Téma: Vectrix |
|
Rendes Kis |
|
Csak 3300 ... (A tizedespötty nem látszik ... ) |
|
mackó |
|
~33 ezer km a mociban. Nem semmi! |
|
|
|
Rendes Kis |
|
Gazdasági társaságok és vállalkozók figyelmébe ! Egy kicsit utánajártam az ÁFA kérdésének, és arra a meggyőződésre jutottam, hogy a Vectrix utáni visszaigényelhető: - ha a gazdasági tevékenységhez kapcsolódik a jármű, mint pl. a taxisnak a taxi, akkor még a szgk.-ét is vissza lehet, - és a 125 ccm alattit meg egyébként is.
... http://apeh.hu/data/cms56062/afa_torveny_2010_jan1_apr1_tol_labjegyzettel.pdf
Ezzel együtt, ha 1 erre járó adószakértő megerősítőleg rábólintana, azért hálás lennék ! |
|
|
Rendes Kis |
|
Hitel: Merkantil Bank 1 kiszámolt példa: HUF alapú, 25 % önerővel Motor ára: 2 MFt Önerő: 500 eFt Futamidő: 72 hó Havi (fix) törlesztés: 24.500,- Ft/hó Kezességvállalást kérnek. Tudnak EUR és CHF alapú hitelt is, ahhoz nagyobb önerőt kérnek, valamivel kisebb (de nem fix) a törlesztőrészlet. (Viszont, ha erősödni fog a forint, akkor a változás csökkenés lesz). Javaslat: max. 60 hó futamidő. |
|
Rendes Kis |
|
Vectrix teszt a Suzuki Budakalász motorosnapján:
|
|
|
|
|
|
|
|
vectrix.hu |
|
A Vectrixet is meghívták vendégnek erre az eseményre:
|
|
|
|
|
Rendes Kis |
|
Hehe: odafigyeltem, úgy intéztem, h a ház előtt merüljön csutkára |
|
mackó |
|
Mennyi ideig tartott visszatolni? |
|
|
Rendes Kis |
|
Tegnap hatókör-próbát tartottam, tökig merítettem: 86,1 km ment bele - pedig nem nagyon kíméltem, volt olyan szakasz (az M0-son), ahol 70+ mentem ... |
|
|
Rendes Kis |
|
A Vectrix csakugyan főszereplő lett, mert a főrendezőség járőrözött vele:
|
|
Rendes Kis |
|
A Vectrix is ott lesz: Csepeli Művelődési Központ, 1213 Bp., Hollandi út 8-10. |
|