Téma: Fogadjunk ! |
|
negyven rabló |
|
Úgy tűnik sokan nem nézték a Bayer showt! Most akkor van Isten, vagy nincs? |
|
|
pandala |
|
( Ha netalántán Karácsony nyerne, akkor praktice mindenki! )
|
|
|
pandala |
|
(Persze ebbe nem számolandó bele az a néhány jobalsi ""újságíró"", aki amúgy csak 'kötelességből' néz Bayer-sót .. ) |
|
pandala |
|
Aki megnézte, vagy majd megnézi a tegnapi Bayer show-beli Tarlós 'szereplést', az biztos h nem fog Karácsonyékra szavazni, szvsz! .... ;-)
|
|
tiszavirág |
|
Szerintem Tarlós nyer, ha van annyi értelmes szavazó ebben az országban, aki az elvégzett munkára és nem a libsi hablatyolásra szavaz. Ha nincs, akkor ennek az országnak annyi. |
|
pandala |
|
Berki nem nyer, Puzsér nem nyer, Karácsony meg, nem nyer, ha van isten. Döntetlen meg elvileg sem lehetséges, úgytom. .. |
|
R.András |
|
Fogalmam sincs, melyiküknek sikerül jobban elaltatni a másik szavazótáborát ... |
|
|
|
|
gajo |
|
Én csak azt tudom ki veszít! |
|
|
|
tiszavirág |
|
Na, mit gondoltok? Ki nyeri a főpolgi választást?
Tarlós *tiszavirág Karácsony * Puzsér * Berki *
Fogadjunk!
|
|
pandala |
|
Nem, ez nem így van!!
Ezzel nincs "baj/probléma". Azzal van/lehet csak baj, amikor konkrétan megpróbálják megváltoztatni egy konkrét trv. ""értelmezését"", ráadásul egy konkrét szavazást megelőzően ..
Most nem történt ilyen!! Nem a jelenlévő, hanem a teljes parlamenti képviselők számának az 50% +1 szavazata kellett ennél a szavazásnál! Sz'al, tkp. ilyenkor valójában csak az igen szavazatok "jáccanak"! Az összes többi "szavazat" nem számít, max. csak "árnyalják" a képet. Ez van.
|
|
tiszavirág |
|
"így lehet a sima tartózkodáshoz képest egyfajta "erősebb" tartózkodást kifejezni!"
….a krumplileves legyen krumplileves.
|
|
pandala |
|
Szerintem, nem volt mit "nem figyelembe" venni, hisz' ha nem vették volna figyelembe, akkor pedig ennél nagyobb lett volna a "nyerése"! Így tkp. szükség volt a Fidesz szavazatokra is, mert csak 9 szavazattal kapott többet a szükséges 374-hez képest!!
( Az az érvénytelen szavazat pedig, valszeg, szándékos volt, így lehet a sima tartózkodáshoz képest egyfajta "erősebb" tartózkodást kifejezni! )
|
|
tiszavirág |
|
Azt azért megnézném, hogy ki tud egy ilyen helyen érvénytelen szavazatot leadni?
Érdekes, most figyelembe vették a tartózkodókat.
|
|
tiszavirág |
|
Örülök, hogy a két csúcsbarmot (Weber és Timmermans) elhajtották, de a nőben sem igen bízom. Ha mégis jó lenne, akkor majd meakulpázom.
|
|
pandala |
|
ippeg hogy .... "A képviselők 383 szavazattal, 327 ellenében, és 22 tartózkodás mellett támogatták a jelölt bizottsági elnöki kinevezését. Egy szavazat érvénytelen volt." |
|
|
|
pandala |
|
( Hmm, lehet hogy én nem vagyok eléggé optipista, én kapásból a közepét majszolom ki... Igaz, utána viszont akkurátusan megkajálok belőle mindent ami piros. Vannak, akik elherdálják a héjhoz közelebb levő részeket... )
Gyárfás még az előzetesben letöl(het)tendő egy-két évet is valszeg megússza, sajnos.
|
|