Téma: A Liget projekt |
|
gajo |
|
Tele is van tömve állami hirdetéssel azatévé! Minden mindennel összefügg! |
|
tiszavirág |
|
Sajnos ki kell mondani, hogy ELKÖTELEZETT közösség fejlesztésben a No. 1 ma Magyarországon Németh Sándor. A többi felekezet a fasorban sincs hozzá képest. Mondom én, aki nagyon nem kedveli őt és nagyon elszomorít, hogy ezt el kell ismerni.
|
|
gajo |
|
Nem tetszik! Építik azt a tornyot is, meg az új nagy plázát, hatalmas irodaházat az osztyapenkónál... mondjuk ezek nem állami építések... |
|
|
dejszen |
|
Állt ott egy templom is, a Regnum Marianum... végkép eltörlik a múltat.
|
|
R.András |
|
A fénykép alapján inkább nézném metróvégállomásnak ... |
|
|
gajo |
|
El is fogyott a környéken minden levegő! Pedig még csak a kerítés áll. Ilyen böszmeséget! |
|
|
gajo |
|
Nem vagyok én számítógép! |
|
Walaki |
|
na most, (namaste), ez komoly?? : "japán építész, Fudzsimoto Szu által tervezett" .... há' mér' nem nigériai???? .... Kihaltak a magyar építészek? Nem hiszem.
|
|
|
|
|
Walaki |
|
( Nem lényeges amúgy... csak technikai kérdés...
A tartalom a lényeg. És az, hogy vajon a fidesz-mérgeserős-fanok tudnak-e válaszolni rá .. )
|
|
Walaki |
|
Tudom. Láttam.
1. a te linkednél nincs a "http" mögött az "s" 2. más a domain név: mandiner.hu helyett media.mandiner.hu
Ennyi.
|
|
gajo |
|
"A kapcsolat nem biztonságos
A(z) media.mandiner.hu tulajdonosa a weboldalát helytelenül állította be. Az Ön adatainak ellopását megakadályozandó a Firefox nem csatlakozott ehhez a weboldalhoz.
További tudnivalók…
Az ilyen hibák jelentése segít a Mozillának a rosszindulatú oldalak azonosításában és blokkolásában"
|
|
|
Walaki |
|
" és 20 milliárd forintos parkfejlesztés. "
Hogy Poldi bácsi és Mészáros Lőrinc is örüljön!
? Aranyfű-ültetés. Vanádiumos kertiszerszámokkal ellátott sufnikkal ..
|
|
|
|
|
|
Walaki |
|
Hát ja, a francia becsületrend tulajdonosához kell mérni magunkat! Hehe.
|
|
|