Téma: Vectrix |
|
|
|
|
Walaki |
|
Ejnye, Gajo .... Még ha alá tudnád támasztani (ezt is), akkor talán elgondolkodnék
( Súgok: egy (két) fő szempont jön elő csak igazán: megoldandó h ne szén vagy egyéb környezetkárosító módon állítsák elő a zenergiát (villamost), valamint, az akkumulátorok kapcsán is van teendő ... Sz'al, se paraszt, se vakítás. Szakértelem! )
Minden szemét, ugye? A barlangrajzok is. Meg a 7000 éves kút...
|
|
gajo |
|
Parasztvakítás! Készítik az új szemetet. |
|
|
Walaki |
|
Idézet: Másfél év múlva érkezik a Tesla igazi népautója Origo2018.04.12. 18:19
A 2019 végén gyártásba kerülő Y szabadidő-autó lehet a márka legnépszerűbb modellje.
http://www.origo.hu/auto/20180412-tesla-model-y-bemutato.html
Én vagyoka "nép", de attól tartok nagyon kell még 'hajtanom' h vegyek majd egy ijjjet Perpillanatmost semmiféle autóm sincs, sajnos ....
|
|
Walaki |
|
A lakásom közelében parkol egy "brutális" Tesla S. Mindig nagyon megbámulom az esti sétáim alkalmával. ....
|
|
Walaki |
|
Azt is ki kell lőni az űrbe! Cost-effective megoldás, ugye? :-)
|
|
R.András |
|
Ma a Tesla autó gyök 2-vel araszolt az óbudai dugóban, ezért motorral elhúztam mellette a csíkon, de azért mutattam neki egy -ot ...
|
|
gajo |
|
Lassan eléri a negyedik kozmikus sebességet, a sok szemét meg itt marad az unokáink nyakán! |
|
gajo |
|
Idézet: A vállalat első terméke a Tesla Roadster volt, ami 2008-ban került sorozatgyártásba.
|
|
gajo |
|
Az bizony, futtatják dögivel... |
|
|
|
|
gajo |
|
Kérem a rendszámot! Elvtársam ez tűrhetetlen! Haladéktalanul intézkedem... |
|
R.András |
|
Valami leírhatatlanul gyönyörű színű Tesla-autó várakozott ma a mi Mucsánk lámpájánál. Ha mégis megpróbálnám leírni, akkor a bronz-grafitpala névvel próbálkoznék ...
|
|
R.András |
|
Ma, Óbudán, a piros lámpánál egymás mellett várakoztunk egy Tesla-autóval ... ... De neki jobb volt a gyorsulása ... |
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
eccer én is vettem egy fekete nadrágot, ami sötétzöld volt ....
|
|
|
R.András |
|
Erre azt mondtam volna, hogy fekete ... De lehet, hogy sötétkék a pontos neve ... |
|
mackó |
|
És a mellékutcákba még csak be sem néztél ... Nálunk is szaladgál egy, legalábbis egyről tudok. Lehet egy autóról beszélünk? (Sötétkék) |
|