Téma: Olvastátok? (csak erős idegzetűeknek !) |
|
hulot |
|
"Te semmiképpen nem akarod megérteni amivel eredetileg szívatni akartalak!"
Addig örülj!
Egyébként ez az Izrael-Palesztina dolog oda-vissza (nem)működik.
|
|
negyven rabló |
|
Tudom. Azt is tudom viszont, hogy a tolerancia távolsága kettőnk között épp annyi, mint Izrael állam álláspontja Palesztina állammal való kapcsolata ügyében. Persze ezt csak az érthetőség érdekében írtam, semmi köze a valósághoz. Te semmiképpen nem akarod megérteni amivel eredetileg szívatni akartalak! |
|
hulot |
|
Szeretem amikor olyanokat írsz, hogy "nem vetted észre", hiszen pontosan ez mutatja meg, hogy még nagyon távol vagy a toleranciától. Ugye tudod?!
|
|
negyven rabló |
|
Nem vetted észre. Nem baj, mert mindenki ragaszkodik a maga álláspontjához. Ez teljesen természetes. Nem? A neoliberalizmus szerint mindenki azt gondolja, amit épp akar. Nos, én épp ezt akartam gondolni. |
|
|
|
|
|
hulot |
|
Amint toleranciát tapasztalok itt, azonnal revideálom a nézeteimet, de izibe.
|
|
negyven rabló |
|
Khm... Kérlek, többször olvasd el, mielőtt válaszolnál!
|
|
negyven rabló |
|
Tartok tőle, hogy a valóság neked más, mint nekem.
Persze ezzel nincs is semmi baj, csak ne gondold, hogy a te valóságod jobb valóság, mint az enyém!
Ha idáig eljutsz, akkor nagy baj már nem lehet! (Talán ekkor közelítesz legjobban a ma mindig és mindenhol hangoztatott toleranciához!) |
|
hulot |
|
Egyszerűen menekültök a valóság elöl. |
|
hulot |
|
Ö, dehogynem. Nem is bírnád ki.
|
|
|
hulot |
|
Azért az nem gondoltam volna rólad, hogy személyeskedéssel helyettesíted az érvelést.
|
|
Rendes Kis |
|
Csaxólok, hogy változott a rendszer. A csukaszürke egyenruhát meg a géppityut add le egy begyűjtőponton és lazíts. |
|
|
hulot |
|
Az EBESZ nem a "baloldali ellenzék".
|
|
negyven rabló |
|
Szerinted az akkori állami propaganda kinek kampányolt mondjuk 2006-ban, vagy 2010-ben? |
|
negyven rabló |
|
Egy apróságra azért felhívnám a figyelmedet: Még az ATV is így közli a véleményét: Idézet: A baloldali ellenzék szerint tisztességtelenül nyert a Fidesz
|
|
negyven rabló |
|
Idézet: A kutatók ugyanakkor azt is megfigyelték, hogy gyerekeknek problémát jelent az, ahogy a társaik és a társaik szülei viszonyulnak az ő szüleikhez.
Na igen! Az persze fel sem merült, hogy milyen problémát jelent a maradi, ideológiailag fejletlen, hagyományos szülőknek az, hogy megmagyarázzák az érzelmi fejlődésben visszamaradásra ítélt gyerekeiknek, hogy miért is van a Józsinak két apukája, vagy a Pistinek két anyukája!
Tényleg nincsenek határok: http://kuruc.info/r/6/130300/
|
|
|
Jethro Tull |
|
Az EBESZ véleménye a választásról:
"Az állami propaganda a Fidesznek kampányolt. Ezzel Magyarország megsértette az EBESZ koppenhágai szerződését, ami a demokratikus európai választások feltételeit rögzíti, és amit Magyarország is aláírt.
A kampányfinanszírozást továbbra is átláthatatlannak, és a pártokat elszámolhatatlannak tartják.
A magyar sajtót erősen elfogultnak találják. Ennek egyik oka, hogy nagyon sok sajtótermék van Fidesz-közeli üzletemberek kezében. A másik oka, hogy az állami hirdetések súlya túlságosan nagy a reklámpiacon. A médiapiac nem plurális, a lapoknál erős az öncenzúra." |
|
Jethro Tull |
|
Mármint mi jellemző és kire?
Kicsit nem estél át a ló túlsó oldalára, és a kritikát annak bizonyítékaként értelmezed, hogy minket már megint bántanak? |
|
|