Téma: atv figyelő |
|
Békáscity |
|
Simon L.László ... nemtetszik hogy ott van ahol - ezzel együtt tényleg sokba fog kerülni, nem is értem egyébként miért erőltetik ennyire, ha csak nem az építőipar fellendítése a cél |
|
|
tiszavirág |
|
7 percre behívják, hogy beszélgessenek vele, de ő ebből 5 percet másra sem szán, mint a másik oldal fikázására, miközben marha liberálisnak gondolja magát. Ő is megpendíti a listát, amit Csákányi Eszter is, amit viszont Kálomista Gábor már egyszer cáfolt a Páholyban, nincs ilyen lista, de olyan jó beszélni róla, hogy ki is van rajta, mert aki rajta van, az tudhatja, hogy kikkel tartozik össze, kikkel alkot egy klikket, "ezekkel" szemben....Undorító, hogy egy tehetséges énekes ilyenné vált....
http://www.atv.hu/videok/video-20141201-marciusban-adta-tizedik-koncertjet-az ... |
|
|
tiszavirág |
|
http://www.atv.hu/videok/video-20141118-torok-gabor
Kálmán Olga beszélget Török Gáborral. Tanulságos az utolsó pár pillanat. Olgica összefoglalja a beszélgetést: Sokan úgy gondolják, én három műszakban dolgozom, ezek meg itt dőzsölnek. Majd gyorsan elköszön a meghívottól. Csakhogy ez a demagóg mondat, még a meghívott jelenlétében hangzik el, tehát a vendég tulajdonképpen a jelenlétével igazolja a mondat tartalmát, hiszen nem szól bele, hogy én ilyet nem mondtam, nem is lenne rá alkalma, mert a domina elbúcsúzott tőle.
Vajon észrevette ezt Török Gábor, vagy más nyilatkozó? Ez egyébként állandó szokása Kálmánnak ha a beszélgető partnere a nemzeti-polgári oldalról származik.
A dőzs pedig, hogy a húszéves (a valóságban 16 évvel öregebb !!!) Szíjjártó hatalmas házat vett és Rogán lakása 1 szobával megnőtt egyetlen éjszaka alatt.
Olgáék Gyurcsányt favorizálják, aki évente 80 milliós osztalékot vesz föl az elkomenyizált többmilliárdos közvagyon után, illetve Bajnait, aki milliárdokat lopott el a libásoktól, hogy a többiekről már ne is beszéljünk.
Azért gyomor kell ahhoz, hogy ezek után egy szobát fölhánytorgasson az ember....
Ugyanezek egy másik műsorban elnyávogják, hogy milyen irigy a magyar nép, ha a tehene megdöglött, azért imádkozik, hogy dögöljön meg a szomszédé is.
Félreértés ne legyen, nagyon nem vagyok kibékülve azzal, ahogy a képviselők a vagyonnyilatkozatukat kitöltik, ha én lennék ott a góré, az biztos, hogy nem így kellene csinálni, mindamellett elfogadnám bármely oldalról a javítás lehetőségét is.
Azon pedig egy percig sem csodálkozom, ha valakinek a szülei kő-gazdag létükre kacsalábon forgó kastélyt vesz a gyerekeinek. Más is így tesz.
(De azért azt jó volt látni, mennyire elkeseredett Kálmán, amikor Török azt mondta, nagy butaság abban reménykedni, hogy Orbán bukását a közeljövőben el lehet érni.)
|
|
|
|
|
|
Békáscity |
|
Lengyel ránézésre nem 100-as ... még jósnak se jó, véletlenül se - hál' Istennek ! |
|
|
|
Békáscity |
|
én azért csak hétről-hétre nézem tovább a Háttérképet meg a Korrekturát - és erőt merítek belőle, hátha egyszer mégiscsak értelmet nyer Ukko-hoz imádkoznunk ... |
|
hulot |
|
Én velük nem nagyon foglalkozom, de azt tudom, hogy tizedannyira sem gengszterek, mint a Zsoca.
|
|
Békáscity |
|
néha valóban szájpókerezik - de lenne még vagy 10.000 ilyen tökös svábmagyar gyerek rögtön rend lenne ! pláne ha nem csak odamondogatnának, hanem oda-odacsapnának ahova köll... |
|
tiszavirág |
|
Maradjon neked a Bánó, Hankiss meg a Lengyel.
|
|
hulot |
|
Bayer Zsoca ennek csak a fele. Nem okoskodó, csak hülye. És most igen enyhén fogalmaztam.
|
|
|
hulot |
|
Nem. A második félidő 43. percéről, null nullnál.
|
|
jojoba |
|
Uram bocsá', de önök süketek tetszenek lenni? Az első fordulóról folyik a vita? |
|
|
tiszavirág |
|
Szerintem a "galambom", "szamócám" is az, de ne rugózz ezen, add a linket! |
|
hulot |
|
Szóval lusta vagy.
(A "kishaver", a "komám", a "csávókám", stb. a bratyizos stílus.)
|
|
tiszavirág |
|
Te állítasz valamit, ami szerintem nettó hazugság, győzz meg az igazadról és add a linket! Egyébként pedig viszolygok az ilyen bratyizós stílustól. |
|
hulot |
|
Galambom, szamócám. Ha vennéd a ki kacsódat, és bepötyögnéd a gugliba a dátumot, nem óbégatnál linkért.
|
|
|