attól még én fizetem. Az OTP tulajdonában álló Air Invest Kft. birtokol egy repülőt, amit hasznosít a piacon. A korábbi magyar kormányok is rendszeresen igénybe vették a repülőt és a használati díjat kifizették. Amikor azt mondtam, hogy „személyesen”, fel sem merült bennem, hogy a magyar újságírók krémje ezt úgy értelmezi, hogy a miniszterelnök bejön és személyesen fizet. Rosszul fogalmaztam, de a lényeg az, hogy a közös utazásokból ráeső részt mindig kiszámláztuk és átutalták. Az idézett beszélgetésben pedig szó sem esett azokról az esetekről, amikor a Kormány hivatalos célra vette igénybe a repülőt, ilyenkor – természetesen – a Miniszterelnökség utazásszervezője az Air Invest Kft. megrendelője."


tiszavirág
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. április 30. 16:54 | Sorszám: 472
Micsoda éleslátás!"Ez különösen azért aggasztó, mert minden óra, amelyet Orbán Viktor miniszterelnök az állam irányításával tölt, tragédia a magyar népnek. Nem kizárólag, de igen jelentős mértékben Orbán miniszterelnök úr munkálkodása miatt tart Magyarország nyílegyenesen a szakadék felé."
tiszavirág
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. április 30. 16:50 | Sorszám: 471
Megszólalt Tamás Gazsi újra:

https://hvg.hu/itthon/20190430_TGM_Utoirat_Bangonehoz
malom
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. április 29. 14:15 | Sorszám: 470
""Rátok egy elégett gyufaszálat nem lehetne bízni, nemhogy egy országot.""
mamácska
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. április 29. 11:55 | Sorszám: 469
Egy patkány levele Bangónénak!
2019.04.28.

Kedves Bangóné Borbély Ildikó!

Szögezzük le, hogy a fenti megszólításban a “kedves” az a formalitás miatt van, hiszen Te ezt a megszólítást nem érdemled már meg, és a legkisebb tiszteletet sem, ezért íródik levelem tegező hangnemben. Most, hogy ezt a kört gyorsan lefutottuk, engedd meg, hogy bele is kezdjek. Ígérem, rövid leszek.

Ildikó, sokáig gondolkodtam azon, érdemes-e billentyűzetet ragadnom, lehet, ez a levél el sem jut hozzád, bár tisztában vagyok azzal, hogy a Vadhajtásokat Te is olvasod. Ma jutottam arra az álláspontra, hogy mégis írok. Meg fogsz lepődni. Én nem vagyok Fideszes, nem vagyok Orbán-fan. Mindezek mellett el kell ismernem, hogy 2018-ban én is a Fideszre szavaztam, ahogy nagyon sokan tették ezt olyanok, mint én vagyok.

Azóta eltelt pontosan egy év és most patkány lettem.

Ildikó, tavaly áprilisban hatalmas K.O.-t kaptatok, nem csak ti, úgy an block zusammen az egész ellenzék, és a mai napig nem néztetek tükörbe, nem vontátok le ebből azt a bizonyos tanulságot, mert bennetek az alázat körülbelül akkora, mint lakatlan-szigeten a tömegverekedés. Ehelyett a K.O.-tól megszédülve, hörögve, utolsó szusszal még kimentetek az utcákra. Igen, akkor kint voltatok 40 ezren. És? Hiszen ez nem a NÉP, ezt még az is tudta pontosan, aki nem foglalkozik napi szintű politikával. Kiabáltatok, hogy csalás volt. Ezután még próbálkoztatok, de elfogytatok, mint fing a gatyában és csak a bűzötöket hagytátok magatok után, amit hetekig érezhetett a magyarok többsége.

Ildikó, ezek után sem volt bennetek egy fikarcnyi alázat sem, így hát tovább próbáltatok fingani, illetve csak pukizgattatok, mert egyszerűen nem találtátok meg a mondanivalótokat, azt sem tudtátok, mit szeretnétek tulajdonképpen Magyarországgal, a magyar néppel, nem találtátok meg azt a témát, hogy egy picikét is komolyan vegyenek benneteket, Ildikó.

