Téma: Láttátok? (2) |
|
tiszavirág |
|
Engem mérgesít. A Terc egy jó műsor, ez a Pikó pedig egy dupla nulla. Még azt is elfogadnám, ha pár percig beteszik. De hogy végig ott legyen ez az érdektelen hír, na attól felmegy a vérnyomásom. Ugyanez volt a múltkor, ha jól emlékszem, a Civil Körnél is. Végig ott éktelenkedett a teljes műsor alatt egy piros csík. Akkor is egy senkiről volt szó.
|
|
pandala |
|
( A youtube-ra többnyire már a "hírtelenített", csíktalan verzió kerül. Hiszen a hírek elavulnak.. )
|
|
pandala |
|
A Hír TV-k mind így működnek... meg tkp. a 'közszolgáltató' televíziók is, meg a kereskedelmi televízók java is, na mega.... Ebben semmi furcsa nincs! |
|
tiszavirág |
|
O.K. De mi a francnak kell végig a Terc alatt breaking news- ként belökni ezt a baromságot? Andrea fele nem látszódott.
A libsik mindig csalnak. Örökké csaltak és csalni fognak. Ebben semmi új nincs. |
|
tiszavirág |
|
Na látod! Hát azért szoktunk mi jól összeveszni, mert Márki Márk nekem az első perctől kezdve antipatikus volt. |
|
tiszavirág |
|
Nekem mindegy, én úgyis Orbánra szavazok, de tudok valakit úgy is nézni, hogy mások szemével és így nézve sajnálom a rossz választást. |
|
pandala |
|
Óvatos szoktam lenni ilyenkor. Sokszor jártam már úgy, hogy elsőre valaki nem volt szimpatikus, pedig aztán már semmi 'gondom' nem volt vele .... És, a fordítottja is előfordult már.... Márki-Zay pölö elsőre nagyon szimpatikus volt! .. |
|
|
tiszavirág |
|
Mit szóltok a Fidesz új szóvivőjéhez? Zsigmond Barna Pál. Szerintem rossz választás. Ránézésre antipatikus. |
|
tiszavirág |
|
A Hírekben bemondák, hogy Pikó kampányközpontjában rendőrök vizsgálódnak. Most megy a Hír tévében a Terc, alul megjelent a vörös csík ugyanezzel a szöveggel. MIÉRT? Miért csinál a Hír tévé ennek a senkinek ekkora reklámot?
|
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
jó lenne élni még legalább húsz évig, hogy lássam mi lesz ... borzasztó dolgok várhatóak, ha akárcsak négy évre visszatérnének a zöldek ..
|
|
pandala |
|
Döbbenetes, számomra, hogy van még valaki, akár baloldalról, aki azt mondja, hogy minden rendben van: a Jobbik 21. századi haladó párt!
|
|
|
tiszavirág |
|
Valaki meg tudja magyarázni, hogy mi a fenének kellett a műsor alatt végig ezt a nyomorult piros infót ezerszer elismételni? Mi az olyan érdekes, hogy Ráckevén egymásnak esett két vadbarom társság? Arról már nem is beszélve, hogy a műsor előtti hírekben is már többször bemondták.
https://www.youtube.com/watch?v=b3lsffvk5j4
A youtube verzió alól levették, de a tényleges műsor alatt állandóan ott mérgesített.
|
|
|
|
pandala |
|
Nem baj, a 'progresszónak' pont erre van szüksége, így sokkal jobban megy a tépő-harapás!!! ;--)))
|
|
|
|