Téma: A VÍRUS (csak erős idegzetűeknek !) |
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
tiszavirág |
|
2021.05.29.
29709. nõ 82 éves magas vérnyomás, cukorbetegség
27 új halott
Baromira le van lassulva a fórum nálam. Mi a helyzet nálatok?
|
|
pandala |
|
Sz'al, gajo, mi ez? Hogy kerül ide ez az idézet? Mit akarsz ezzel mondani??? Elmondanád végre? ....
|
|
|
|
|
|
|
pandala |
|
Sehol! És, nem is állítottam én sem olyat!
|
|
|
gajo |
|
"Oly korban éltem én e földön, mikor az ember úgy elaljasult," |
|
gajo |
|
Ezt hol mondtam? |
|
pandala |
|
"El lehet menni"! Jobalsiknak (is) szabad az út! Egy dolgot viszont, nem kellene elfelejteni: nem attól lesznek ""igazak"" a dolgok, hogy valaki annyira okos, hogy leírja mi az igazság! .. Ez utóbbi még a prófétáknak sem mindig sikerült! ..
|
|
pandala |
|
Semmi sem bizonytja, hogy az amit Katarban csináltak, az ér-e egyáltalán valamit... Szerintem, az kábé annyi mint halottnak a csók! Nem a levegőt kell ""fertőtleníteni"", hanem a 'felületeket', szvsz. De, sajnos a kariferigeri-féle maszatolás sem volt az igazi, mert valamiféle mérgező anyagokat használtak! ..
|
|
gajo |
|
Módszertan ide, módszertan oda, és Katart választom! |
|
pandala |
|
Mert ez a lista nem a halottak száma alapján készült* .... Németország se lehetne ennyire elől, ha csak az ottani 3600+ halottat néznénk! Egyébként, minden ilyen listát csak a módszertan ismeretében lehet csak valamennyire értelmezni! ..
*) Úgy emlékszem, a hivatkozott helyen le van írva a módszertan is, elég pontosan ..
|
|
|
gajo |
|
Svájc miért biztonságosabb nálunk a maga 1226 halottjával? Katar meg miért a 27. a maga 7 halottjával?
|
|
|
tiszavirág |
|
134. Férfi 68 szív- és érrendszeri betegség, daganatos betegség
+12
|
|
|
pandala |
|
vagy, aszondják, hogy xar, mer' nem vagyunk benne a top10be' .... |
|
tiszavirág |
|
A ballibsik imádják az ilyen listákat, de csak akkor, ha azokban Magyarország hátul kullog. Na azokról mindegyik telehörgi az összes médiumot. Erről a statisztikáról nem fognak beszélni még egy fél mondatot sem.
|
|
|
tiszavirág |
|
122. Nő 75 Epilepszia, pszichiátriai kezelés, struma
+13
|
|