Téma: Fa Nándor újra tengerre szállna |
|
Felkesz Deneverr |
|
Lehet, nincs más lehetőség, mint előre "menekülni" ... Gondolom, úgy fogja csinálni mint ahogy korábban a most 5. helyen menő Jean... "Szorosan" a sziget mellett, jobbról...
|
|
R.András |
|
Most pont arra mutat az orra, ahol pár óra múlva 47 csomós vihar lesz ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Jobbról! Ráment a legutóbbi győztes útvonalára!! Hajrá...............
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
hümm, lehet h csak kikerülte azt az iciripici-szeles zónát... no, 10 perc és megtudjuk... ( Igazán küldhetne sms-t az akciói miértjeiről!! .. )
|
|
|
|
mackó |
|
Mégis jobbos lesz belőle ... |
|
Felkesz Deneverr |
|
Na meg, ha minden jól megy, akkor talán ebből az irányból menve nem kell majd annyit hátszelekkel bajlódnia. Reméljük! .. |
|
R.András |
|
Szerintem arra számít, hogy a vihar az orra előtt vonul el ! |
|
|
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Malvint balról kerüli... remélem, nem ér túl hamar oda, szép kis szelek közelednek oda ...
|
|
mackó |
|
Én sokkal morcosabb lennék, így sokkal jobb, hogy Ő próbálkozik ... |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
nah, látom, úgy döntött, hogy az "államok" szigetet inkább jobbról kerüli ... natyon helyes, a baloldallal mindig csak a baj van!! |
|
Felkesz Deneverr |
|
"Fa Nándor megkerülte a Horn-fokot, de elege van Máté Dániel 2017.01.09. 09:46
Fa Nándor magyar idő szerint hétfő hajnalban megkerülte a Horn-fokot. Nehezen tudta megközelíteni, elmondta, nagyon elege van a Csendes-óceánból. Két nappal ezelőtt még semmilyen szele nem volt, aztán jött valami fuvallat, de kegyetlenül hideg lett: a kajütben mért 6 fokot, odakint meg jeges mínuszok vannak. A legvégén jött a hátszél, ami a közhiedelemmel ellentétben nem a legjobb a vitorlázónak." http://index.hu/sport/extremsport/2017/01/09/fa_nandor_megkerulte_a_horn-foko ...
|
|
gajo |
|
Nyavalya törné ezt az Eriket, még beéri Nándit. |
|
Felkesz Deneverr |
|
Hűha, Alex megközelítette Armelt rendesen!! Már csak 77 mérföld!! |
|
|
Felkesz Deneverr |
|
Jaja, azt nézegettem, hogy nem nagyon volt/lesz 300-as átlagnál nagyobb napjai, sz'al úgy meg csak a hétfő fért bele az akkori távolságba ..
Hajráááá, Nándi!!! ( Remélem, Erik 'feltámadása' csak átmeneti. Nagyon gyön a fickó!! )
|
|
|
|
|