Jött aztán 2018 decembere és belekapaszkodtatok a “rabszolgatörvénybe”. El kell ismerni, hogy ekkor komolyabb fingot tudtatok produkálni, szavaitok szerint ebben a hatalmas diktatúrában. Ildikó, emlékszel, amikor decemberben dobáltátok a rendőröket kukákkal, füstbombákkal, padokkal, üvegekkel és most hadd ne soroljam még mikkel? Persze, hogy emlékszel. Tudod, Ildikó, alig 13 évvel ezelőtt a magyar emberek vére folyt a pesti utcákon, megemlékezni vágyó emberek vére. Azokban az időkben az ilyen Ildikókat, mint Te vagy, kapualjakba rángattak, a gyorskötözőket húsig húzták a csuklókon, majd bebörtönözték és megalázták őket. A világ pedig csak hallgatott.

Ildikó, a magyar emberekbe ez beleégett, beleégtek ezek a képsorok azokba is, akik csupán a televízió képernyőin keresztül követték az eseményeket. Mindezek után kérdezem én, és a fent már említett hetekig tartó garázdaságaitok után, milyen diktatúra az, ahol Orbán képével díszített hordót ÉLŐ videókban lehet püfölni, lincshangulatot előadva, Orbán-bábut ütni-vágni, köpködni. Mindezt teljesen nyugodtan, nyíltan, ÉLŐ-ben közvetítve, mint valami hőstettet? Színpadokra állni, mocskolódni, akasztgatni, gyilkolászni, hidakat lezárni, akár 50 emberrel is. Ildikó, érzed mekkora diktatúra van? Pontosan ti vagytok arra a példa, hogy Magyarországon még a diktatúra csírája sem létezik.

Ildikó, minden meg lett engedve nektek, tényleg minden. Még a földön is fetrenghettetek, bármit megtehettetek. Tudod, miért jó, hogy ezt hagyták ebben a fene nagy diktatúrában? Pontosan azért, hogy eljussunk odáig, hogy még azok is patkányok lettek, akik nem Fideszesek, csupán annyi a bűnük, hogy nekik valóban Magyarország az első, a hazájuk, a családjuk, a gyermekeik az elsők és nem a ti beteges cirkuszaitok, mondanivaló híján. Ildikó, átolvasva a sajtót, sokan azt írják, Te 3 millió Fideszes szavazót patkányoztál le.

Lófaszt! Minimum 6 millió magyar embert patkányoztál le.

Ildikó, tegyük félre most ezt a patkányozást, én nem haragszom igazából ezért rád. El is mondom, miért nem. Így, az EP-választási kampány célegyenesében én ezt inkább megköszönöm neked. Megköszönöm azért is, mert bár említettem, nem vagyok Fideszes, de amíg ilyen lenne az alternatíva a Fidesz leváltására, mint Te és ti vagytok, addig azt mondom, hogy nem tud annyit lopni a Fidesz, hogy én ilyen alternatívát támogassak Magyarországon, az imádott hazámban. Pontosan tudom, hogy amíg mi, magyarok neked és elvbarátaidnak patkányok vagyunk, velünk szemben pedig a betolakodó migránshordák ártatlan menekültek, addig ma már ezt Magyarország többsége, de úgy fogalmaznék inkább, hogy a NÉP is teljesen átlátja.

Ildikó, amíg Te és elvbarátaid szerves részei a magyar politikának, amolyan alternatívát kínálva ezzel a magyar embereknek az Orbán-kormány leváltására, addig Orbán Viktor csupán hátradől és akár 2050-ig is kormányozni fogja Magyarországot. Csak azt ne mondd Ildikó, hogy Te ezzel nem vagy tisztában, mert ezt egy 14 éves gyerek is érti. Aki pedig látta az elmúlt éveteket csupán eddig a patkányozásig, míg él, nem fogjátok tudni megszólítani. Rátok egy elégett gyufaszálat nem lehetne bízni, nemhogy egy országot.

Ildikó, nincsen az a plakát-kampány és nincsen akkora jobboldali média, amik és akik ennyire egyértelművé tehetnék az embereknek, hogy ki vagy Te, kik vagytok ti. Nektek elég azt tenni, amihez értetek:

Elárulni a hazát, hisztizni a sajtóban és patkányozni a magyar embereket. Azt a minimum 5-6 millió embert, akiknek ti soha nem lesztek alternatíva, még ha naponta háromszor baszod földhöz magadat, akkor sem.

Köszönjük Ildikó!

EnVé – Vadhajtások.hu
malom
Olvasta: 8 | Válasz | 2019. április 23. 18:23 | Sorszám: 468
Nah, most (=momentán) kénytelen leszek a MoMa helyett a Momen tumra szavazni .. Az ember már azt se tudja mit válasszon..
Tovább ...
 
Jelmagyarázat    Van új hozzászólás
   Ezeket a hozzászólásokat már láttad
... Hibabejelentés | | | Gondola ...