Téma: Vectrix |
|
|
|
|
|
vectrix |
|
Hello! Jelenleg nincs megtakaritva de ha lesz egy kis idom csinalok rola jo kepeket.
|
|
|
Rendes Kis |
|
Kedves Lacitibi,
van esetleg fényképed is a mociról ?
R.K. |
|
vectrix |
|
Ugy nez ki el kell adnom a vectrixemet (vx-1) penzhiany all fenn Szep es jo allapotu 2,5 eves fekete metal 13000km-el. Jelenleg is dolgozni jarok vele kb 10-15szor egy honapban (55km). Szerintem kb 70km tud megtenni 60-70es temponal de en azert gyorsabban szoktam hasznalni. Nagyon jo megoldas kozelebbi munkaba jarashoz de feltunoskodni is nagyon lehet vele. Meg van hozza a gyari "ruhaja" is ami jol jon hidegebb idoben motorozasnal. Az arat meg nem talaltam ki varom az erdeklodoket lacitibi@vipmail.hu. Esetleg csere erdekelhet kisseb ertekben. |
|
dokilh |
|
A kesztűtartó világitása tökéletesen működik.
http://globiz.hu/index.php?page=product&product_id=20250
Az eredeti ragasztó az nagyon gyenge. Cserélni kell TESA kétoldalas ragasztóra. A mágneseket jól be kell állitani, mert hamar lemerül az elem... Sajnos a hátsó dobozban nem működik jól ez a megoldás, mert a rázkódás miatt a fekve beszerelt lámpa menet közben villog és lemeriti az elemet. Az akku jó beállt. 60-70 km/h-s tempóval tudja a 70km-t Kiváncsi leszek a hidegebb időben hogy teljesit.
|
|
|
|
dokilh |
|
A régi 4000km-t futott Pirelli gumikat baráti áron 6000,-Ft -ért eladnám. Fényképet tudok küldei ha kell. |
|
Rendes Kis |
|
Köszönöm, kedves Doki úr ! A pleximegtámasztásról és az izzócseréről örömmel látnék 1-2 képet !
R.K. |
|
dokilh |
|
2011 június 15. óta lassan elérjük az 5000.-ik km-t a mocival és kezdünk összebarátkozni. Néhány apró változtatást hajtottunk végre a motoron a kényelmesebb használat és a jobb üzembiztonság érdekében.
- A plexit alulról is megtámasztottuk egy fém és egy gumi alátéttel. - A gumikat lecseréltük Michelin City Grip-re mert a Pirelli GT nedves úton nagyon csúszott. - A fényszóró izzót kicseréltük kékes árnyalatúra mert így nyertünk kb +30%-ot a fényerőben. Különösen az országúti fényszórónál látszik a javulás. - Átnéztük az elektromos csatlakozókat és ahol kellett még rögzítettük a kábeleket. - Megismerkedtünk az akkumulátorral... - Világítást szereltünk a kesztyűtartóba és a hátsó dobozba. (Ezt azért még tökéletesiteni kell. ) - Tervben van még egy nagyobb plexi, középsztender, és egy pár apróság beszerzése. |
|
Rendes Kis |
|
Nocsak-nocsak:
... Honnan ismerős ez nekem ? |
|
juhaszg |
|
Kedves Rendes Kis!
Érdekelne a dolog! Mennyi lenne egy új? És egy használt?
Előre is köszi a segítséget!
Gábor |
|
|
juhaszg |
|
Sziasztok,
Nagyon szeretnék tavaszra egy ilyen elektromos robogót. Szerintetek hol lehetne egyhez hozzájutni?
Előre is köszönök bármilyen segítséget!
juhaszg. |
|
|
mackó |
|
Ha így haladsz, jövőre Dalmácia sem elérhetetlen... |
|
|
Rendes Kis |
|
Új range-rekord: 94,1 !
Ráadásul úgy, hogy NEM rekordot akartam fölállítani, hanem a regeneratív féket akartam tesztelni, ... ... ezért dimbes-dombos útvonalon mentem (többek között a híres-nevezetes budakeszi emelkedőt is megmásztam oda-vissza): hogy a range mennyivel CSÖKKEN !
... Errefel: nemhogy nem csökkent: de NÖVEKEDETT, sőt: rekord lett ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Eladó Vectrix ELEKTROMOS motorkerékpár (maxi-robogó) Rendkívüli akció: 1.280,- eFt ! (ÁFA-val: 1.600,- eFt, az ÁFA visszaigényelhető !) Egyedi szín: sötétzöld !
0 km-es, 2008-as, 1 év garanciával. Bővebben: http://vectrix.hu/ajanlat.html |
|
Rendes Kis |
|
Jó hír: a "félig jó" hír nem friss - a mi mocijainkban már az "új" szoftver van ! |
|